miercuri, 19 ianuarie 2011

I`m back ..

Cred ca n`am mai scris de mai bine de o saptamana ... nu am mai avut timp de absolut nimic. Sincera sa fiu, nici chef nu prea am avut ... M., a plecat in Italia cu niste treburi, si probabil va sta acolo in jur de o luna sau 2 ... si am stat cu el zilele astea, atat cat am mai putut. Am inceput si sesiunea si vreau sa ma dedic in intregime ei, ca si`asa ma streaza maxim, plus ca dimineata m`am apucat de spot ... de alergat si alte alea.

Mi`e greu ca a plecat M., ca ma obisnuisem cu el, zii de zii, seara de seara eram cu el .. dar nah, 2 luni cred ca o sa treaca repede.
Nu am mai fost plecata pe niciunde, n`am mai iesit nici prin oras, nu am mai vb`it cu nimeni ... daca ies din casa .. stau 2 -3 ore plecata , si dupa nu mai ies deloc.
Acum o sa am timp sa scriu pe blog, inspiratie imi mai trebuie, ca mi`am cam pierdut`o ... nu stiu exact din ce cauza, dar probabil va revenii ea.


6 comentarii:

eu spunea...

timpul zboara, iar sesiunea te va tine ocupata pana vine el...bravo ca te'ai apucat de sport...e bine pt sanatate...si bine ai revenit....referitor la titlu ;))

cherie spunea...

Bafta la examene ! la noi asa se spunea............

AndreeEA spunea...

@alexutza, da, ma tine ocupata. Bine te`am gasit >:D<
@cherie, sa dea D`Zeu sa fie !

Seninle olmak istiyorum. spunea...

Succes la examene, noi te vom astepta cu drag aici, sa revi.Inspiratia ca veni odata cu trecerea examenelor si mai multa dupa ce va reveni M,cred:)
Bafta:*

AndreeEA spunea...

@Seninle olmak istiyorum, nu cred ca tine neaparat de el inspiratia mea, doar ca acum pur si simplu lipseste.
Cat despre examene, sper sa am succes !

Unknown spunea...

Succes la examene,timpul o sa treaca imediat,ai sa vezi,mai greu o sa fie cand vor mai ramane cateva zile pana la intoarcerea lui,iar inspiratia...o sa vina si ea:)