miercuri, 10 noiembrie 2010

Slabiciune...


Mi`a descoperit slabiciunea cu ochii lui verzi si patrunzatori, m`a facut sa ma simt vulnerabila, sa simt ca nu totul este asa cum vreau eu, ca nu`s atat de puternica.
Dar SUNT, nu are voie sa`mi intre`n suflet, el nu .. oricine altcineva poate, dar el nu.
Pentru prima data fug de sentimente, fug de responsabilitate , fug de el ... as vrea sa nu mai fac asa, dar nu pot.
Mi`a placut tot timpul sa fiu eu cea puternica, cea evaziva , sa nu`mi descopere nimeni slabiciunea, sa nu ma vada nimeni asa cum sunt eu de fapt, in fata lor, a tuturor port o masca , in fata lui nu pot. Ma vede asa cum sunt, trece cu privirea prin mine, sunt ca o carte deschisa, imi citeste cu usurinta fiecare pagina ...

-Te ador, nu incerca sa fugi de mine pentru ca nu vei putea.

-O sa pot, si nu mai spune cuvinte mari la inceput de drum.

-Nu`s copil Andreea, asta simt, asta spun, nu ma ascund dupa deget ...

-Nu, nu simti asta, o spui in momentul asta, asta nu inseamna ca si maine vei simtii la fel.

-Tu esti a mea, pricepi !? A mea, si numai a mea, ochii tai ma vor, ochii astia mari si negrii tanjesc dupa atingerea mea, ma cauti cu privirea, nu incerca sa te ascunzi, te vad asa cum esti tu cu adevarat !

-Nu`s a ta, si nu voi fii niciodata a ta, motivele le stim si tu si eu, nu se poate, de ce nu vrei sa intelegi ?

-Spune`mi ca nu ma vrei, spune`mi ca nu vrei dimineata sa te trezesti in bratele mele, ca nu vrei sa plecam amandoi undeva acum, ca nu vrei in momentul asta sa ma tii in brate si sa nu`mi mai dai drumul ? Pentru ca eu stiu sigur ce vreau, eu stiu ca vreau sa ma trezesc langa tine, stiu sigur ca vreau sa te sarut de parca ai fii ultima femeie de pe pamant .. sa te sarut ca si cum ar fii ultima data cand as face`o !
-Eu nu vreau nimic din toate astea, lasa`ma nu ma mai cauta, uita de mine !! Tu ai viata ta, iar eu nu fac parte din ea, asa cum nici tu nu faci dintr`a mea !

Intr`adevar, fiecare are viata lui, si desi vreau si`mi doresc sa fie ceva, nu se poate, nu vreau sa se poata ... eu sunt altfel, nu sunt ceea ce cauta el, prefer sa cred asta, decat sa dau dovada de mai multa slabiciune !

13 comentarii:

Costi spunea...

Andreea ... nu degeaba se zice ca inima nu e niciodata pe aceeasi lungime de unda cu creierasul... Intotdeauna au avut asertimente diferite.. iar daca vrei sa multumesti una din parti, vei face rau celeilalte... Trebuie sa fii puterica si sa alegi raul cel mai mic in intensitate. Daca simtit cu toata fiinta ta ca vrei asta .. DE CE TE OPUI ?? Dar unde e "TRAIESTE CLIPA"?? Nu intotdeauna alegerile sunt cele alese de noi.. si ele ne aleg de multe ori.. insa in acest caz ele sunt cam sutate cu piciorul si nebagate in seama. Da-ti frau liber dorintelor, sentimentelor, traieste clipa, bucura-te de bine, bucura-te si de ceea ce nu e bine... Totul are rolul de a ne intarii, si de a ne face mai darzji. Curaj.. Si daca mai totul din tine zice NU.. incalca si tu regula odata. De cate ori nu ti s-a zis NU ? Si nu cred eu ca mereu ai ascultat .. Comite-o din noi .. !!! Take care, my friend

AndreeEA spunea...

Costi, de data asta e altceva, nu am voie sa dau frau liber sentimentelor, nu trebuie. Cat despre faptul ca trebuie sa traim clipa .. hmm, o sa o traiesc, adica o traiesc doar ca nu de data asta.

nasaady spunea...

Se pare ca eu stiu mai multe decat ceilalti...da,are dreptate Costi cu "iar daca vrei sa multumesti una din parti, vei face rau celeilalte..."...total de acord niciodata nu o sa fim in stare sa ne satisfacem,mereu o sa dorim si altceva....dar nu te gandesti k si el e la fel?ca si el te vrea pt k esti "altceva" si cand ii trece moftul e gata?asta e parerea mea sincera...eu te plac pe tine k fata pt ce fel de om esti si pentru inteligenta ta,dar poate nu toti vad asa...stiu k e frumos,k e ceva nou ptr tine,dar oricat de frumos ti s-ar parea,oricat de "de vis" ar fi,eu raman la parerea pea k pt el esti pur si simplu "altceva"...bine,cu un pik de romantism si niste cuvinte frumoase,eu cred k ramai "altceva"

AndreeEA spunea...

nasaady, sunt un ,,altceva'' mai deosebit :) asta stiu ... doar ca vezi tu, e mai complicat.
Acum spune`mi tu mie, cui nu`i place o femeie frumoasa, desteapta, o femeie care stie cum sa`l provoace si sa scoate parti ascunse din el ? Eu stiu sigur ca pot, am vazut asta. Si pana la urma daca sunt doar ,, altceva '' si atat, asta e ..

nasaady spunea...

iti dai seama ca nu pot sa ma abtin sa nu te contrazic...da,esti o fata frumoasa,desteapta,total visul oricarui barbat...dar uneori vezi ca nu se poate,ca sunt niste limite...nu ca nu ai ajunge tu cum esti,ci doar pt k nu se poate!!!
eu nu pot sa te inteleg intr-o privinta...ai toate atuu-rile sa faci un baiat/barbat fericit...in schimb te atrage numai ce e interzis...de ce nu poti o data macar sa lasi capul mai jos din norii in care-l tii si sa te uiti si in jurul tau,poate o sa ai surpriza sa gasesti unul care sa te faca si foarte fericita,si multumita...pt k dak i-ai explica k iti place adrenalina asa mult o sa stie sa ti-o si obtina fara sa existe pericolul sa ai de suferit dupa:P:P:P:P

AndreeEA spunea...

stii bine ca tot timpul mi`a placut ce`i interzis, ca tot timpul mi`a placut adrenalina .. si da, o sa`l gasesc si p`ala care o sa ma faca fericita, fara sa`mi fie interzis.
De data asta stiu ca am dat`o rau in bara .. data asta e, stii ca tot timpul mi`a placut sa risc !

nasaady spunea...

eu abia astept sa te vad cand ti-o pune unu' capac,genul de om la care nici nu te-ai uita acum...o sa zici k e picat din pom...si atunci sa vezi ce o sa te potolesti tu....pana atunci traieste-ti viata k esti tanara si se poate...da incearca sa nu mai intreci limitele,totusi...

Interzisa. spunea...

Capu' sus.... Da' sus detot.

AndreeEA spunea...

nasaady pana o sa vina ala de care zici tu sa`mi puna capac, o sa mai trec limitele de vreo 10 ori :))

@Lacrimi sterse, il tin cat de sus pot !

nasaady spunea...

e bine totusi sa le intreci acum,decat dupa ce te mariti...

AndreeEA spunea...

Inca n`am de gand sa ma marit deocamdata ... asa ca ma bucur de tinerete cat mai pot si de libertate !

Anonim spunea...

Andruska draga , ai sa ajungi la jumatatea vietii sa regreti nebunia tineretii!Timpul merge ireversibil inainte si numai inainte si vei dori mai tarziu ceea ce ai refuzat azi! Traieste intens ceea ce ai , s-ar putea ca trenul asta sa nu mai ajunga in gara vietii tale , vreodata si regretele vor fi tarzii!Virtutile umane nu tin de foame si absolut nimeni nu-ti face statuie pe centru pentru virtuozitatea ta...Ai grija ce-ti doresti , s-ar putea sa se implineasca! Asculta la baba...nu indemn la prostie , naivitate , lipsa de constiinta si discernamant , ci indemn la a trai momentul si clipa ce nu se mai intoarce vreodata si dupa care plangem in viitor!
Te pup si te imbratisez , Andrusko!

AndreeEA spunea...

Ana`Maria si eu te pupacesc si te imbratisez, si abia astept sa vin iar in Timisoara sa ne intalnim. Cat despre subiectul discutiei .. deocamdata prefer sa`l las asa, pentru ca nu stiu ce sa fac.