luni, 10 ianuarie 2011

Am reusit !

Exact asa ai avut tu inima mea G., puteai sa faci orice cu ea, numai sa nu o faci sa sufere. Mhm ... tu exact aia ai facut, dar asta nu mai are importanta acum.
M`ai sunat azi, ai avut tupeul ala nesimtit in tine sa ma suni.

- Buna Andreea. Ce faci ?
- Bine, acasa, ma uitam la un film. Tu ce faci ? Cu ce ocazie ma suni ?
- Voiam sa iti zic ca esti o nesimtita, o perversa, o femeie de cea mai joasa speta !
- Poftim !?!?!?!?!?!?!
- Exact ce ai auzit . Cum mama dracu` indraznesti sa apari cu ala la mine la restaurant ? Ai impresia ca vreau sa te vad cu altu` ? Ca vreau sa vad ca te tine altcineva de mana, si ca poate sa mearga cu tine peste tot, fara sa`l intereseze nimic !? As fii vrut sa te scot afara d`acolo, sa nu te mai vad cu ala.
- Ok, G. , hai sa ne intelegem, ,, ala '' asa cum ii zici tu, a reusit sa ma faca sa uit, sa ma faca sa rad .. sa incerc usor usor sa trec peste toate. Iar nesimtita daca sunt, probabil sunt din cauza ca am avut un profesor bun, ce`i drept m`ai invatat foarte bine, si trebuie sa`ti multumesc ptr asta. Ce dracu` voiai sa fac ? Sa plang dupa tine, sa stau sa te astept ... sa`mi oferi tu frimituri de dragoste ? Nu , multumesc ptr oferta, ce`i drept a fost tentanta la un moment dat, dar prefer norma intreaga.
- Ma iei la misto acum ? Ai ajuns sa te certi cu mine din cauza unui obosit !?
- Esti nesimtit, si eu cu nesimtitii n`am ce discuta. O zii buna iti doresc, la revedere !

Si am inchis. Ce m`a bucurat cel mai tare, este ca nu am avut absolut nicio reactie, nici cand i`am vazut numarul, nici cand i`am auzit vocea .. nimic, absolut nimic. Ce m`a deranjat a fost ca l`a jignit pe M., fara niciun motiv, doar pentru ca a fost el prea orgolios sa ma mai sune pana azi, pentru ca daca ma suna acum cateva saptamani, ma recastiga, ma avea langa el ... dar NUUU, el trebuia sa fie orgolios.
Asta e G., nu mai ai inima mea, am recuperat`o, e la mine din nou, si tu niciodata nu o sa o mai faci sa sufere. Am reusit sa`ti dau drumul, sa ma eliberez de tine.

Acum stau sa ma gandesc ..sunt eu o perversa ? O femeie de cea mai joasa speta !? Chiar asa am ajuns ?

11 comentarii:

Anonim spunea...

tare convorbirea..arata ca ai luat o decizie buna sa mergi mai departe..chiar ai reusit ;)

C.T spunea...

Calitatea omului se vede prin comportament si prin exprimarea pe care o face .Se spune ca "Daca unul e prost nu trebuie sa te pui la mintea lui si sa-l accepti asa cum este. O zi minunata..

Interzisa. spunea...

Andreeeeeeeeeutza mama, ce-i cu tine? Andreea, dragutzo, revino cu picioarele pe pamant. Hai te rog eu... de ce te amagesti, si ne amagesti si pe noi? Iti pasa de el. Poate atunci te-ai simtit puternica si stapana pe tine, ca i-ai inchis, ca i-ai dat replici dure ( pe care le-ai repetat in fata oglinzii de zeci de ori) ...dar dupa ce ai inchis? Ce ai facut? Ai continuat sa te gandesti la el.... Off... Andreeutza... draga mea :*

AndreeEA spunea...

@Tiberiu, da, chiar am reusit.
@C.T, ai dreptate .. si poate am gresit un pic sa ma cobor la nivelul lui.
@Amanta ta, scumpa mea, am reusit sa trec peste, si in oglinda n`am repetat nicio replica, pentru ca nu mai aveam pentru cine. Daca nu ma vedea cu M., oricum nu suna, nu se deranja sa faca gestul asta. Sunt cu picioarele pe pamant, acum chiar sunt, inainte nu eram ....
Te pup draga mea !

Rosaline spunea...

nu esti deloc de cea mai joasa speta! Nicio clipa sa nu gandesti asa cv...si pana la urma ai dreptul sa te plimbi cu cn vrei unde vrei, doar nu e restaurantul lui, iar inima ta nu e proprietatea lui. Ma bucur ca te simti mai bine!

Seninle olmak istiyorum. spunea...

E bine ca ai putut sa treci peste, se pare ca acea intalnire si faptul ca te-a vazut cu M. la lovit unde il durea mai tare.Probabil acum si-a dat seama cea pierdut,dar dupa cum spui tu, se pare ca e prea tarziu.
Bafta in continuare!:)

AndreeEA spunea...

@Rosaline, ba da, e restaurantul lui :D si pana la urma, chiar maa pot duce unde vreau eu, chiar daca ...
@Seninle olmak istiyorum, asta e, ma pierdut din vina lui, in niciun caz dintr`a mea. Tinem capul sus, si mergem mai departe !

Interzisa. spunea...

Andreea, eu cred ca ai scris in postarea asta, ce iti doresti sa se intample...

AndreeEA spunea...

@Amanta Ta, din pacate s`a intamplat.

Unknown spunea...

Bravooo...acum isi da seama fraierul ce a pierdut?E foarte bine ce ai facut,tu esti pe primul loc acum,el nu mai conteaza deloc.

Sa fii fericita alaturi de M.Zile cat mai frumoase iti doresc >:D<

AndreeEA spunea...

@dream, multumesc frumos ....sper sa fie asa.
Te imbratisez >:D<