sâmbătă, 20 august 2011

Si`a plecat ...

Azi`dimineata a plecat in Italia ... nu stiu cum sa exprim ceea ce simt acum, nu stiu cum sa va fac sa intelegeti. Inainte chiar daca nu ne vedeam ca si cum am fi fost impreuna, dar ne mai vedeam ... puteam sa ma uit in ochii lui albastrii si sa ma linistesc. Acum ... acum in ai cui ochi o sa ma mai uit ? Cu cine o sa mai vorbesc in noptile tarzii si ale dracului de lungi ?
Daca inainte erau lungi ... acum cum o sa fie ? Parca o parte din mine a plecat cu el, o parte din mine e sub anestezie , nu mai simt .. parca as fi in transa.

M`a sunat azi`dimineata sa ne vedem, n`am putut sa ma intalnesc cu el, sa`l vad cum se urca`n masina si eu raman aici. S`a rupt ceva`n mine in momentul cand am auzit ca pleaca, parca inca o data mi s`a frant sufletul.
Inainte sa plece d`acasa, cat il astepta pe prietenul lui la el, am vb`it la telefon ... cred ca am vb`it vreo 2 ore. Mi`a zis sa nu`l uit ... sa`l astept, ca noi doi vom fi din nou impreuna. Mi`a promis. Cred ca e prima data de cand ne`am despartit cand ma agat de fiecare cuvant al lui, de fiecare promisiune.

Nu am chef de nimic ... am fumat unpachet de tigari si`am baut vreo 3 cafele de azi`dimineata pana acum. Azi is lipsita de orice sentiment .. ma simt goala, ma simt grea ... o sa`mi fie dor de el, o sa`mi fie extrem de dor de el. Plang si zambesc in acelasi timp ... mi`a zis ca a luat o poza cu noi doi la el, de fiecare data cand o sa se uite la ea, mi`a zis ca o sa simt ...

Mi`e dor ...

21 de comentarii:

CVis... spunea...

Acum plang si eu cu tine!Plangi!Te vei simti putin mai bine dupa!Dar dorul va ramane...Cunosc sentimentul!Ai grija de tine!
Daca treci cu bine de ziua de azi..de maine va fi floare la ureche! :D
ti pup,ti pup! :) >:D<

AndreeEA spunea...

@Creatura Visatoare, nu mai pot :(( simt ca ma sufoc. Inainte chiar daca mai pleca el o zii doua pe undeva, era altceva, acum nici macar nu stiu cand se intorace :((

Ti puup si eu :*

Łάω♥ spunea...

E greu cand persoanele pe care l iubim pleaca de langa noi...
Cand stim doar ca in ziua y la ora x vor pleca si un timp nu-i vom mai vedea,cade totul si nu ne mai pasa aproapde nimic din jurul nostru. Dragutz post
...in cateva zile poate nu o sa mai doara atat de mult.

AndreeEA spunea...

@[*¤* ζæฬ`яღ җ α...•.★*.), o sa doara la fel de tare. E ca si cum ceva m`ar apasa pe suflet zii de zii si`un gol permanet e in mine. Golul ala se va umple in momentul cand el se va intoarce acasa.

Zdwuby spunea...

sincer stiu cum te simti...duminica pleaca in italia...si ramane acolo...nu stiu daca o sa mai vina pe aici ..dak o sa ne mai vedem...la fel vorbeam toata noaptea pana dimineata...stiu doar ca o sa'mi lipseasca...si desi inca n'a plecat...deja e foarte aiurea...chiar dak nu e nimic intre noi de mult ...

AndreeEA spunea...

@Zdwby, si noi ne`am despartit acum vreo 4 luni, dar inca au ramas multe lucruri nespuse. Acum cateva zile mi`a trimis un mesaj, care suna cam asa : ,, Prea ne`a tinut D`Zeu unul langa celalalt, avem sentimente mai puternice pe zii ce trece , intre noi nu s`a terminat nimic, abia vor incepe lucrurile cand ma voi intoarce eu, tu esti soarta mea''. As vrea din tot sufletul sa fie asa ... sper sa fie asa.

O zii frumoasa !

Zdwuby spunea...

si eu sper sa fie asa pt tn:)...eu...ma linistesc cu gandu' k o sa'i fie bine acolo si ..sa sper ca o sa se mai si intoarca...oricum noroc si putere cred ca sa treci peste tot cat e plecat:)

Paolla si-atat spunea...

eu totusi sper sa il uiti. chiar daca acum acest lucru iti pare imposibil te vei obisnui cu lipsa lui si-l vei uita. vor venii altii mai buni. don't woory, be HAPPY ! >:d< :)

Sanusperiniciodatalamaibine spunea...

Imi pare sincer rau ca treci prin asta...Daca simti nevoia sa plangi...plangi!In felul asta te vei mai linistii putin.
Te inteleg perfect si sunt alaturi de tine.
Din pacate nu poti face nimic...trebuie doar sa ai rabdare ci tine, caci timpul le vindeca pe toate...
Te pup!

Ana-Maria spunea...

Sfasietoare postarea ta .Inteleg prin ce treci..Cel mai bine e sa te descarci..O sa te simti putin mai bine..
Golul va ramane unde e dar cu timpul se va mai umple, nu de tot dar atunci iti va fi un pic mai usor sa treci peste noptile lungi...

Vad ca multa lume te incurajeaza aici si ar trebui sa fii fericita pentru ca se vede ca ai niste prieteni adevarati:X
As vrea sa fac si eu parte din ei..
O sa iti citesc si restul postarilor...

Incearca sa te linistesti si o sa vezi ca in timp o sa fie mai usor.

SimonaR. spunea...

imi pare rau pentru ca trebuie sa treci prin asta :(. Be strong!

AndreeEA spunea...

@Zdwuby, nu stiu daca mi`a venit timpul sa trec peste tot. Am mai zis acum ceva timp, intre noi doi au mai ramas multe lucruri nespuse, poate daca inca nu ne`am uitat unul pe celalalt, inca mai e ceva acolo ... sper doar sa ma obisnuiesc cu absenta lui pana o sa vina, sa nu imi mai fie asa greu.

@Un suflet inocent, eu nu vreau sa vina altii, sau daca vor venii altii, niciunul nu`i va ocupa locul ... altii probabil imi vor trece doar prin pat , nu si prin inima.

O zii frumoasa !

AndreeEA spunea...

@Danyela, d3 data asta nu vreau decat sa mi`l aduca inapoi Timpul, atata tot. In rest nu mai cer nimic si sa fie el bine acolo unde e.
Te imbratisez >:D<

@Aimee, ma bucur ca o sa citesti in continuare si ma bucur ca esti alaturi de mine. Intr`adevar golul ala nu`l mai umple nimeni, el e singurul care o poate face .. sper sa se intoarca si sa o faca. Dar intai de toate, sper sa`i fie lui bine acolo, sa faca ce si`a propus si cand va simtii ca a venit timpul sa se intoarca acasa.
Te imbratisez >:D<

@simonikool, o sa incerc, nu stiu daca o sa reusesc, dar cel putin incerc.

CVis... spunea...

Dragutza mea olteanca ,spune-mi ca azi ti-e mai bine!Spune mi ca nu mai plangi!Te pup!Ai grija de tine!

AndreeEA spunea...

Moldoveanca mea, din pacate ma simt la fel .. nu am chef de nimic, nu imi vine sa fac nimic :(

Ti pup !

Seninle olmak istiyorum. spunea...

Atata timp cat ai zis si tu ca au ramas multe cuvinte nespuse, lucruri neterminate, inseamna ca povestea se va realua in viitor.Incearca sa te gandesti ca aceasta distanta dupa vă v-a unii si mai tare, dupa cum vezi si tu acum nu mai ai acel orgoliu,sa zic asa, acum ai da orice sa fie langa tine, deci totusi e buna la ceva aceasta plecare, intr-un fel ti-a dat de inteles ca sunteti facuti unul pentru celalalt si cand doua persoane se iubesc nu reusesc sa stea mult timp departe una de cealalta.Nu-ti ramane decat sa ai incredere in voi si-n timp ..
Te imbratisez si capul sus!

AndreeEA spunea...

@Seninle olmak istiyorum, da, ai si tu dreptate. Probabil daca nu pleca, daca ramanea aici, nu era la fel. Da, l`am iubit mai mult decat orice, il iubesc si acum si mi`e al dracului de greu ca nu`l mai stiu aici. Ma doare sufletul ... dar sper sa ii fie bine acolo , sa reuseasca sa faca tot ce si`a propus. Imi doresc din tot sufletul sa`i mearga bine si sa fie ok ! Daca el e bine si fericit ... sunt si eu :)

O zii frumoasa draga mea !

Unknown spunea...

Si ce daca a plecat ? Revino-ti !
Tu il pastrezi in amintiri, in inima si in suflet. Oricat de plecat ar fi, pentru tine e chiar langa tine.

AndreeEA spunea...

@Alyn,ai dreptate. Merci >:D<

Unknown spunea...

Stiu cum te simti scumpa mea..asa am simtit si eu cand m-am gandit,ca daca ar pleca Adi pe undeva,cum m-as simti,si-am simtit ca mor..,ca n-as mai putea fi eu niciodata..
Dar trebuie sa incerci sa fi puternica,daca te iubeste,se va intoarce si va fi iar cu tine...
Poate chiar aveti nevoie de-o pauza asa mai lunga..
Ca sa-ti pui si tu sentimntele in ordine..si el sa-si rezolve ce are de facut..
Oricum..daca va este menit sa fiti impreuna..veti si si acuma,si peste catva timp...
Speranta moare ultima.
Te pup.

AndreeEA spunea...

@. , nu stiu de unde ai atata optimism, dar tu vezi viata cu alti ochi, inca esti naiva scumpa mea , inca esti copila, inca crezi ca lucrurile intotdeauna se termina cu bine. Nu`i asa ..