joi, 17 ianuarie 2013

Fantastic !!!



Bai nene ,cum se poate asa ceva !? Tot eu sunt aia care zice ,, Stii .. mai bine sa ne vedem fiecare de treaba lui , chiar daca s`a intamplat ce s`a intamplat , ramanem amici , fiecare cu viata lui ... '' si tot mie sa nu`mi convina dupa aia !!
Cum dracului se poate asa ceva !? Ca ma ia nervii si altceva nimic ..ce`i drept , el mi`a spus ca nu o sa`mi convina varianta asta a mea, da` eu nimic domne, ca sunt eu incapatanata si fug mancand pamantul , de parca m`ar omori omul .
Partea proasta e ca acum fuge si el de mine , nu mai vorbim , nu ne mai sunam , nu ne mai trimitem mesaje .. nu mai nimic. Aseara ne`am intalnit ca a mancat`o pe vara`sa in partea dorsala sa faca in asa fel incat sa ne vedem ... el statea la un capat al mesei ,eu la celalalt.
Ne`am salutat asa fugitiv si atat , pana camd se trezeste el sa spuna : ,, Si , ce faci ? Esti cumva suparata pe mine ? Stii bine ca situatia asta e asa din cauza ta , nicidecum din cauza mea ... '' .

Cel mai tare ma oftica faptul ca eu tot ii spuneam ca n`am treaba daca isi face pe cineva , ca deh, eu sunt mare si tare domne si nu ma intereseaza pe mine persoana lui .. desi stiu bine ca niciuna nu inseamna nimic ptr el, da` ma oftica gandul numai ca o saruta p`aia , o tine de mana , o strange`n brate , i`o trage ...
Buna asta cu i`o trage , noi doi nu ne`am tras`o , noi doi am facut dragoste , desi incerc cu tot sufletul sa nu ma mai gandesc la asta , daca as putea sa sterg cu buretele as face`o ...
Oricum saptamana asta pleaca din nou afara , nu stiu cat o sa stea , poate intre timp o sa`mi treaca si mie ..desi au cam trecut cateva luni bune si tot nu mi`a trecut , dar vedem ce va fi .

Mi`e dor ...

3 comentarii:

Anonim spunea...

Mno , Andrusko , ma bucur ca ai revenit.Am crezut ca ai terminat-o cu blogul , atata vreme de pauza.Ma bucur ca esti bine , ma bucur ca esti indragostita si ca scri iarasi. Mi-a fost dor de tine!
Si o chestie : daca vezi ca nu iti trece , de ce te incapatanezi? Tarieste viata , fata draga...o sa ajungi sa regreti incapatanarea si orgoliile tineretii...Crede-ma ca stiu ce vorbesc!

AndreeEA spunea...

@dintimisoara, si mie mi`a fost dpr de tine :* o sa ajung prin Timisoara cred ca pe la sfarsitul lui Februarie , poate reusim sa ne si vedem.
Te pup !!!!!

Anonim spunea...

Astept! :)