sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Intalnire de gadul 4 :D

Noh .. ieri, vineri ... weekend, ce draq sa facem ? Vorbesc cu M., cu Roxana, prietenul Roxanei, sa mergem in oras. Acum stateam noi sa ne gandim, unde sa mergem !? Si vine Roxana cu minunata ideee, de`a merge la G. la restaurant, ca zice ea, muzica buna, mai o distractie, un pahar de vin ... si`asa mai departe.
Eu tot stateam sa ma gandesc cum dracului sa apar eu la el la restaurant cu M. , nu ca m`as ferii, ca`n fond intre mine si G. nu mai e nimic, dar tocmai pentru ca`l stiu orgolios si nebun aveam emotii.
Nah, zis si facut .. da`i aranjeaza`te Andreea, lasa draq emotiile deoparte si iesi in oras. Si`am ajuns acolo ... tananana ... suspans ...
Nu am apucat sa vad decat o privire .. ce`i drept fff urata ... ochii lui verzi parca erau de gheata, nu mai emanau atata caldura cum o faceau altadata.
Scapareeeeeee !!!! Nu erau locuri, nicio masa libera, cunostiinte erau p`acolo, da` noi fiind 5, nu aveam scaune. Uhh...plecam d`acolo, mergem in alta parte. Dar ... inainte de`a pleca, Roxana mea, mai are o revelatie ... :| , sa vorbeasca cu un cineva , daca se elibereaza vreo masa sa o sune, sa venim acolo.

Am plecat in alta parte , M. fiind mare golan :D , imediat am gasit locuri in alta parte ... si urmeaza partea care`mi da emotii de fiecare data cand simt ca incep o relatie. Prezentarile !!! Aoleo, atat ma feresc de partea asta, nu stiu exact de ce ... dar nah .... oricum, treaba era alta. Eu pe M., il stiu de mai mult timp, niciodata nu l`am vazut iesind cu cineva`n oras, niciodata nu l`am vazut sa aiba vreo relatie serioasa.. nu nene, e genu` care f**e si lasa.
Eu am vazut aseara ca toata lumea se uita ciudat la mine si nu stiam de ce, pana cand l`am auzit pe varu`sau zicand :

- M`am dat dracu` M., de ce te`ai ferit d`aia ai dat. Nu`mi vine sa cred ce cuminte esti, iesi cu iubita`n oras ... hmmm ... stai sa`mi aduc aminte cand l`am vazut eu pe varul meu iesind in oras cu o fata,si avand o relatie mai lunga de`o noapte ? Aaaaa, gata, mi`am amintit ... niciodata !!!!

Am stat noi un pic p`acolo, pana cand o vad pe Roxana ca se ridica de la masa ...ii suna telefonu`. Se`ntoarce ff vesela, sa ne anunte ca la G. la restaurant se eliberase masa, si bineinteles ca ne`oprise cineva si sa astepta. Ce facem ? Pai ce dracu` puteam sa facem, decat sa mergem acolo.
Si ne`am intors ... in timp ce mergeam spre masa, simteam cum ma lasa picioarele .. simteam cum ma arde privirea lui ... statea in spatele barului, cu privirea atintita spre mine ... il simteam cum ma priveste, si`mi venea sa intru sub masa.
M. , ma lua in brate, ma mai si saruta din cand in cand ca deh ... nu pot sa zic ca mi`a displacut, nu, as mintii ... m`am simtit extraordinar, m`am distrat, m`a facut sa simt ca`am iesit in oras sa ma distrez, nu doar sa beau si sa`mi plang de mila asa cum faceam candva.

A reusit.. si nu stiu cum a facut`o intr`un timp atat de scurt, sa ma faca sa ma simt bine si fericita ! Sa ma faca sa vad ca soarele mai apare si pe strada mea ...

10 comentarii:

nasaady spunea...

ai intrat si tu in normalitate...URAAA!!!!
acum serios,se vede clar femeia din tine care se bucura sa-i faca in ciuda lu' fostu' ceva de genul "na boule,uite ce-ai avut!!!"
pe langa toate astea...mai ziceai de mine ca intr-un timp atat de scurt pot sa fiu fericit...mai zi ceva acuma:P sunt fericit pt tine si sper ca de data asta te faci si tu fata serioasa:P iti doresc toata fericirea care mi-o doresc si mie>:D<

AndreeEA spunea...

@nasaady :))) da` n`am vrut sa`i fac in ciuda, eu daca as fii putut nu as fii mers acolo,dar nah .. erau 4 contra mea si nu aveam ce sa fac. Cat despre faptul ,, cu fata serioasa '', de data asta n`am incotro ... vreau sa fie bine,si de data asta nu e niciun motiv sa nu fie. >:D<

nasaady spunea...

nu te supara ca te contrazic draga mea....dar principalul motiv esti tu...si aici stii la ce ma refer:P
oricum esti destul de matura si ai destula experienta de viata incat sa faci relatia asta sa mearga...daca vrei cu adevarat! vreau sa te vad si eu o data sa zambesti mai mult decat bocesti:*:X

AndreeEA spunea...

@nassady, uffffa :))) si eu sper asta.Ma rog, daca vreau sa o fac sa mearga o voi face ... iar daca nu va merge (si nu vreau sa ma gandesc la asta ) , probabil voi da eu cu nuca`n perete. Dar imi doresc sa fie totul bine !

Unknown spunea...

Foarte tare,sa vada prostul acum ce a pierdut.Acum nu trebuie sa te mai gandesti la el,trebuie sa iti vezi de viata ta,de relatia ta si sa te gandesti numai la binele tau.
Te imbratisez cu drag...

AndreeEA spunea...

@dream, sincera sa fiu ...nu sunt atat de sigura ca si`a dat seama ce`a pierdut,dar .. asta e.
Te imbratisez draga mea >:D<

Interzisa. spunea...

Ok...ma bucur pentru tine, dar oare de ce am impresia (prosta impresie, sper) ca G... inca te bantuie? Ia... zi....

AndreeEA spunea...

@Amanta ta, sper sa nu :)

Anonim spunea...

cu asemenea evenimente in viata ta simti ca traiesti, ca ceva se intampla..;)

AndreeEA spunea...

@Tiberiu, exact !