luni, 15 august 2011

Dragul meu , iubitul meu ...

Am fost tentata de multe ori sa-ti scriu. In nopti bantuite de luna si dor, mi-au curs prin minte scrisori lungi, cuvinte de dragoste, fraze disperate. Te-am iubit cumplit, te-am iubit cu fiecare secunda, cu fiecare vis, cu fiecare gura de aer. Ce pacat ca neincrederea ta, ezitarile tale, jumatatile tale de masura, (dar si gelozia mea nebuna, iubirea mea desantata si mereu dezamagita) au surpat in mine orice dorinta de a mai astepta!

Sfarsitul a venit incet, dar irevocabil. Iubirea mea s-a prabusit de sute de ori, dar am avut puterea, ai avut indemanarea sa n-o lasi sa moara. Acum chiar s-a sfarsit.

M-ai ranit de atatea ori, incat inima mea e o rana, o durere palpitanda. Nu te mai vreau. Nu te mai astept. Nu te mai iubesc.

[...] Am batut, cu umilinta, la portile inimii tale. Am stat cu mana intinsa asteptandu-ti iubirea, decizia, privirea, atingerea. De prea mult timp...

N-as fi avut niciodata puterea sa-ti spun ca nu pot sa te vad. Pentru tine am putut orice. Niciodata nu ti-as fi cerut si nu ti-am cerut niciodata sa amanam, sa anulam o intalnire, o imbratisare. Tu ai fost prioritatea mea. Rostul meu divin. Nordul meu. Lumina mea.

[...] Trebuie sa-mi vad de drumul meu. Trebuie sa am puterea sa fiu singura. Dar nu singura asteptand, penibila, mila ta, ci singura, libera, puternica. Ca sa pot sa-mi gasesc pe cineva care vrea sa-mi fie alaturi clipa de clipa.

Am vrut totul, te-am vrut cu totul si pentru totdeauna. Mi-ai oferit firimituri de la mesele tale festive si promisiuni pe termen nedrept de scurt. Nici macar pe acelea nu ti le-ai respectat... Mereu s-a ivit ceva mai bun, mai profitabil, mai banos, mai amuzant de facut.

[...] Te voi lua cu mine in ultimul vis, imi voi aduce aminte de tine dincolo de moarte, altcandva, altundeva. Pana atunci insa, am sa te uit de tot.

Jur.

{ Fragment din cartea "Noi suntem zeite - Carte postala" - de Alice Nastase; capitolul "Scrisori catre Alex" }



Superbe cuvinte ... in fiecare cuvintel m`am regasit ..


Mi`e dor ...

16 comentarii:

Unknown spunea...

superba cartea!!!
crezi ca poti sa spui asta ?!
"acum chiar s-a sfarsit!"

Rebecca spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=FlCP6I45z6s

Fii tare! >:d<

AndreeEA spunea...

@Alyn, da, este superba. Nu stiu daca o sa pot spune ... chiar nu stiu.

@Rebecca, o sa incerc, chiar o sa incerc >:D<

AndreeEA spunea...

@Rebecca, foarte rumoasa piesa :)

A_wounded_soul spunea...

S-ar părea ca şi eu m-am regăsit, dar trebuie sa mergem mai departe pentru ca sunt alţii care ne aştepta sa ne iubească asa cum meritam.

AndreeEA spunea...

@A_wounded_soul, deocamdata stau asa, nu mai vreau sa caut in altii magaierile lui, privirea lui, sarutul lui. Prea am facut`o si nimeni nu mi`a oferit ceea ce cautam ...

Urma unui om drag.. spunea...

Parca de fiecare data cand spunem sa sfarsit pentru ca...m-ai mintit,nu mai inteles etc incercam sa schimbam totul intr-un minut dar nu putem pentru ca inima nu ne permite

AndreeEA spunea...

@Urma unui om drag, adevar graiesti. D`asta am si zis de multe ori ca ma mint singura ... ca el inca e acolo in inima mea. Ma gandesc ca noi doi poate inca mai avem lucruri de facut impreuna ...

Sanusperiniciodatalamaibine spunea...

Esti puternica!Nu este capat de lume:)Vei gasi pe cineva care sa te placa asa cum esti tu;).
Te pup!

AndreeEA spunea...

@Danyela, aici nu se punea problema de a nu ma place sau a nu ma fi iubit ... se pune problema ca desi m`a iubit, desi inca ma iubeste m`a mintit ... si dupa ce ne`am despartit a continuat sa ma minta.

Cand intr`adevar a vazut ca ma pierde si ca nu mai exista cale de intoarcere atunci si`a dat seama ce`a avut langa el si vrea sa ma recupereze.

Sanusperiniciodatalamaibine spunea...

Acum am inteles...Imi cer scuze.

Seninle olmak istiyorum. spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Seninle olmak istiyorum. spunea...

Superb de 3x superb!
Atunci cand simti ceea ce scrii folosesti niste cuvinte mari.
Am tresarit cand am citit: "Am batut, cu umilinta, la portile inimii tale. Am stat cu mana intinsa asteptandu-ti iubirea, decizia, privirea, atingerea. De prea mult timp..." pur si simplu aceste cuvinte mi-au atins orice sentiment mort din mine ..

AndreeEA spunea...

@Danyela , nu ai de ce >:D<

@Seninle olmak istiyorum, aceleasi cuvinte m`au atins si pe mine pana`n adancul sufletului.

C. spunea...

Superb !!

. spunea...

Căsnicia mea era aproape la sfârșit când am văzut un comentariu despre un bărbat pe nume Dr DAWN care îi ajută pe oameni să-și recapete soțul și l-am contactat, din fericire, pentru mine, a făcut vrăji după 24 de ore, iubitul meu s-a întors la mine de atunci, căsnicia mea s-a întors. a fost stabil, mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru mine, vă asigur că luați legătura cu el,
este priceput cu următoarele vrăji:
* vrăji de dragoste
* vrăji de căsătorie
* magia banilor
* vraja norocului
* Vrăji de atracție sexuală
* SIDA Cure Magic
* Casino Cave
* Peșterile blestemate au fost eliminate
* Vraja de protecție
* Magic Loterie
* Vrăji norocoase
* Vraja de fertilitate
* Inel de telekineză
WhatsApp: +2349046229159

E-mail: dawnacuna314@gmail.com