sâmbătă, 22 august 2009

Nebuna ;;)

Booon, bineinteles ca trebuia sa scriu de o nebuna. Da` nebuna rau. Prietena mea Ela :)) Ela este genul de persoana care spune omului in fata ce crede despre el, nu o intereseaza parerile altora, daca vorbeste cineva de ea, o doare fix undeva. Ea imi zicea: ,,Fata o sa ma vait cand nu o sa mai vb`easca lumea de mine, dar atata timp cat vb`este ( de rau, de bine) nu ma intereseaza o sa ma bucur, inseamna ca sunt o persoana importanta. '' Si cam asa am inceput si eu sa zic, nu imi mai pasa ce zice lumea, cum vb`este, ce vb`este. De Laura v`am povestit intr`o postare mai veche, acum a venit si randul Elei .



O sa v`o arat pe Ela in diferite ipostaze :))) ca deh, fiecare om are piticii lui pe creier. Aici era serioasa, sexoasa :>. Cam greu sa o vada cineva pe Ela ,,serioasa'' :\ ca ea rade tot timpul, nu ii pasa ei, ca are rasul ca cel al unei privighetoare :D

Acum Ela la un suc, foarte concentrata pe paiul din pahar :))



Ce`o sa ma injure ea pe mine, cand o sa vada pozele astea, si mai ales ca`am scris de ea, dar nu putea lipsii :D
Booon, si acum momentul cel mai important... intr`o seara iese si ea in orash, si deh, in orash, mai bei un suc, o bere...ceva p`acolo ;;) ehh si a baut si Ela mea ceva si se pare ca`i tragea cineva presul de sub picioare :D Coincidentsa care era, ca in seara respectiva si eu bausem, si am fost putsin ,,turmentata'' la fel ca ea, dar din pacate nu ne`am intalnit in seara respectiva ( si`mi pare foarte rau ) ca trebuia sa ne vedem una pe alta ce fete avem :)) Eu o sa ma arat ce fatsa avea ea, si poate intr`o viitoare postare o sa va arat ce fatsa aveam si eu :)))

Ehhh oricum o iubeste mama mult, si d`abia astept sa o vad iar. ;;)

2 comentarii:

Nicu spunea...

oooooooooooooo misto gagica? eee gata uite si ceva comentarii.

AndreeEA spunea...

@Nicu da, f mijto gagica :* ;;)