vineri, 11 martie 2011

Out :D

Aseara am iesit in oras cu un coleg de facultate si cu un prieten comun, nah ... sa bem si noi un Jack, ca acasa ne`am saturat sa stam.
Si discutand noi una`alta, ma trezesc cu prietenul ala al nostru ca zice :
-Bai Andreea, eu te vedeam pe tine o femeie dura, fara suflet, fara scrupule, nu stiam ca esti si sufletista. Jur, ca acum cand te aud cum vorbesti, parca`mi faci si mie pofta sa am o relatie, sa gasesc pe cineva acasa care sa ma astepte, sa dorm langa cineva .. sa las toate rahaturile astea de pana acum.

Pai bai nene, am fost si eu, nemernica, nenorocita, femeie fara pic de scrupule, daca voiam ceva, era imposibil sa nu obtin ceea ce`mi doream, ca deh asa am fost crescuta si asa mi`a placut sa fiu.
In momentul cand voiam ceva calcam pe ,,cadavre'' si obtineam acel ceva. Nu neg, si acum mai fac asa cateodata. dar doar daca este important , nu de distractie asa cum faceam o data.
Intr`adevar multe lume nu vede ca am si suflet, vede doar acea parte care o arat eu, care nu ma face sa par vulnerabila. Ca degeaba am eu tot ce vreau, prostesc toata lumea, mi`o trag cu ala pe care mi se pune pata, fara sa ma intereseze daca e insurat, daca are copii, daca una, daca alta ... ca in momentul in care ajung acasa pun capul pe perna si nu simt nimic, doar o singuratate apasatoare ( asta fiind la trecut, ca acum nu mai e la fel ) .
Nu neg faptul ca`mi place si acum in momentul cand intru intr`o incapere sa intoarca lumea capul dupa mine, sa fiu privita cu admiratie ... da nene, imi place si acum, sunt femeie ce plm.

Radeam la un moment dat aseara, ca de fiecare data cand venea chelnerul era imposibil sa nu se balbaie cand lua comanda, sau sa nu se impiedice si alte lucruri de astea.
Lasand astea la o parte, da, inainte eram o alta persoana ... acum sunt altcumva. Ies in oras, beau ceva, si atat, dupa vin acasa pentru ca stiu ca ma asteapta cineva, s`a terminat cu ce era inainte :)

Un weekend frumos va doresc dragii mei !

9 comentarii:

Anonim spunea...

place poza geniala:))

Anonim spunea...

"imi place si acum, sunt femeie ce plm" si cu cata feminintate zici asta..e e mai "frumos" decat o femeie care vb asa???

AndreeEA spunea...

@Jigsau, multumesc :D

@Tibi, pai cateodata nah .. imi mai scapa si mie :)

Anonim spunea...

Andreea, uite aici:

http://www.uncrate.com/men/culture/drinks/jack-daniels-ready-to-drink/

Misto, nu? Sau esti purista si nu-l diluezi cu nimic? :D
Vladimir

AndreeEA spunea...

@vraji, il beau cu redbull :X imi place de mor ;;)

Anonim spunea...

Hoho, deci esti mai mult decat purista, direct extreme sports :D. La cate rezisti? Da' pe bune.
Vladimir

AndreeEA spunea...

@vraji, rezist destul de mult :D si nu ma laud. Dar ti`am zis, nu sec, cu redbull si f rar mai beau cu cola, dar nu Jack`ul, Balletine`s beau cu cola.

BMD spunea...

adevarat esti femeie ce plt p e p de barbat sau te referi la p de femeie ca sa stim ca,daca te refereai la p de barbat ma pis pe mine de ras.....sI tu esti tare :)

AndreeEA spunea...

@Molie pe creier,ma refeream la p de barbat :"> :D