sâmbătă, 1 august 2009

Tzeapa !!


Ehh buun, am ajuns si eu acasa. Bineinteles, cu alte povesti nemuritoare :)) Cat m`am plimbat eu prin Timisoara, bineinteles, ca trebuia sa ies si la o terasa ceva..ca deh, cald, soare, sa ma racoresc. Si am o prietena care e din Timisoara, si am iesit cu ea de fiecare data. Si ne plimbam noi pe malul Begai, si vedem 2 terase...si stam noi ne gandim la care sa merem. Ea a zis..hai la aia de pe vapor.. Eu :-? nu nu, hai la cealalta. Ehh dragii mei, cum am intrat in terasa aia, nu stiu cum sa va explic, a fost ceva instantaneu..barmanul de acolo de la terasa, a ramas cu ochii la mine, si eu la el. :| Deci efectiv, nu ne puteam lua ochii unul de la celalat :| Nu mi s`a intamplat niciodata asa ceva. Ma rog..intr`un final am reusit sa ma desprind de privirea lui, m`am asezat la masa, cu spatele, la el ca asa mi`a venit. Tipa cu care eram, imi tot zicea: ,,Vai Andreea, nu`si mai ia ochii de la tine, se uita numai la tine, etc etc etc'' Ehhh booon, imi era drag de el..si imi era aiurea ca a doua zii, cand o sa mai ies, nu o sa mai fie de servici. Ehh trecu prima zii, ne`am dus noi acasa, a doua zii o luam iar de la capat, prin orash, la shopping, dupa aia la terasa sa ne racorim. La terasa era de servici tot el :D) (mare noroc pe mine ). Ehh am luat noi una alta acolo, si cand vine chelneru`, sa ne aduca comanda, si sa ne schimbe scrumiera, vad sub scrumiera, o hartiutza :D /:) ridic din spranceana, ma uit la tip, ma uit la hartie, o iau de sub scrumiera. Cand ma uit...numarul lui de telefon. Ohohoho :))))) interesanta treaba. Peste 10 minute, vine iar chelnerul si mai arunca o hartie pe masa, numarul lui de telefon, pentru prietena mea. Stau eu si ma gandesc, si zic..mai nene astia sunt obisnuiti sa`si dea numarul de telefon, da` nah..hai sa vedem. Si ii trimit eu un mesaj, stand la terasa, ,,multumesc pentru numar'' el ,,n`ai pentru ce draga, poate iesim maine pe undeva ca`s liber'' si asa ne`am tot trimir vreo 10 mesaje, cat am stat sa beau o apa plata cu lamaie, si o cafea la bar. Ehh bineinteles, ca a doua zii, nu ne`am vazut, din diverse motive, dar mai pastram si acum legatura, ma tot minte el pe mine cu urmatoarele chestii:
1 Ca ii e ff drag de mine
2 Ca ar vrea o relatie serioasa cu mine, nu doar o aventura
3 Ca ii pare rau ca am plecat
4 Ca nu ne`am vazut cand a fost liber, ca s`a imbatat si nu a mai stiut de creierii lui :))))
5 Ca peste 2 saptamani, vine la mine...sta vreo 3 zile si dupa vrea sa ne intoarcem amandoi la Timisoara...mdeah :))
6 Multe altele :))

10 comentarii:

Razvan. spunea...

oooffff, dragostea asta la prima vedere... :P

AndreeEA spunea...

@R`A ca bine zici cu dragostea la prima vedere ! :| asa a fost !

Ana-Maria spunea...

May Andreea,ce ti-e si cu chimia asta a fluidelor din creier ,ce alerga ca la formula 1 prin organism....si sa nu uitam de feromoni,nu-i asa?
Bine ca te-ai simtit minunat aici,la vaporas mai mergeam si eu cu ai mei,acu ceva vreme in urma....:-D
Mare grija cu dragostea asta at first sight....sa nu te arda!:-D

AndreeEA spunea...

@Ana-Maria esti din Timisoara? Eu nu am fost la vaporas, putin mai incolo de vaporas, la terasa aia care e din lemn, sau imita lemnul, oricum e frumos rau acolo ! :D)

Boogie Bubble spunea...

ohohoohooh! A venit Mosu' cu barmanu'!
In sfarsit citesc ceva de bine, nu doar jale, roscati si suferinta. Dar ai grija si cu asta .... ca dupa mine, toti sunt roscati . :))))

In fine, traieste clipa fata mea. N'ai ce pierde.

AndreeEA spunea...

@Boogie Bubble :)) nu`mi mai tre` roscati, daca vad vreunu` il tund :)) pupa mama :*:*:*

Costi spunea...

Mishto .. ;)

Unknown spunea...

da,cum scrie si mai sus traieste clipa :)

Boogie Man spunea...

nu-s toti "roscati" :)

AndreeEA spunea...

@Florin, asta fac o traiesc cat de bine pot.
@Boogie Man, nu`s toti roscati, stiu asta :D)