vineri, 12 noiembrie 2010

Femeia visurilor mele ..


Ma face sa zambesc .. ochii lui verzi sunt atat de calzi si linistitori, dar in acelasi timp ascund o furtuna, o furtuna pe care stiu sigur ca eu o dezlantui.
As fii vrut sa`mi spuna acum ceva timp ,, Esti femeia visurilor mele '' , as fii vrut sa`l cunosc acum ceva timp, NU acum, cand stim amandoi ca nimic nu este posibil.
Atingeri fugitive, priviri pline de caldura,2 suflete care tanjesc unul dupa celalalt, desi stim ca nu e bine...
Azi te`am vazut dupa o saptamana .. cand am plecat d`acasa am zis ca o sa ma vezi asa cum nu m`ai vazut niciodata, hotarata, rece, indiferenta .. azi am vrut sa`ti arat ca nu`mi pasa, ca nu mi`a fost dor, ca n`am tanjit dupa atingerea si sarutul tau ... asta pana`n momentul cand ti`am intalnit privirea.

Nu vreau sa fiu femeia pe care ai asteptat`o, nu vreau sa fiu femeia visurilor tale .. vreau sa nu mai fiu nimic !!

8 comentarii:

nasaady spunea...

cum sa nu fii nimic?tu estu TU si nu poti lasa indiferent nici pe cei care nu te cunosc personal,apai pe ceilalti?vad k iar te-ai sucit....ieri erai pe "mai vreau" azi esti pe "nu mai vreau"...eu stiu care e problema...si o sa ramana o problema orice ai face...nu el trebuie sa ia atitudine,ci tu!!!si tu nu o sa iei pt k iti place prea mult...deci...bucura-te de ceea ce ai acum cat mai poti,dak tot esti constienta k o sa se termine gusta din plin momentele astea!!

AndreeEA spunea...

vai nasaady, vine sfarsitu` lumii daca imi zici u mie sa ma bucur de ceea ce am :)))) cum poti sa faci asa ceva ?:O incredibil !!:D

Unknown spunea...

Scumpa mea Nassady are dreptate:D!Bucurate de ceea ce ai,traieste clipa..pretuieste ce ai..si treci peste atunci cand nu ai!Viata e prea scurta,ca sa trecem peste lucrurile care ne fac fericiti!Macar daca vom ajunge`n "Iad" sau "Rai" drumul sa fie pavat cu "placeri bune";)!
[Am sa scriu mai multe despre chestia cu pavatu:))]

d.i. spunea...

Uneori cuvinte sau fapte asteptate timp indelungat, isi pierd valoarea si sensul atunci cand apar tardiv. :)

zaap spunea...

ai fost femeia visurilor mele pui! ;))
iar daca maine ar fii sfarsitul lumii as face stii tu ce....:X

AndreeEA spunea...

@Bubulyna, incerc sa ma bucur .. sa vedem cat o sa reusesc !
@d.i., asa este, dar poate tanjesti dupa ele, oricand ar aparea.
@zaap, stiu ce ai face .. si stiu ca am fost femeia visurilor tale !:)

Anonim spunea...

just be yourself ;)

AndreeEA spunea...

@Tiberiu, cu el nici nu pot fii altfel ..:)