sâmbătă, 25 septembrie 2010

Noapte de septembrie.

Ma gandeam..ma gandeam la faptul ca tot timpul mi`ai placut lucrurile complicate, si de data asta mi`a fost prins sufletul la mijloc, si nu stiu cum sa fac sa`l scot. Nu stiu cati dintre voi inteleg ce zic eu aici, cati dintre voi rad(nu ca m`ar interesa daca radeti sau nu, da` ziceam si eu asa ), cati dintre voi se regasesc in ceea ce scriu, dar as vrea ca cineva , macar unul dintre voi cei care ma cititi, sa ma si intelegeti.
Nu stiu cum de tot timpul ma atrag lucrurile complicate, unde e mai mare problema, unde e ,,complicatia '' mai mare ... hop si eu. Adica bai nene, de ce dracu` nu incerc si eu sa fiu ca orice om normal, sa`mi placa lucrurile normale, simple, sa nu am batai de cap ? Dar probabil daca as vrea chestiile astea, nu as mai fii eu :), m`as simtii ciudat.
Problema este ca de data asta, ,,complicatia, este prea complicata '' :D si m`am implicat sufleteste :| si mi`e frica ... DA, mi`e frica !!
Mi`e frica sa nu sufar din nou, mi`e frica sa nu fiu dezamagita, mi`e frica de multe alte lucruri, pe care nu are rost sa le insir acum.
Mi`e frica de faptul ca nu mai stiu cum sa fac pe cineva sa se apropie de mine :) si chiar nu mai stiu. Imi zicea cineva acum cateva zile, ca eu n`am inima :| ca nu intelege cum de sunt asa, ca ma port de parca nu as avea sentimente.
Oare sa fie asa? Chiar sa fiu eu un om fara suflet si fara sentimente ?

Si la sfarsit o melodie, sper sa va placa :)

4 comentarii:

cherie spunea...

Nu poti crede chiar tot ce spune "cineva". Multi oameni una spun si alta cred...
Nu esti o persoana fara suflet si orice om isi poate da seama de asta. Cel care a afirmat ca "nu intelege cum de esti asa, ca te porti de parca nu ai avea sentimente" nu crede ca nu ai sentimente ci doar ca te porti ca si cum nu ai avea. Poate vrea sa te convinga sa fii tu insuti fara sa te chinuiesti atat. Vrea sa te analizezi cu responsabilitate si sa iti intelegi sentimentele fara sa exagerezi. (lasa incolo suferinta din dragoste, nu se prapadeste lumea daca te paraseste cineva pentru altcineva.)
Cam complici lucrurile intradevar.
Cred insa ca trebuie sa vezi care sunt interesele tale inainte de a vedea ce poti si ce nu poti sa faci.

AndreeEA spunea...

@cherie, nu sufar din dragoste, eheheee, demult am incetat sa mai fac asta, pentru ca nu se merita.

Unknown spunea...

Te inteleg!Asta ti`o zic cu mana pe inima,par eu linistita si la locul meu..dar in sufletul meu e o tornada care mereu suspina dupa lucrurile "problema" imi place sa risc pentru ceea ce iubesc..sa pun totul in joc chiar daca voi pierde:]..putini ma cunosc:-j,si comenteaza aiurea..sunt ciudata!Dar asta ma face speciala..asa ca te inteleg si nu incerca sa te schimbi..pentru ca tocmai asta ne face diferinti..dorintele arzatoare din noi!

AndreeEA spunea...

Mda ... eu n`am o tornada in suflet !! Am un vulcan care s`a intalnit cu o tornada ... :|