duminică, 21 august 2011

Inca o noapte ...



Nu stiu cum sa incep ... nici macar nu stiu ce sa scriu, ma uit prin monitor , vreau sa scriu, dar parca nu pot, nu`mi gasesc cuvintele.
Stiu doar ca mi`e al dracului de dor de tine, mi`e greu sa nu te stiu aici si mai mult d`atat ma simt vinovata. De ce ? Pentru ca n`am stiut sa te iert, pentru ca mi`a fost frica, da frica ... sa nu ma minti inca o data si`nca o data si asa la infinit. Pentru ca am lasat orgoliul sa puna stapanire pe mine si am tratat totul cu superficialitate. Am vrut sa par puternica desi sufletul imi plangea, te`am ignorat desi te voiam, te`am respins desi cand puneam capul pe perna plangeam ... te`am vrut in tot timpul asta dar n`am putut sa te iert.

Acum stau cu tricoul tau pe mine , cu pozele cu noi langa mine si`mi pare rau. Imi pare extrem de rau, poate eram cu tine acolo, daca te iertam, daca stiam sa trec cu vederea. Dar mi`a fost frica, mi`a fost frica sa nu sufar din nou.
Am zis de atatea ori ca iti dau hainele inapoi, ca nu mai vreau nimic din ce e al tau la mine, ca vreau sa`ti iei totul de la mine. Am zis de atatea ori ca o sa vin si eu la tine sa iau ce mai am acolo ... n`am putut. N`am putut sa fac nimic. Nu pot intra la tine`n casa ... nu pot intra acolo unde am petrecut cele mai frumoase clipe din viata mea, unde ma trezeai dimineata sa bem cafeaua, acolo unde stateam cu ai tai si ne uitam la filme si radeam pana dimineata.
Nu pot venii acolo unde mi`ai zis prima data ,, Te iubesc si langa tine vreau sa stau toata viata mea. Sunt vagabond , imi place sa umblu, stii bine asa am fost si am zis ca asa o sa raman. Tu ai reusit sa scoti si partea aia buna din mine, langa tine sunt alt om. Pe tine te iubesc asa cum nu am mai iubit pe nimeni. ''

Acum stau cu tricoul tau pe mine, dar nu te mai am pe tine. Inainte iti placea sa ma vezi imbracata asa ... inainte ma trezeam asa langa tine. Acum ... mhm, acum ma trezesc singura intre aceeasi 4 pereti.
Mi`e frica sa nu imi ia altcineva locul acolo, sa nu iti aline altcineva inima ... sa nu te faca cineva sa ma uiti, sa uiti tot ce`ai zis inainte sa pleci.
Mi`e frica sa nu ne pierdem unul pe celalalt .... te iubesc sufletul meu, te iubesc cu fiecare zii mai mult , te iubesc atat de tare incat ma doare.

Mi`e dor ...

17 comentarii:

Suflet de curva spunea...

haide, gata. sterge-ti lacrimile, spala-ti ochii, zambeste.
Daca e sa fie al tau... la final vei sta in bratele lui ( mai nou asta e teoria mea privitoare la viata)

AndreeEA spunea...

Ahh !! Imprumuta`mi te rog si mie din optimismul tau, ti`as fi recunoscatoare.

P.S. Hai la o cafea >:D<

Anonim spunea...

Cand te macina tristetea unui dor te simti singur,unic.Simti ca traiesti doua vieti simultan,aici si acolo.Te cauti si nu te gasesti,dar traiesti si rana prinde usor o crusta subtire pe care te feresti s-o mai atingi.Nu dispare,ramane in piele,dar nu va fi mereu atat de dureroasa.

AndreeEA spunea...

@Blue, bine ai venit. Nu stiu daca ti s`a intamplat vreodata sa ai impresia ca esti special creat ptr cineva, ca bratele`ti sunt facute ptr a imbratisa o singura persoana, ca trupul tau e facut perfect ptr o singura persoana. Ca nu te vezi cu altcineva decat cu persoana respectiva ... ca desi nu mai esti cu ea, ramane mereu un gol acolo pe care numai persoana respectiva ti`l poate umple.
Asta simt eu...

Unknown spunea...

Ti-a fost frica sa-l ierti ca sa nu suferi din nou si totusi suferi si asa ...
Ai renuntat la o suferinta pentru o alta suferinta..
Sfatul meu, trebuia sa risti. Nu poti suferi mai mult decat suferi deja..

AndreeEA spunea...

@Alyn, adevar greiaesti tu, dar din pacate acum nu mai am ce sa fac, nu pana nu ma suna, sau pana nu se`ntoarce.

O zii frumoasa !

A_wounded_soul spunea...

Ar fi fost bine sa te rişti şi nu. Nu ai mai vrut sa suferi, dar acum tot suferi, lasă ca totul trece, cândva te vei uita la fotografii şi vei zice:"Ce momente frumoase au fost, au trecut, dar vor veni altele şi mai frumoase." Ridica-te de la pământ, ştii şi tu prea bine ca eşti puternica, nu te lăsa.

Sanusperiniciodatalamaibine spunea...

Stiu cum te simti...insa eu am trecut peste din cauza timpului care tot trece.
Incearca sa te impaci cu tn ,insati,altfel nu vei reusi,impaca-te cu trecutul,cu ideaa despartirii,si gandeste-te ca undeva pe ,pamantul acesta exista un om special,care te va iubi indiferent de,defecte,dar nu uita ca sa reusesti sa treci peste acest episod mai puitin fericit,trebuie sa te impaci cu tn insati si insist pe aspectul acesta ,sa ramai resemnata in fata trecutului,sa te bucuri ca ai avut prilejul sa traiesti un eveniment deosebit ,,dragostea
Cu toate astea risca daca chiar il iubesti ,chiar de stii ca vei suferi !

Unknown spunea...

Timpul trece..dar nu vindeca ranile..
Ar trebui sa faci ceva...
Dute dupa el,suna-l spune-i ce simti..
Unele cuvinte trebuie spuse,cand simti..
Nu conteaza ce pierzi,sau ce se intampla dupaia..
Unele cuvinte trebuie spuse,inainte de-a fi prea tarziu....
Nu trebuie sa-ti reti sentimentele..
Da-le drumul..
Fa-le auzite..si va fi mai bine !
Lasa orgoliul,macar o zi..si vezi ce castigi..
SI...
P.S:Niciodata nu-i prea tarziu...

Urma unui om drag.. spunea...

parca aveam aceleasi dureri amandoua,e greusi si toti iti zic da o sa fie bine daca va iubiti o sa fiti impreuna ai rabdare....dar oare ei stiu cum trec minutele la noi?

AndreeEA spunea...

. , o sa fac asta candva. Nu acum, acum il las sa`si vada de drumul lui, sa ii mearga bine, sa`l vad fericit ... dupa poate vom fi din nou fericit amandoi !

@urma unui om drag, minutele la noi sunt ore, iar orele sunt zile ... trece al dracului de greu timpul.

Anonim spunea...

citeam si ma regaseam....intr-un final pot spune ca mi-a trecut(dpa mai bine de un an si jumatate)...daca il iubesti si simti ca poti ierta fa tu primul pas..joaca tu acea ultima carte..Al meu si-a vazut de drumul lui, e fericit si sunt tare mandra de el,dar ma doare cand imi spune ca a facut tot ce-l "bateam"la cap..pt k e cu ea

Rebiiiii♥ spunea...

esti geniala ! Sa continui sa postezi..asta e trebuie sa treci peste desi e greu:(

secsinblog spunea...

as plati oricat sa da 'uninstall' acestui 'plugin' - love,din pacate suntem cu totii alterabili si este un 'plugin' de system..

if u were ment to be.. u will be.

poate suna cam aiurea, dar..

Den' spunea...

foarte frumos scris.

AndreeEA spunea...

@tyna, sunt si cazuri in care se uita, in care fiecare isi vede de viata lui. eu inca il mai iubesc si mi`e greu sa renunt.

@Rebiiii, probabil o sa trec peste cand o sa simt ca totul s`a spus, ca intr`adevar totul s`a terminat. Deocamdata nu pot ...

@secsinblog, nu suna deloc aiurea, chiar asa e.

Den` , multumesc.

Morena spunea...

orice rau este inspre bine,doar cauta binele din asta!!!