luni, 14 ianuarie 2013

Noutati ...

Am promis ca o sa incep sa scriu din nou, sa povestesc una alta , asa ca hai sa incepem. De vreo 9 10 luni, a intrat cineva in viata mea, exact ce vreau eu  , ce`mi place mie , doar ca e atat de complicata treaba , incat nu putem fi impreuna asa ca am hotarat sa fim amici... Dar ce amici ?? Ceva gen ,, friends with benefits '', numai ca in timpul asta au aparut ceva sentimente si situatia nu prea e buna.
El a avut o perioada mai nasoala, eu fiindu`i o prietena buna , am fost alaturi de el , l`am ajutat pana cand si`a rezolvat problemele.

Amandoi am fost constienti de faptul ca aceasta ,,relatie '' a noastra trebuie sa fie fara sentimente, ce`i drept a fost , ca pana acum cateva seri , nici macar sex n`a fost , dar ne`a mancat pe amandoi si s`a intamplat si asta ...
Nu aveam nicio treaba daca era doar sex, a doua zii ne pastram relatia , vorbeam ca pana acum ( desi niciodata nu am fost noi doar prieteni si atat , dar trebuia sa putem ) , dar partea proasta e ca nu a fost sex si atat , nu .. am facut dragoste si`a fost bine, frumos ... a fost atat de dulce si finutz , romantic , am dormit amandoi , toata noaptea m`a tinut in brate , dimineata m`a trezit cu cafeaua . A fost o noapte perfecta , fara niciun pic de falsa modestie.

A venit dimineata si bineinteles ca trebuia sa o luam de la capat cu asa zisa noastra relatie de amicitie , asa ca acum fiecare e cu treburile lui si fugim unul de celalalt cat de tare si departe putem, pentru ca nu avem ce sa facem.
E al doilea barbat care trezeste altfel de sentimente in mine , iar lucrul asta ma sperie , pentru ca lucrurile sunt complicate . De ce ?? Pentru ca niciodata nu am ales simplitatea ... :)

Mi`e dor ...

9 comentarii:

Diana Zoe. spunea...

Dacă stai să te gândești bine, nimeni nu alege simplitatea, iar dacă sunt unii care o aleg, vor afla, într-un final, că absolut nimic nu e așa de ușor precum pare :)

AndreeEA spunea...

Da, dar eu prea ma duc acolo unde sunt lucrurile complicate .. mult prea complicate ..

Diana Zoe. spunea...

Probabil iti plac provocarile :)

AndreeEA spunea...

Nici eu nu stiu ce imi mai place ..

Suflet de curva spunea...

:) Eh,draga mea... orice nash isi are nashul, spune o vorba din popor. :)) probabil si tu, ca si mine, ti l-ai gasit.

Ce sa zic? Sa fie intr-un ceas bun. Ori in calitate de amic, ori de iubit. Tu alegi.

AndreeEA spunea...

@Suflet, inca nu stiu daca mi l`am gasit sau nu, dar tind sa cred ca asta e mai dat dracului decat mine :)) si ma poate face din orice pozitie..

Sanusperiniciodatalamaibine spunea...

Sincera sa fiu,niciodata simplitatea nu ne va atrage :)
Cat despre voi doi..am trecut si eu prin asta,insa pentru noi totul a avut un final..

AndreeEA spunea...

@Nesuferita` , si la noi la fel ..

Father spunea...

Bună, AndreeEA! Ce mai e nou în
Severin? Nu am mai fost pe acolo
de câțiva ani, adică de când
cumnata nu mai îmi este cumnată
- a divorțat şi a plecat cu munca
in Franța. Ce mai faci acum în 2020?