duminică, 2 octombrie 2011

O data cu tine...


mi`am pierdut si respectul de sine si nu doar atat. Acum am ajuns acasa .. beata .. de fapt nu beata, extrem de beata, de parca alcoolul ar putea sa`mi alunge amintirea ta, atingerea ta. Constienta fiind de lucrul asta, e a doua oara`n viata mea, cand ma culc cu altcineva gandindu`ma la tine ... si jur, jur ca am vrut sa te sterg d`acolo. Am incercat sa`ti fiu alaturi .. sa fiu langa tine cand ai nevoie , dar nu ... nu pot. Nu ma pot lupta cu demonii tai, oricata dragoste ti`as purta.

Sa ma judece toata lumea ca mi`am tras`o cu altu` , sa ma faca toata lumea cum vrea, inclusiv tu, nu imi mai pasa, nu ma mai intereseaza. Eu stiu ca te`am iubit si te iubesc cu toata fiinta mea si din tot sufletul meu, dar nu mai am ce sa fac ... m`am saturat sa stau intre acceasi 4 pereti si sa`ti plamg amintirea, atingerea, privirea, nu mai pot. Cum tu ai un suflet .. asa am si eu. Infect, rupt in bucatele mici, idiot, prost ... dar am , nu mai poate indura nici el, s`a saturat , i`a ajuns , nu mai are putere.


Mi`e dor ...

16 comentarii:

Anonim spunea...

Aminteste-ti ca iubirea inseamna si zambet,nu doar lacrimi!

A_wounded_soul spunea...

Sa te ineci in alcool nu e o idee buna trebuie sa faci orice altceva, decat asta, pentru ca alcoolul te face sa uiti pentru o mica perioada de timp, dupa care a doua zi revine si cu mai mare putere.

AndreeEA spunea...

@Blue, am uitat sa mai zambesc ..

@A_wounded_soul , ma inec in ce apuc, in ce ma face sa uit in momentul ala .

Diana Zoe. spunea...

E prima dată când chiar am simțit o vibrație de tristețe cum m-a copleșit cu fiecare cuvânt pe care-l citeam. Ai adunat atâta tristețe în tine, atâta suferință pentru cineva care nu merită încât nu știu ce aș putea să-ți zic. Vreau doar să fii fericită, orice om merită asta, oricât de greu ar fi!

AndreeEA spunea...

@Lamaitza, asta e viata ...imi pare rau daca te`am intristat.

Rosaline spunea...

aveam impresia ca lucrurile deviaza putin putin de pe cursul asta negativ care iti face atata rau...
dar se pare ca nu.
te inteleg ca nu mai ai putere si ca simti nevoia sa mai iubesti si pe altcnv. in afara de el.

AndreeEA spunea...

@Rosaline, nu vreau sa iubesc pe altcineva, nu vreau sa mai iubesc pe nimeni, nici macar pe el.
Stii , am momente cateodata cand nu mai stiu incotro sa o apuc si ce sa fac ... as pleca undeva departe unde sa nu mai stiu nimic de nimeni.

Rosaline spunea...

mie-mi spui? si eu simt asta de atatea ori! dar stim ca nu exista un astfel de loc si pana la urma ajungem sa ne intoarcem de unde am plecat.
nu poti sa fugi de tn.

AndreeEA spunea...

@Rosaline, daaca as putea crede`ma ca in momentul asta as fugii de mine si nu as vrea sa ma mai vad vreodata, dar uite ca nu pot ...

D.Karl spunea...

Trist daca vrei sa te uiti pe tine,incerca sa te accepti cu greselile tale,sunt experiente de viata,intr-o zi o sa fie nu bine,foarte bine,o sa vezi;)

AndreeEA spunea...

@D.Karl, nu vreau sa ma uit pe mine, cu mine traiesc. Imi accept greselile, doar respectul de sine mi l`am pierdut .. sper sa ne mai regasim vreodata.

Raluca spunea...

frumos sa'ti arunci sentimentele pe blog...>:D<

Unknown spunea...

dar de ce i-ai plans amintirea ?!
nu merita sa mai plangi dupa ceva ce s-a terminat deja... ce-a fost a fost :) nu s-au terminat baietii , si nici dragostea :)
o seara frumoasa !

The neverending story... spunea...

Te inteleg perfect!N-as putea sa te condamn pt ceea ce ai facut in primul rand pt ca gandea alcoolul pt tine si in al doilea ai vrut sa te razbuni intr-un fel.Sper ca atunci cand vei realiza cu adevarat ce ai facut,sa nu regreti.

Urma unui om drag.. spunea...

nu stiu cum dar avem aceleasi dureri acelesi ganduri tot...sunt in aceasi situatie ca tine doar ca eu inca nu mam culcat cu altul...:*

Unknown spunea...

Cunosc sentimentul! Atat de bine, incat as putea crede ca ai folosit cuvintele mele in post'ul acesta! Iti sunt recunoscatoare ca treci prin ce trec si eu. Sunt egoista, dar acum nu mai sunt singura, sentimentul de eliberare e reconfortant! Te pup si te imbratisez de noapte buna :*