joi, 28 octombrie 2010

O lume nebuna :)

Traim intr`o lume nebuna, asta o stiu eu, o stii si tu, o stim toti :) Ce linistita pare lumea asta mare, in poze, nu conteaza ca e zii sau noapte, DAR stim cu totii ca astea sunt doar aparente, ca suntem niste prefacuti ( nu vreau sa jignesc pe nimeni ) , mai mult de 50% dintre noi, nu au curajul sa recunoasca ca nu`s bine, ca au probleme, ca sunt altfel decat ar trebuii .. De ce bai nene ? De ce nu putem fii asa cum vrem ? Asa cum am fost obisnuiti ? Pentru ca NU se mai merita`n ziua de azi, fii asa cum vrei sa te vada lumea, fii un/o nenorocit(a), pervers(a), pentru ca asa e cel mai bine.
Probabil multi dintre voi o sa ma contrazica, iar altii o sa fie de acord cu mine, dar asta e parerea mea, si nimeni nu mi`o schimba, cel putin deocamdata :)




Exact cum am zis si mai sus, ce linistit pare totul .. dar stim cu totii ca aparentele de cele mai multe ori inseala ;)
Cel mai bine de cele mai multe ori e sa lasi bunatatea si bunul`simt la o parte si sa mai fii si nemernic :) ca prea multa bunatate si un suflet prea mare strica !

5 comentarii:

Interzisa. spunea...

imi place mult...si videoclipul bine ales :)

AndreeEA spunea...

Cred ca videoclipul defineste foarte bine ce am scris eu acolo.

Unknown spunea...

Mare dreptate ai scumpa mea!Da...toti purtam o masca...si`o folosim...din pacate..!Lumea nebuna,perversa,nemernica,curve [scuzati limbaju nu vreau sa jignesc pe nimeni ci ma refer la faza ca sunt unii numiti "curve cu 7 fete"] si da e drept..uh si`am parte de ei/ele din plin:-j ce oameni de rahat!Dar roata se intoarce o data oricat ar fi de patrata si sper sa`i calce pe toti pe cap unu cate unu!..Si da prea multa bunatate ...strica uneori trebuie sa fi un nemernic/nemernica!Cum ar fi trebuit sa fiu eu astazi..pt ca o merita dar...m`am abtinut n`am vrut scandal la scoala..mai ales ca am scapat la 12;))..dar..sa ma calce pe nervi ca...o sa`i spun tot si n`o sa`i convina:))..dar sa revenim!Te iubesc scumpa mea:x,esti un ingeras>:D< si nu lasa pe nimeni sa`ti distruga visele sau sa te schimbe pentru ca tu esti UNICA asa cum esti,chiar cui nu`i convine de tine sa te pupe`n fundulet;)!Te iubesc mlt:x si da eu sunt de acord cu tine>:D<!Pusi:*

Anonim spunea...

Pai daca te-a suparat careva...ce astepti?Arde-l! Nu se merita sa fi bun si luat de prost...
Weekend placut , Andreea!

AndreeEA spunea...

Ana, nu face scandal la scoala :))) eu faceam cand eram in liceu, si nu e bine, crede`ma :))))))

Ana-Maria, ii ard, pentru ca asa merita. Te pupacesc si abia astept sa ajung iar la Timisoara sa ne vedem :*>:D<