sâmbătă, 19 martie 2011

Presimtiri ...


Nu stiu daca vi s`a intamplat vreodata sa presimtiti ceva ... sa aveti un sentiment ciudat ca s`ar putea intampla ceva, dar nu stiti ce anume.
Asa ma simt eu in seara asta, am un sentiment ciudat, ma doare capul, inima`mi bate sa`mi iasa din piept, imi tremura mainile si ma simt ciudat. Am un sentiment ca ceva s`ar putea intampla si mi`e frica.
L`am sunat si pe el sa`l intreb daca pleaca pe undeva`n seara asta, mi`a zis ca nu, ca o sa stea acasa .. si tot nu`s linistita. I`am zis ca daca totusi pleaca pe undeva sa aiba grija, ca am o presimtire ...

Voi ce ziceti ? Credeti in asa ceva, sau sunt eu NEBUNA ?:|

11 comentarii:

Anonim spunea...

Daca face careva misto de tine, spune-le ca Newton a incercat pana la moarte sa demonstreze matematic prestabilirare universului si posibilitate predictiei matematice a viitorului. E adevarat si ca era considerat nebun de legat spre sfarsitul vietii :P (dar aia cica era de la intoxicatia cu mercur, fiindca omul facea si alchimie :D).
Vladimir

Anonim spunea...

Neah...scuze pentru greselile de typing :D
V.

AndreeEA spunea...

@vraji, lasa dracu` typing`ul, nu are nimic.

P.S. Chiar s`a intamplat ceva, nu am fost asa degeaba :| iubitul prieteni mele, a fost la politie ca a vrut el sa faca pe smecheru` cu nush ce ...

Anonim spunea...

Mai, asta cu politia e un ritual necesar al vietii de barbat :D. E mai nasol cand maica-ta considera ca-i bine sa stai acolo, ca scapa dracului de tine o noapte :D. Stii tu, been there done that :D. Baiatul nu face buba decat temporar. Plus..cam costa, aia da...doare mai tare.
Vladimir

Seninle olmak istiyorum. spunea...

Nu esti nebuna,probabil ti-ai dat si tu seama dupa consumarea faptelor.Am avut si eu o asemenea presimtire,dupa a urmat un accident,in fine.E ciudata senzatia,plus ca stii ca nu prea ai ce face.

AndreeEA spunea...

@vraji, la el nu e prima data cand se intampla :))

@Seninle olmak istiyorum , da, ciudat sentiment :|

Pacatoasa spunea...

sa stii ca si eu am cateodata stari din astea. Cand simt ceva, automat, se intampla ceva.

AndreeEA spunea...

@Pacatoasa, asta e cel mai aiurea ca se si intampla, nu doar simtim noi asa aiurea ... :|

Unknown spunea...

Da`..
Ce simti se intampla`:|
Fra` sa vrem`..
SImtim`..
:]
Si apoi urmeaza`..

Unknown spunea...

Si eu am uneori niste presimtiri...uneori se intampla cate ceva alteori nu se intampla nimic.Nu stiu sa zic exact daca sunt adevarate sau nu...

AndreeEA spunea...

@Bulina, exact :|

@Dream, la mine de cele mai multe ori s`a intamplat :|