marți, 14 septembrie 2010

In noapte...


De multe ori nu stim ce vrem de la viata, si cand intr`un final ne dam seama, nu stim cum sa obtinem lucrul ala !
Multi ar zice, si multi imi zic, sa las lucrurile asa cum sunt, sa am rabdare .. pai tot timpul am lasat lucururile asa cum au fost, dar acum nu mai vreau !
Acum vreau ceva, dupa ceva timp, si vreau ceva cu adevarat, si nu stiu cum sa procedez, cum sa`l am ... cum sa fac !!!
Multe semne de intrebare, multe pe cap .. :) multe, multe, multe ....
Probabil pentru multi nu are niciun sens ce am scris aici, dar pentru altii are, si inteleg. Poate cumva, vei citii si tu blog`ul :)

10 comentarii:

Unknown spunea...

Cred că uneori ceea ce vrem cu adevărat ne derutează! Ne dăm seama că propriul destin ajunge în mainile noastre şi este aşa mic...aşa fragil...dacă luăm decizia greşită?

AndreeEA spunea...

@Lucianna, cam asa e. Dar stiu ce vreau, doar ca nu pot obtine ..

Unknown spunea...

Draga Andreea,
Vine o vreme in viata unui om cand isi doreste sa aiba lucruri. Se satura de stat si de asteptat si o ia la pas prin lume sa obtina ceea ce isi doreste. Si acea perioada este cea mai frumoasa din viata ta, pentru ca te maturizeaza, te invata, te ajuta sa te cunosti, sa cunosti si alti oameni, sa afli lucruri noi si sa-ti descoperi sufletul. Nehotararea se datoreaza faptului ca depindem de altii si nu putem sa-i dezamagim sau sa-i lasam deoparte si sa mergem pe drumul nostru. Nu putem sa ignoram parerile parintilor sau ale rudelor. Totusi, de curaj avem nevoie si in felul asta vei reusi sa obtii ce-ti doresti! Curaj si incredere in tine si in Dumnezeu.

AndreeEA spunea...

@SunLover, intr`adevar imi trebuie mult curaj, pe care il am .. dar totusi parca mai lipseste ceva. De lucrurile astea probabil o sa`mi dau seama pe parcurs.

Unknown spunea...

Fa primul pas. Apoi vin pe rand lucrurile bune. Frumos ar fi sa le si observi>:D<

AndreeEA spunea...

@SunLover, mi`e cam teama sa fac primul pas. Mi`e teama de dezamagire ... de prea multe ori am fost dezamagita, incat inca o data nu mi`ar pica bine.
Cu toate ca daca am fost dezamagita de atatea ori, si n`am murit, daca o sa fiu si de data asta, nici acum nu o sa mor :)) >:D< :*

Unknown spunea...

Hm, dezamagirea vine atunci cand ai asteptari. Eu ma ghidez dupa o chestie: nu ma astept la nimic, astept imprevizibilul. Si tu stii ce bine functioneaza? Pentru ca dai multa importanta prezentului si cauti sa observi oportunitatile care ti se ofera de-a lungul unei zile. Si daca incerci sa privesti si lucrurile frumoase din jurul tau,alea mici si simple, esti pe drumul cel bun!>:D<

nu-ti fie frica de dezamagiri:-j daca nu te astepti la nimic, nu ai cum sa fii dezamagita!

think about it. have a really wonderful day:*

AndreeEA spunea...

@SunLover, intr`adevar atunci cand nu te astepti la nimic, n`ai cum sa fii dezamagit. Si zici tu bine ce zici, o sa iti urmez exemplul, sa vedem ce si cum.
Multumesc :) :* >:D<

Unknown spunea...

Intotdeauna cea ce ne dorim niciodata nu`l putem avea..decat dupa foarte multa munca..,dar uneori nici cu munca nu merge pentru ca..vine de la sine acel lucru si ramanem "woaw:O"..dar..ce sa zic:D..lupta pentru ce`ti doresti..si incearca sa obtii ce`ti doresti oricat de greu ar fi!:]

AndreeEA spunea...

Mai vreau sa obtin pe draq ...