marți, 28 iulie 2015

Revenire

Hey dragii mei , sper ca mai este ceva lume pe aici care ma citeste , mi`a fost extraordinar de dor de voi , as vrea atat de mult sa reincep sa scriu , desi nu stiu daca o sa mai pot, daca o sa mai am inspiratie .

Pentru cei care ma citeati in trecut , nu o sa mai vorbesc despre nici un EL , ii multumesc lui D`Zeu , ca am reusit sa depasesc momentul ala , acum vreo 2 ani , si ca intr`un final m`am trezit la realitate , am vazut ca lupt cu morile de vant. Sper din suflet sa mai fiti pe aici , pentru ca eu o sa fiu , chiar daca nu o sa mai scriu , macar sa va urmaresc pe voi .


Pupici multi , a voastra, Andreea !

2 comentarii:

Ciocioc Iulia spunea...

Hei Andreea, ma bucur sa vad postarea ta..mi s-a intamplat ceva similar acum cativa ani. De atunci am decis sa ii multumesc Dumnezeului care m-a ajutat scriind despre El si incercand sa incurajez oamenii sa se apropie de El si sa realizeze cat de multe face a facut si va face pentru ei. Nu iti pierde insa speranta de a gasi pe cineva care sa te iubeasca cu adevarat.Chiar acum imi fac planul pentru a scrie ceva pe acest subiect- despre barbatul care iubeste cu sinceritate si femeia care se simte iubita. Nu stiu cat va dura, dar te invit sa il citesti cand va fi gata. Toate cele bune! :*

AndreeEA spunea...

Iulia , o sa citesc cu mare drag . Ma bucur ca inca mai este cineva care ma citeste , te imbratisez cu drag !