luni, 7 noiembrie 2011

Decizii, decizii !!

Atata timp am cerut dovezi, am zis ca atunci cand o sa vad negru pe alb niste lucruri, o sa stiu ce`am de facut. Lucrul dupa care am tanjit atat de tare, ieri l`am avut in fata mea, l`am vazut.

Mi`a zis Rebecca acum cateva zile intr`un comentariu la o postare anterioara sa`l sun. Nu a fost nevoie, m`a sunat el pe mine ieri, mi`a zis ca vrea sa vorbeasca cu mine foarte serios, ca vrea neaparat sa ne vedem.
Nu stiam ce sa fac, imi era frica sa ma inalnesc cu el, frica de ceea ce ar putea fi, frica de acea EU care de fiecare data se intoarcea in bratele lui.
Ne`am intalnit. Mi`a spui ca ii pare rau pentru tot, ca acum si`a dat seama ca timpul a trecut pe langa noi degeaba, ca orice am fi facut perioada asta, ca indiferent cu cine a fost el, ce`a facut el, cu cine am fost eu , ce`am facut eu, tot unul la celalalt revenim.
Mai sigur de atat nu a fost niciodata in viata lui, pana acum nu stia ce vrea, a fost o perioada din viata lui in care a fost foarte derutat , nu se mai regasea nici pe el, dar a stat si s`a gandit si el fara mine nu poate sa stea, viata lui fara mine nu isi urmeaza cursul perfect, sufletul lui e incomplet fara mine.
Dupa ce mi`a spus vorbele astea, s`a dus la bar sa`mi comande o cafea, nu stiam eu atunci de ce la bar si nu o cheama p`aia la masa sa ii zica ce vrea.
Cand a venit cafeaua si`am vrut sa beau ... pe farfuriuta ceva micutz si frumos stralucea. UN INEL , vrea sa ma marit cu el, vrea sa incepem o viata impreuna, nu vreau sa mai stam departe unul de celalalt, nu vrea sa mai treaca niciodata prin momentele cand ajungea acasa si nu ma gasea.

Nu stiu ce sa fc, nu stiu ce decizie sa iau. Il iubesc din tot sufletul meu, e singurul barbat cu care m`am gandit vreodata sa`mi fac o familie, cu care vreau un copil, dar in momentul asta nu stiu ce sa fac.
In seara asta mesaj : ,, Te iubesc cu toata fiinta mea, decizia iti apartine doar tie, am fost un prost ca am asteptat atat, gandeste`te binem te rog din suflet. Noapte buna, iubirea mea ! ''

Mi`e dor ...



22 de comentarii:

Mihai spunea...

Mda... eu asa am pierdut-o!...nu zic aici...dar voi face o postare pe tema asta....

Rosaline spunea...

fa ce-ti spune inima, draga mea.
dar gandeste-te, oare iti doresti sa iti petreci restul vietii cu o persoana asa geloasa, instabila pe propriile emotii?

Sanusperiniciodatalamaibine spunea...

Heii...vad ca deja fericirea iti face cu ochiul (daca pot spune asa)
Fa ce crezi tu ca este mai bine pentru tine.Voi sunteti in joc.
Astept vesti!:):*

Rebecca spunea...

Da da da da da.. ce n-as da sa am si eu ocvazia sa aleg daca sa fiu langa barbatul pe care il iubesc sau sa fiu departe de el Stiu sigur ce as alege.. Zi da..

Paolla si-atat spunea...

daca te simti pregatita pt o casatorie si il iubesti asa cum sustii nu ar ttebui sa mai ai indoieli sau sa ne intrebi pe noi

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

ce iti spune inima??
uneori nu e de ajuns doar sa spui:"Il iubesc!"
gandeste in perspectiva! nu lua o decizie de moment, pe care mai tarziu s-ar putea sa o regreti.
cantareste foarte bine lucrurile.
nu e o decizie usoara... dar cu siguranata e unul dintre cele mai frumoase momente din viata...
sper sa iei cea mai buna decizie, pentru amandoi!

Suflet de curva spunea...

Vai de mine. Casa de piatra femeie!

Diana Zoe. spunea...

Emoționant, atât de emoționant. M-aș lua după sintagma : „urmează-ți inima”, dar nu uita și de raționalitatea lucrurilor. Un simplu da, spus numai cu sufletul și inima, poate fi o alegere bună, dar cumva, nesigură. Spune da cu toată ființa ta, cu tot sufletul și raționalitatea de care dispui. Urmează un pas important și foarte fericit în viața ta. Oricum, decizia este a ta! E viața ta, tu-l cunoști mai bine, noi pur și simplu dăm o părere alandala. Mult succes! :*

Anonim spunea...

Da da daaa :x Ma bucur atat de mult pentru tine!

Anonim spunea...

Pai si adica n-ai raspuns pe loc? :O Asta-i semn rau pentru el saracul...
Vladimir
P.S: Daca tot e cu gandit si n-ai raspuns inca, nu-ti urma inima, urmeaza-ti ratiunea. Ca daca zici "da" ai de trait (cu noroc) o viata intreaga cu el. Asta nu-i hotarare sa o iei cu altceva decat creierul. O sa-ti mai fie drag cand o sa aiba burta, chelie si o sa se planga ca-l doare ceva? Sau cand o sa traga chiulul de la baia lu' bebe? Daca da, e omul tau. Dar ma intreb, cum de nu te-ai gandit pana acum la posiblitatea asta? Noi suntem invatati din scutece ca voi doar la asta va ganditi :P

Unknown spunea...

:) ce draguuuutz !!!
Dar putea totusi sa faca ceva mai romantic, daca se straduia putin mai mult. :P

Chiar nu stiu sa-ti raspund la intrebare. Alegerea e a ta. Gandeste-te de 2 ori inainte. E un pas important..

Urma unui om drag.. spunea...

dupa cum tiam mai repetat suntem intro relatie exact la fel cu un om pe care il iubim la fel(gelos..toate alea)..sincer eu as zice da..pt ca asta astept si eu de 4 ani de zile si sper sami vina si mie momenul asta pt ca orcum ar fi el il iubesc...si tot la mine se intoarce dupa orce prostie..sti care e problema lor ceva de genu"dragostea e pt 2 dar mereu se gaseste o curva care nu stie sa numere"...eu nui judesc pe deplin

Anonim spunea...

Fiecare femeie isi viseaza propriul moment de genul asta, insa se viseaza si pe ea spunand un mare DA si sarutand cu tot sufletul individul. Si se viseaza fericita si sigura pe ea. Implinita si convinsa ca asta e tot ce isi doreste.
Tu insa te intrebi ce sa faci. Nu cred ca asta ai visat. Gresesc?!?

Suflet de curva spunea...

Don'soara Andreea, la multi ani .... Astept sa mai scrii, ca mi tare dor.

Suflet de curva spunea...

Don'soara Andreea, la multi ani .... Astept sa mai scrii, ca mi tare dor.

tumbilik spunea...

participa si tu la campania Vrem o Romanie fara Fite doar punand acest post pe blogul tau http://justbelieveyuppy.blogspot.com/2011/12/campania-vrem-o-romanie-fara-fite.html astept raspuns pe blog! trimite-o si prietenilor tai !

G.W. spunea...

urmeaza inima, ea stie cel mai bine raspunsul

AndreeEA spunea...

@Mihai, cum anume ai pierdut`o ?

@Rosaline, am facut ce mi`a spus inima ...

@Tic ! Tac ! , cred ca doar m`a mintit ca`mi face cu ochiul ( fericirea ) , dar asta e, mergem mai departe .

@Rebecca , pentru ce sa zic ,, da '' ? Sa stau tot timpul cu gandul ca ma minte, ca poate din tot ce spune doar 10% e adevarat ? Sa stau langa el, doar pentru ca`l iubesc si atat ? Cand s`a gandit sa`mi puna intrebarea asta, trebuia sa si vad ca s`a schimbat ... ori eu ca s`a schimbat in tot timpul asta in care nu am scris, nu am vazut deloc ... el e tot la fel. Nu spun ca` condamn, asa l`am cunoscut, asa am ajuns sa`l iubesc si probabil asa il voi iubii mult timp de acum in colo ... dar tot ce am vrut a fost sa nu ma mai minta , inainte de toate sa fie sincer cu el, nu cu mine.

@Un suflet inocent, eu il iubesc asa cum sustin, poate chiar mai mult de atat , dar .. uite ca viata si destinul nu a fost de partea noastra.

AndreeEA spunea...

@Scriitor.a, ai dreptate, nu e de ajuns sa spun ,, Il iubesc '' , mai ales cand s`a pierdt increderea. Daca imi spuneai treaba asta acum cateva luni, te contraziceam , ziceam ca nu`i asa ... daca mi`ar fi cerut el sa ma marit cu el acum cateva luni, nu as fi stat pe ganduri .. dar roata s`a intors.

@Suflet, de unde atata piatra ?:)

@Lamaitza, merci ptr ,,succesul '' urat .. ti pup !

@Stupid Little Dreamer, merci, dar nu ai de ce. Adica, nu MAI ai de ce .. la vremea respectiva, m`am bucurat si eu, dar orice minune tine 3 zile ..

AndreeEA spunea...

@vraji , m`am gandit la asta, M`am gandit mult la asta , mi`am dorit si imi doresc asta mai mult decat orice. Si da, o sa`l iubesc si cu chelie si cand o sa traga chiulul de la baia lu` bebe, niciodata nu s`a pus problema de lucrurile astea.
Eu nu mai pot sa am incredere in el, e barbatul pe care il iubesc, dar cu durere am ajuns sa ma intreb, daca merita sau nu sentimentele astea.

@Alyn, asa e, alegerea mi`a apartinut doar mie ...

@Urma unui om drag, nu s`a pus nici problema de curve la mine, alea is tot femei, poate la randu`mi si eu m`am bagat in alte relatii, nu judec pe nimeni. Daca e vreo persoana care merita judecata el e acea persoana si cu toate astea nu`l judec nici pe el.

@channahbella , ai dreptate nu asta am visat. Visam la momentul cand imi va pune intrebarea, sa sar in bratele lui si sa spun ,, DA '' !!, fara sa stau pe ganduri, dar din pacate nu se poate.

@Suflet, merci. O sa mai scriu ... cand o sa simt sa mai scriu.

@G.W., da ..

Anca spunea...

mi s-a ridicat parul pe mine...chiar romantic...:X..:D