luni, 15 noiembrie 2010

Bun`ramas ...


M`am jucat cu inima ta, m`am jucat cu inima mea, implicandu`ma in relatia asta .. dar ajunge, pun stop , trebuie sa se termine tot.
Stau in pat .. gandul imi fuge la tine, si spre marea mea uimire,ochii`mi sunt in lacrimi, nu credeam ca`mi vei intra`n inima. Stau si ma uit la paharul de langa mine, in noaptea asta, si`n urmatoarele, el imi va fii singura companie. Nu imi pare rau de momentele petrecute cu tine, nu`mi pare rau de faptul ca m`ai facut sa ma simt femeie, de faptul ca am tremurat cand m`ai atins ... ca faceai dragoste cu mine doar din priviri...
De un singur lucru imi pare rau ... ca nu am fost eu ... ca nu sunt eu cea care te asteapta acasa .. ca nu sunt eu ...
Stiu ca sunt egoista ca vreau asa ceva .. nu vreau, e peste puterile mele , tu esti peste puterile mele, de asta renunt, fug .. e cel mai bine asa.

Renunt la tine, desi mi`e inima franta ... desi patul mi`e gol fara tine, eu sunt goala fara tine ... dar nu uit momentele frumoase petrecute cu tine, zilele si noptile cand ma faceai sa ma simt cea mai fericita femeie de pe pamant, cand ma tineai in brate si aveai grija de mine ca de un copil ... cand imi ziceai ca eu pot renunta la tine, dar tu la mine, NU ! Dar o vom face amandoi, e cel mai sanatos !

Ramas`bun, dragul meu !

12 comentarii:

Unknown spunea...

Pf..Andreea ce`as putea sa`ti zic decat..e alegerea ta..la urma urmei..ai pus punct desi inima`ti cerea virgula..!Poate e o alegere buna,sau nu..asta vei vedea tu pe parcurs..oricum sper ca va fi bine si`ai sa fi fericita!Te pup!

AndreeEA spunea...

Virgula nu`si mai are rosul Ana ...

Anonim spunea...

:| iti inteleg sentimentele, e greu de descris ce ai in suflet acum, dar un sut in fund e un pas inainte;)

Chuck Basstard spunea...

eu sunt de parere ca un sut in fund nu este niciodata un pas inainte... ci doar un sut in fund ;)

AndreeEA o sa treci peste, la fel cum o sa treaca si el si peste ceva vreme vor fi doar amintiri de care nu vrei sa iti mai aduci aminte...

AndreeEA spunea...

@Tiberiu ... pffffu :| exact e greu de descris, mai ales ca e si greu de explicat, si as vrea sa pot spune cuiva tot ce`am suflet, dar acel cineva sa si inteleaga ce`i spun, fara sa ma judece :)
@Un Singur Fum, este intr`adevar doar un sut in fund .. cat despre faptul ca nu o sa vreau sa`mi mai aduc aminte, nu e asa ... pentru ca noi nu ne`am certat .. doar ca nu trebuia sa fie nimic intre noi de la inceput :) dar ce`am trait cu el, sentimentele care le`a trezit in mine, nu le regret si nu vreau sa le uit.

Interzisa. spunea...

Trezeste-te la realitate... Ma faci sa zambesc, si n-am voie. De ce te amagesti cu acest ''ramas bun''... ???? Crede-ma, punctul se pune singur la final de propozitie... asa ca draga mea, lasa tu chestiile astea. Sper sa aud cum ai facut dragoste cu el, sau alea alea... nu sfarsitul asta lacrimogen :( Te rog, fa-ma happy si traieste povestea asta... Te rog.

ღAzucenaღ spunea...

Uneori trebuie sa fim rationali ,chiar daca simtim altceva ,gandeste inainte sa faci ceva .Inima si mintea mai gresesc ,dar in orice e alegerea noastra ,trebuie sa stim sa ne bucuram de fiecare victorie ,dar si sa acceptam atunci cand pierdem.

AndreeEA spunea...

@Amanta Ta, ma bucur ca te fac sa zambesti, si ai voie sa o faci, meriti sa o faci. As vrea sa traiesc povestea, si`n locul tau, si`n locul meu, dar stim amandoua ca nu se poate... :(

@Azucena, intr`adevar, trebuie sa fim rationali .. iar in cazul de fata chiar nu trebuie sa`mi ascult inima !

Chuck Basstard spunea...

Crede-ma este o diferenta intre regret.. si a te minti pe tine insuti.

Diferenta dintre ele doua este sa fii destul de puternica sa realizezi ca : Shit Happens! si ca nu o sa fie ultima oara.(Asta e regretul)

A te mminti inseamna zicand ca nu ai regrete, desi toata lumea stie ca suferi si ai incerca sa repari ce sa intamplat. Mai ales daca tu gandesti asta inseamna ca te minti singura (ceea ce pentru un Hedonist ca mine functioneaza de minune :D )

Toate alea bune DeeEA

AndreeEA spunea...

@Un Singur Fum, nici nu mai stiu ce fac .. daca ma mint, daca nu, habar n`am :|

Chuck Basstard spunea...

O sa iti dai tu seama la un momentdat... numai sa nu iei nici o decizie pana nu afli :|

AndreeEA spunea...

@Chuck Basstard, cred ca deja am luat azi decizia .. aceea de nu`i pune capat desi asa e sanatos si asa trebuie :| acum o sa astept sa vad consecintele !:|