miercuri, 17 iunie 2009

Ochii.....Oglinda sufletului


Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului. E relativa chestia...se spune ca te poti uita in ochii unei persoane, si iti poti da seama de ceea ce este in sufletul lui. Ehh...de multe ori chestia asta poate insela, ochii pot mintzii. Da, te poti uita in ochii unei persoane, dar acea persoana, iti poate arata exact ceea ce vrea, sau ceea ce vrei tu sa vezi, sau nu neaparat, vezi in ochii acelei persoane, ceea ce vrei tu sa vezi. D`asta am zis la inceput ca e relativa treaba asta.
Eu tot stau si ma gandesc, cum dracului te uiti in ochii unui om, si vezi ce simte sau ce gandeste, mi se pare absolut o prostie, cum ar zice prietena mea Laura : ,, vezi pe dracu` '' :))) nu puteam sa nu zic nimic de ea, ca deh... doar e duda mea. Intr`adevar, nu zic, ca daca vrei sa vezi ceva in ochii unei persoane...atunci daaa....poti zice: ,,ma iubeste, imi da luna si soarele de pe cer'', dar stii ca atunci, in momentul ala te mintzi singur/a :)
Cred ca la un moment dat, toti ne mintzim sau ne amagim singuri :D ca deh...doar suntem oameni :)


E relativa chestia cu oglinda sufletului, dar mie imi place cum suna :)))) si m`am gandit sa`mi impartasesc gandurile si cu voi :d ca nu`e egoista din fire :D

18 comentarii:

Diamant Ice spunea...

daca te uiti in ochii mei atunci cand sunt suparata....nu vrei sa vorbesti cu mine....la mine conteaza starile sufletesti iar ochii participa si ei....dar acum e dupa persoana...normal ca ai dreptate ca nu te poti lua dupa ochii lui si sa crezi ceea ce vezi....dar cand plangi ochii sunt in lacrimi,cand razi ochii i-ti starlucesc....etc.ochii au rolul lor si alti se folosesc de ei si in alte scopuri.pupa duda.

AndreeEA spunea...

Elena corect, mare dreptate ai :) pupa mama o duda :*:*

Anonim spunea...

domne,am sa intru direct in predicat. k in subiect tot intra toti.. io nush nik de oglinzi,doar k..nu se vad vampirii in ele :D. kt despre oki si faptul k ar fi vreo oglinda,probabil sunt supraestimati,stii? sunt doar 2 sfere colorate. totusi,in unii ne pierdem, in altii ne regasim,iar altii ne fac sa ne bata inima mai repede. e curios. ms :)

AndreeEA spunea...

Chrome ai si tu dreptate, mai ales la partea cu vampirii :))) oricum bine ai venit pe la mine :D

Boogie Man spunea...

iti poti da seama cat de cat dupa privire..de persoana respectiva...desi aparentele inseala :P

Boogie Bubble spunea...

Andreea, ochii te mint. E primul lucru la care te uiți la cineva, și mai apoi, e primul lucru care te mint. Ochii. Nu putem considera ochii ca pe un obiect. E un organ care creează o legătura emoționala intre oameni. Ne ajuta sa ne dam seama de unele chestii înainte de a fi prea târziu. Ne ajuta, dar ne și trădează. Si nu întotdeauna poți citi sufletul cuiva dupa ochi. Stiu pe cineva care mi'a zis ca s'a îndrăgostit ca m'am uitat prea mult în ochii lui (Elena știe) ,dar sunt unele persoane în ochii cărora nu poți privi,pur si simplu.

AndreeEA spunea...

Laura stiu, eu m`am uitat in ochii cuiva, si acel cineva s`a uitat in ochii mei, si m`a mintzit, fara ca eu sa`mi dau seama...:) dar totusi avea cea mai frumoasa privire

Diamant Ice spunea...

stiu laura..stiu si in ochii in care nu puteai sa te uiti,eu l-am facut ca prea se lauda,acum nu mai poate el.....ha ha ha,orikm nu ne mai bagam in seama si nu conteaza,deci in cazul lui:da se folosea de ochi ca sa obtina pe pizda masii.pardon[pijda]

AndreeEA spunea...

Elena duda nebuna ce esti :))) pupa mama :*:*

Diamant Ice spunea...

fah daa esti p blog.dami in plm id tau.sau uitel pe al meu ely_cristina0

Boogie Bubble spunea...

Scote'ai'as ochii! La inceput nu puteam sa ma uit, si acu' ... si'n ziua de azi îmi zice ca s'a îndrăgostit ca m'am uitat mai mult decât trebuie în ochii lui. Acum ochii pe care'i priveam s'au schimbat radical, în rău. Asa ca ... ochii ca și omul, sunt schimbători. Si da ... te poți îndrăgosti privind în ochii cuiva, dacă știi sa te joci cu privirea ;))

AndreeEA spunea...

Laura...sa nu stie altu` sa se joace cu privirea..si sa ne ardem noi :) stii tu la ce ma refer

Boogie Man spunea...

look in the mirror..you are my hero :X

AndreeEA spunea...

Boogie Man ho`s u`r herro? :/

Boogie Man spunea...

io..of course :)

Boogie Bubble spunea...

Look in the mirror ... you are my hero ... si'n oglinda sa te vezi tot pe tine...suna cam narcisist =)))

AndreeEA spunea...

Boogie =))))))))))))))))))))

Unknown spunea...

Depinde de persoana..la uni poti sa le citesti diferite chestii in ochi`..,fericire,iubire,sau furie..
depinde de persoana,cat de "Deschisa" este aceea persoana..
sau e "inchisa`"..:)
Am reusit de doua ori sa citesc in ochi cuiva,o data fericirea,o data tristetea..iar tristetea din acei ochi`..era terifianta..imi venea mie sa plang`..:|