duminică, 31 octombrie 2010

O noua zii !


Cineva acum ceva timp, cand eram eu la pamant, mi`a zis : ,, Invata sa privesti in miracolul fiecarei dimineti '', si nu stiu exact din ce cauza mi`am amintit tocmai in dimineata asta de ceea ce mi`a zis. Si da, fiecare dintre noi trebuie sa invatam sa privim in miracolul fiecarei dimineti, nu conteaza cum e acea dimineata buna sau rea.
Pana la urma ce avem de pierdut ? Eu sunt o persoana foarte pesimista, dar azi cu tot pesimisul meu, vreau sa va spun ca trebuie sa ne traim visele bune sau rele, sa ne traim viata buna sau rea, sa invatam sa avem un pic mai multa incredere`n noi.
Ce e mai frumos decat sa vezi rasaritul, si sa stii ca a inceput o noua zii ? Mie daca`mi zicea cineva chestia asta acum ceva timp, ii ziceam : ,, Ce mama dracului e bai nene asa frumos in rasarit, si in faptul ca e o noua zii? Tu nu vezi ca lumea asta e plina de c***t , si noi toti purtam niste masti de oameni fericiti, cand de fapt si noi suntem praf ? '' , si vreau sa spun ca nici acum nu stiu ce e atat de frumos in inceperea unei noi zile, probabil faptul ca suntem sanatosi, ca avem unde sa stam, ca de bine de rau avem ceea ce ne dorim mai mult sau mai putin :)
Vorbeam cu un prieten acum cateva zile :
Eu: - Ce faci bai nene ?
El: - Visam fata, ma gandeam acum ca sunt pe un iaht, undeva departe si nu mai am griji, nevoi, necazuri, sunt doar eu si atat.
Eu:- Hai las`o dracu`, asa ai ajuns sa visezi la chestii imposibile?:)) Ce dracu` altceva mai bun n`ai de facut, decat sa visezi cu ochii deschisi ?
El: - Andreea, visele nu mi le ia nimeni, nu trebuie sa platesc pentru ele, si le am oricand, asa DA, visez, n`am altceva mai bun de facut acum.
Eu: - Esti nebun, lasa`ma`n plm, hai ca ne mai auzim, te pup pa`pa.
El:- Bine fata, mai vorbim, dar daca vrei sa nu mai fii prost`dispusa, viseaza si tu, macar asa lucrurile sunt cum vrei tu :)
Atunci, i`am zis ca e nebun, dar daca stau sa ma gandesc, are dreptate, intr`un fel, nu in totalitate, ca nu`s eu aia care sa viseze cu ochii deschisi, dar pana la urma, nu facem rau nimanui daca visam.
De ce vorbesc astazi despre viata si vise ? Nu stiu, probabil din cauza ca fiecare dintre noi la un moment dat da piept in piept cu viata :) unora le e mai usor, altora mai greu .. si da, mie mi`a fost greu, mi`a fost greu sa ma maturizez, mi`a fost greu sa ... mi`a fost greu si atat :)
Nimic nu e la intamplare, totul se intampla cu un scop, stiu ca doare cateodata pentru ca viata ne f**e cate`o palma de ne trezeste la 100 de realitati, nu la una ... dar wtf, asta e un motiv sa ne lasam visele spulberate ? NU !

2 comentarii:

Lacrimi sterse spunea...

Nimic nu e la intamplare, totul se intampla cu un scop, stiu ca doare cateodata pentru ca viata ne f**e cate`o palma de ne trezeste la 100 de realitati


Asa ziceam si eu:)

AndreeEA spunea...

Din nefericire, asta e realitatea !