joi, 18 noiembrie 2010

Plimbare .. Decizie ...



Azi am fost la o plimbare cu EL ... inainte sa plec d`acasa eram hotarata sa fie ultima plimbare, voiam sa`i spun si lui decizia pe care am luat`o , trebuia sa`mi iau inima`n dinti si sa`i spun.
In timp ce eram in masina, ieseam din oras ... vreau si incerc sa`i spun..

- Stii, vreau sa`ti spun ceva, te rog frumos, sa nu ma intrerupi si sa ma lasi sa termin.

- Iubita mea, ti`am zis cat îmi place de tine, cînd vin sa te sărut înainte sa plec acasă, si ieşi in pijamale? Eşti atat de vulnerabilă, atat de naturală, atat de copila ... pur si simplu te ador !

- Taci, taci, te rog, si asculta`ma !

- Bine, te ascult, spune`mi ce vrei tu.

Intre timp, mă uitam pe geam .. vedeam în fata mea numai natura moartă, frunzele picate pe jos, era un covor în fata noastră, si`mi aminteam ca îmi spusese cu o seara`înainte ca vrea sa ma ducă undeva, de unde pot sa vad stelele,sa vad totul de sus ... mi`am amintit cum îmi zicea ,, Te ador'' si ochii`i verzi îi straluceau. Brusc, mi`era capul gol, nu mai stiam ce vreau sa spun, nu mai stiam ce e bine si ce nu ... stiam doar ca e langa mine, in timpul ala scurt cat aveam sa fim impreuna, il aveam doar pentru mine, si doar al meu ...

- Deci, ce voiai sa`mi zici ?

M`a trezit din visare ... m`a trezit la realitate.

- Uhm .. nimic, voiam doar sa`ti zic ca imi prinde bine iesirea asta, plimbarea asta .. sa las cateva ore orasul si lumea in spate, sa fim doar noi doi.

- Ma bucur ca spui asta , si eu ma bucur ca te am pentru mine, si ca pot pleca cu tine. Zilele astea cat nu te`am vazut, in fiecare seara cand ma puneam in pat, ma gandeam la tine, fara sa vreau .. stiu ca nu e bine, dar nu ma pot abtine !

- Ma bucur ca te`ai gandit la mine, ma bucur ca imi simti lipsa cand nu sunt langa tine ...


- As vrea atat de tare, sa ma trezesc langa tine, sa te tin strans in brate o noapte`ntreaga, sa nu iti mai dau drumul niciodata. Ti`am mai zis Andreea, tu esti a mea, doar a mea ... nimeni nu o sa te ia de langa mine.

As fii vrut atat de tare sa am puterea sa pun ,, punct '' , dar nu pot, o sa fie consecinte grave ( sau poate nu ) , dar vreau sa ma bucur de momentele cu el, atat cat se va putea. Daca as renunta acum, as fi o lasa, as renunta de frica ... si eu nu`s asa, am luptat tot timpul pentru ceea ce mi`am dorit, de data asta nu lupt, las lucrurile sa vina de la sine. Stiu ca nu e al meu, si nu va fi niciodata, desi cateodata sunt egoista si`l vreau doar pentru mine .. dar ( intodeauna exista un ,,dar '' ) , el are viata lui, si eu pe`a mea ... fiecare e in lumea lui, chiar daca uneori mai evadam si`ntr`o a 3-a lume.

Facea dragoste cu ea din priviri, o atingea din vorbe ... Ochii lui o dezbracau incet, si voia sa transforme o clipa`n eternitate ! Si`l doarea cu toata fiinta ei, si stia ca pentru cateva ore il are, il atingea cu ochii ei negrii, si era fericita ... da, era fericita, chiar daca fericirea asta avea sa se spulbere in cateva ore !

11 comentarii:

Chuck Basstard spunea...

Auch...

Da pai... trebuia sa spui totusi ce aveai pe suflet. Acum doar sa ai grija sa nu suferi mai tare, data urmatoare.

Si sa stii : Un barbat nu tine niciodata la o singura femeie. Din pacate nu exista exclusivitate :D (observatie personala)

Toate cele Bune AndreeEA :D

AndreeEA spunea...

@Chuck Bastard, data viitoare va fii definitiva :)) din pacate sunt dureros de constienta ca nu este al meu ... dar asta este... astept consecintele :D

Cand o sa sa afle ( daca o sa se afle ) o sa iau o sticla de Jack in brate, si`o sa treaca intr`un final :))

nasaady spunea...

Dak tot e pe baza de Jack,eu zic s-o iei in brate inainte sa te intalnesti cu el,chiar dak e cu 2 fetze,ori ii spui ori il violezi:P
Nu inteleg totusi o chestie...de ce atata poezie in exprimare,atatea detalii despre mediul inconjurator,cand de fapt era vorba ca-ti venea sa sari pe el?stiu,mitocan ca orice baiat/barbat(nu m-am hotarat inca)...dar cam la asta se rezuma...DA,iti place de el,DA,il vrei doar pentru tine,DA,ti-e greu sa renunti chiar daca stii ce se poate intampla...si totusi DAAAAA esti incapatanata si nu vrei sa renunti(tu ai zis incapatanata in alt context,dar de fapt la asta esti:P) iti spuneam sa te bucuri de cat mai dureaza...rectific,pt k vad k te bucuri prea mult...in sensul ca iti pierzi mintile cand esti cu el...poate ar fi mai bine sa fii lasa(cu toate ca nu e lasitate,e doar siguranta) si sa o termini la telefon,pt k e evident k fatza in fatza nu o sa poti:P
Pe final,iti doresc ce cred eu k e cea mai buna urare pe care ti-o pot face : sa gasesti pe unul sa-ti dea un sut tare in fund sa-ti urce mintea la cap,si dupa sa gasesti si tu pe unul normal,sa ai o relatie normala si sa fii fericita!!!

AndreeEA spunea...

@nasaady, atata poezie in exprimare, pentru ca asa vreau, pentru ca asa simt. Si da, poate ma bucur prea mult ... din nou iti spun, asta e. O sa ma mai bucur atat cat o sa se poata ! Cat despre un barbat normal, si`o relatie normala, probabil o sa vina si aia la un moment dat ! :)

nasaady spunea...

o sa vina in momentul cand o sa te lovesti la cap si o sa te schimbi...pt k aku prea iti place aventura si adori lucrurile interzise:))n-o sa vezi un barbat normal care sa iti ofere fericire si liniste nici daca-l gasesti la poarta...calci peste el direct:P

AndreeEA spunea...

Sa stii ca si el e destul de normal ... :-? are 2 maini, 2 picioare, 2 ochi, o gura .. nu e deloc anormal. Ma rog, nu caut nicio aventura cu el ... ma bucur doar ce ceea ce am deocamdata. Dar, pana la urma fiecare cu parerea lui :)

Chuck Basstard spunea...

Si totusi cand vrei sa ieie "decizia" ? ca intre timp se pot intampla multe...

AndreeEA spunea...

@Chuck Basstard, nici eu nu mai stiu ce se poate intampla sau nu ... astept :D

Rosaline spunea...

imi place la nebunie ce scrii...pacat ca sentimentele tale nu erau asa placute cand ai facut-o...curaj!

AndreeEA spunea...

@Rosaline, multumesc ... intre timp m`am hotarat sa ma bucur de el :)

Anonim spunea...

In sfarsit...te bucuri de el , da? No distractie maxima....te rog nu uita ca va veni vremea cand ai sa regreti ce ai fi putut face candva si nu vei mai putea face....