sâmbătă, 25 iulie 2009

Povesti nemuritoare

Ma tot gandesc ce sa scriu...am pana de idei. Dar ma chinui p`aici, ca deh..ce sa fac si eu. Cineva imi zicea acum ceva timp, ca`i place cum arunc cuvintele. Ehh hai sa mai arunc cateva cuvinte si acum. Aseara vb`eam cu niste prieteni pe skype, si ne chinuiam sa convingem unul dintre prieteni, ca tipa pe care o are langa el nu`i buna.
1. Isi bate joc de sentimentele lui
2. S`au despartit de n ori.
3. Il minte de`l rupe.
4. Stie ca`l minte, ca`si bate joc de el, ca se fute cu altii, dar el ne spune aceeasi replica de fiecare data. ,, O iubesc'' !
Apai cum dracu`, daca stii ca o persoana nu`ti face bine, tot continui. O saptamana aia s`a ars cu altii, si dupa o saptamana il suna, isi cere iertare, scuze, se pune pe smiorcait, si kkt`uri d`astea, si el o iarta. Bineinteles dupa ce in saptamana asta, zicea ca are si el orgoliu, ca nu se mai impaca cu ea. Ma rog...oricum nu l`a crezut nimeni. Azi ne spune foarte fericit, ca s`a impacat cu ea..dar daca`i mai face o data kkt`uri ( kkt`uri care i le`a mai facut pana acum ) se desparte de ea definitiv.
Iar nu l`a crezut nimeni, ca nu avem cum, ca face ,,aia'' ce vrea din el :-j.
Ehh si pana la urma am gasit si ce va povestesc...mi`a venit asa pe moment. O sa mai fie astfel de povesti, asa ca tineti aproape.


11 comentarii:

Razvan. spunea...

ce sa faca si baiatu'? daca o iubeste.. o iubeste... asta e :)

Marius Palcior spunea...

m-as simti ca o roata de rezerva, oricum nu e bine din partea lui, e trist, daca acuma face asa, nu stiu mai incolo... Curva e curva si la a 10-a rencarnare

AndreeEA spunea...

@R`A ai iubii o curva? mai ales ca stii ca e curva?
@kalliope, cam asa se simte el, si da, sunt de acord cu tine, curva tot curva ramane.

Razvan. spunea...

nu, n-as iubi-o, de fapt eu am o problema cu iubirea... da' asta e alta disctie. :-J
acum depinde foarte mult si de el... de cum arata el, cum arata ea... sunt mai multe "chestii" in joc... intre ei. unii zic ca iubirea e oarba... poate e si cazul lui. poate si lui ii place :-?? nu poti stii ce e in mintea omului.

cu siguranta ca peste ani, cand isi va aduce aminte, va regreta... dar acum... o iubeste, si atat. :) iar cu cat veti incerca sa-i spuneti ca nu e buna pt el, cu atat o va iubi si mai mult.

Costi spunea...

De acord R`A ... Ai mare dreptate , cu precadere in ultima parte a comentariului tau .Cu cat se icnearca scoaterea unei persoane din kkt , defapt nu se petrece decat contrariul , afundarea . Degeaba sta intreaga lume sa`i explice ca acel kkt pute , pana nu simte si el acest lucru ... degeaba , toate`s facute`n vag ...

Andreea , keep goin` .... :)

AndreeEA spunea...

@Costi, o sa continui :*
@R`A intr`un fel il inteleg am trecut si eu prin asta...dar totusi, m`am trezit la realitate.

Razvan. spunea...

bravo, bravo ;)

Boogie Bubble spunea...

ce rahat. Mah ... o iubeste. Dar mai bine ramane fara iubire ... decat cu o curva langa el. Si io care credeam ca numai femeile iau tepe d'astea... :-j

AndreeEA spunea...

Laura, se pare ca nu numai femeile, si barbatii. :*

Boogie Man spunea...

Laura, credeai rau :P In lumea asta se intampla multe...cu siguranta femeile iau mai multe tepe..dar iau si barbatii; ca ai intalnit cazuri in care doar femeile au luat tepe..e altceva :P

AndreeEA spunea...

@Boogie Man, la un moment dat toti luam tsepe, asta e firea vietii :D