joi, 18 august 2011

Il iubesc dom`le, il iubesc !!




El e tot timpul alaturi de mine, nu ma supara, nu ma cearta , nu ma face sa sufar ... tot timpul ma asculta fara sa`mi puna intrebari. Nu am ce sa`i reprosez ... bine doar atunci cand imi roade pantofii :))

Poate il mai supar eu pe el cateodata cand nu`l scot la plimbare sau cand nu am eu chef sa ies din casa, decat sa`i pun mancare si apa , dupa intru inapoi fara sa vorbesc cu el, fara sa ma joc cu el ...
Zilele astea de cand sunt singura, el a fost singurul care a stat cu mine, care atunci cand m`a vazut suparata sau trista, a venit a pus capul pe mine si`a stat si s`a uitat in ochii mei.
Azi`noapte m`am simtit atat de singura, incat l`am luat sa doarma cu mine`n pat ( el de obicei doarme jos, langa patul meu ) dar o exceptie cateodata merge.
El e Fluffy al meu :x

Mi`e dor ...

11 comentarii:

Sanusperiniciodatalamaibine spunea...

Cat de scump poate fi...:o3
Cel mai bun prieten:)!

AndreeEA spunea...

@Danyela, multumesc frumos ! Da , e un scump si`un frumos ... cel mai scump si cel mai frumos !! :X

Si intr`adevar e cel mai bun prieten !

CVis... spunea...

Pufosheniaaa,ce frumoasa eee...AndreEa imprumuta-l si mie sa imi tina de urat!:) macar o noapte!:)
Ti pup! :D

AndreeEA spunea...

@CVisatoare, il trimit prin colet di la Oltenia pana la Moldova :D
Stii cat de bine te simti cu el noaptea ? Asa cuminte sta ... se aseaza langa tine, intinde caputul sa`l pun pe mana ta si acolo sta. Daca te misti tu, se misca si el, daca nu sta nemiscat. E foarte cuminte :X

Ti puuuup moldoveanca mea >:D<

CVis... spunea...

Esti o draguta!Ca de fiecare data!>:D<
Poate sa fie si obraznic.Nu ma deranjeaza!:) Ador animalele!Astea cu 4 picioare!Ca alea cu 2 sunt niste specimene greu de imblanzit! :D
Ti pupa moldovianca,olteanco!

AndreeEA spunea...

Offff moldoveanco ca bine le zici tu. Parca`mi pare rau ca esti tocmai la Moldova, ghini ar fi fost sa fi aishi mai aproape, ca te lasam sa`l si plimbi, sa te trezeasca si dimineata la 4 sa`i dai drumu`n curte sa isi faca treburile :))

Ti pup moldoveanco !>:D<

CVis... spunea...

Ma atata timp cat eu abia ma culc pe la ora aia e bine! :)
Il scot! :D Sau ii pun pampers!:D
Ar fi frumos sa facem o adunare!Candva! Ti pup!>:D<

Unknown spunea...

Sa ai grija de el :)
e foarte scump :D
>:D<

AndreeEA spunea...

@CrVisatoare, pai atunci ti`l dau :D da` numai daca vii la mine, ca fara el nu pot sa stau. Plus ca sa ma mai odihnesc si eu, ca o sa trebuiasca sa`l si plimbi, sa`i dai sa si pape.

Ti pupa olteanca >:D<:*

@Alyn, multumesc. Stiu ca e un scump :D o sa am grija de el

Paolla si-atat spunea...

un caine dragut. sa ai grija de el. da cainele e cel mai bun prieten al omului si de multe ori ne poate inveseli. pacat ca nu poate sa dea si sfaturi. am avut si eu un caine, dar dupa un an la bloc m-a pus mama sa il duc la bunica-mea. era mereu alturi de mine si de multe ori ma inveselea cand eram trista. era asa draguta cand ii vedeam ochisorii aia si dadea din codita. era/este asa energica, imi dadea chef de viata

AndreeEA spunea...

@Un suflet inocent, cunosc sentimentul. Asa imi face si el mie si parca imi mai ia din tristeste cand il vad cum se uita la mine si cum incearca sa ma inteleaga.