miercuri, 8 septembrie 2010

Scrieri tarzii ...

As vrea sa fiu undeva pe malul marii .. toamna tarziu ... tot timpul ama vut o curiozitate sa ma duc la mare toamna, sa vad cum e.. probabil si marea pare suparata, totul este gri, cerul incarcat. Ce poate fii mai frumos decat sentimentul asta , ca totul in jurul tau este exact la fel ca tine ? Ca pana si natura stie cum e sufletul meu, si parca vrea sa`ti fie alaturi, sa fie solidara :)
Stau si ma gandesc la tot ce se intampla asa in jurul meu, si am devenit atat de satula de toate, incat nu mai bag nimic in seama, totul la fel in fiecare zii. Cu toate ca desi nu bag in seama nimic, m`am saturat de toate cacaturile din jurul meu ... ma simt pustie cateodata, simt ca am capul gol.
Nu mai vreau sa ma gandesc la nimeni si la nimic, azi NU, sunt doar eu cu mine, astazi, si nimeni altcineva !

3 comentarii:

Costi spunea...

Buna Andreea :) De mult nu ti-am mai pasit pragul blog-ului, dar ma bucur ca o fac acum. Din ce am citit in primele randuri am inteles ca l-ai fi sters.. Pacat.. Sunt ideile tale, cele mai sincere si nu e corect fata de tine sa ti le "regreti". In fine .. am dorit sa postez un comentariu la acest subiect ptr ca :
- marea nu e chiar asa de gri precum multi tindem sa credem, important e sa ajungem la un hotar in care niciunul dintre mare si noi sa nu aibe vreaun avantaj .. In acel moment vei realiza ca defapt marea isi joaca un cu tot alt rol : te mangaie cu adierea brizei sale reci si sarata parca doar din miros, te strange in bratele sale cu norii parca incarcati special cu plumb ca in caz ca ii respingi sa te nimiceasca... Marea e prietenoasa si culmea e ca se vrea prietena tuturor. Insa cei ce o denigreaza si spun ca marea se aseamana cu cu o stare de spirit sau alta sunt cei care nu pot, nu vor, nu au cum sa ajunga la acelasi nivel cu ea. sa o lase sa-si cante cantecelul, sa-i asculte linistea. Marea nu e gri, marea nu e rece decat ptr cei care vor s-o perceapa fizic, marea nu e trista decat ptr cei care o roaga sa le arate intristare. Privita cu niste ochi a-i sufletuluiblanzi si calzi, o cu totulalta viziune se va ragsi in ceea ce priveste MAREA!
Numai bine.. iar daca nu deranjez cu postul aceasta probabil iti voi mai scrie si alte cuvinte.
Cu bine Andreea :)

AndreeEA spunea...

@Costi, ma bucur ca mi`ai scris dupa atata timp, sa o faci mai des :D

Unknown spunea...

Marea toamna..este mai trista ca o cadere a frunzelor..:|!
E atata liniste in jur,numai valurile le auzi spargandu`se de mal..si`auzi pescarusi cantand..
Cerul e atat de gri..singurul care da culoare marii este soarele care se culca in mare..si parca`l auzi sfaraind in apa rece a toamnei!
Merita sa vezi;))!