vineri, 4 decembrie 2009

Vin Sarbatorile ! :)



Vin sarbatorile, vine Mos Nicolae, Mos Craciun. Cred ca in preajma sarbatorilor de iarna, toti ne simtim altfel.
Cel putin, eu ma simt altcumva, vine luna cadourilor, luna in care stau cu familia, luna in care vreau sa fiu mai buna, sa las totul la o parte si sa ma bucur de sarbatori alaturi de cei dragi.
Si spre bucuria mea, chiar cred ca o sa fiu inconjurata numai de persoane dragi, persoane cu care nu credeam ca o sa mai fiu ... dar Cel De Sus a tinut cu mine, si mi`a mai aprins un licar de sperantza !

9 comentarii:

Ioana Radu spunea...

In Decembrie, in ciuda frigului de afara, flacara din sufletul nostru este mai vie ca in oricare alta luna a anului. E un sentiment deosebit.

AndreeEA spunea...

Terra, asa este. Nu mai conteaza nici frigul, nici nimic. In jurul nostru parca e magie :)

Ana-Maria spunea...

Andreea,ce frumoasa este postarea asta....asa plina de optimism si veselie...iupiiiii,cat ma bucur pentru tine si sarbatorile tale frumoase!Ai curatat cismele?Vezi sa le faci cu crema...hehehehe...si sa fi cuminte,ca vine Mos Nicolae,da?!Te pup,draga mea!
PS.Eu sunt mai rau ca Luana,abia astept noaptea asta....:)))ca sa primesc ciocolata....

AndreeEA spunea...

@Ana-Maria, le`am facut, acum sa vedem daca vine :D Tu esti ca mami, numai ea in preajma sarbatorilor e total schimbata, parca e cu totul alta persoana. Oricum ea e buna ... dar acum e plina de bucurie, veselie.
Cat despre postarea mea ... poi asta simt acum, si chiar sper ca sarbatorile astea vor fii frumoase !
Te pup si te imbratisez !

cherie spunea...

Vin sarbatorile! Da, Craciunul si Anul Nou ! Dar si Mos Nicolae, Boboteaza, sf. Vasile, Sf. Ion... Sunt multe sarbatori ! De Mos Nicolae trebuie sa primesti daruri, de Craciun este musai sa fii impreuna cu familia, ( Nu stiu dece dar este o sarbatoare a reuniunii familiei.), de Anu Nou parca vrei sa fii impreuna cu toata lumea, sa nu fii singur !
Vin sarbatorile !

Anonim spunea...

buna,

arunca un ochi peste blogul meu
www.questioare.com si daca iti place ce gasesti pe acolo, adauga-ma in blogroll-ul tau cu numele de Que stii oare? Iti multumesc si iti doresc o zi frumoasa.

Strumfita

Anne spunea...

asteptarea sarbatorilor cred ca e un sentiment special pentru toata lumea. Sa ai parte de cat mai multe cadouri si surprize placute Andreea!

AndreeEA spunea...

@Anne, multumesc la fel !
@cherie, chiar asa este ... vin sarbatorile ! :)
@ thequestioare o sa ma uit

Anonim spunea...

ahh, aia mika mi,a furat replika...cu arunca un oki. ce sa mai zic ? decat buna AndreeEa. ma bucur sa revad blogul tau. dupa multa pauza. si cum nu pot sa mai zic "arunka 1 oki" ,atunci "arunca,i pe amandoi" pe http://orizont-crepuscular.blogspot.com/ :D.
un sal cordial