sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Tu ... ce vezi ? In ce crezi ?

Tu cand te uiti in oglinda ce vezi ? Persoana care se uita la tine, este persoana care ai vrea tu sa fie ? Este persoana care crede in magie, in implinirea oricarui vis ? Sau este doar umbra celei careia a fost odata ?
Crezi ca`n lume exista magie, mai exista bunatate in oameni ? Ai incredere ca daca crezi in ceva , ,, acel ceva '' odata si`odata se va implinii ?Aveti incredere`n voi si`n puterile voastre ?
Ati spus cuiva ,, Te iubesc '' , fara sa va pese de consecinte ? Cati dintre noi avem curajul asta ?

12 comentarii:

cherie spunea...

Cand ma uit in oglinda vad o persoana ajunsa spre sfarsitul vietii care a trait "comod" pentruca a fost "comoda"...
Nu cred ca am avut vise pe care nu am reusit sa le realizez. Cand mi-am dorit ceva am lasat comoditatea deoparte si am luptat. Dar visele mele au fost "marunte". Daca imi pare rau de ceva este tocmai ca nu am dorit mai mult. As fi realizat orice ... Asa ca sa doresc ca totul sa imi cada din cer, am dorit, am visat, dar asta mu este un vis adevarat, visul adevarat te mobilizeaza, te acapareaza si lupti pana la ultima suflare pentru el.. Asa am facut eu pentru ceda ce am dorit... dar nu am dorit prea mult. N-am dorit sa schimb lumea... Ar fi fost complicat.

AndreeEA spunea...

@cherie, si mie imi pare rau tot de acelasi lucru, ca nu`mi doresc mai mult .. ca ma complac in situatie.

Anonim spunea...

vad doua persoane,ceea ce sunt si ceeea ce as putea devenii..cu un pic de vointa

AndreeEA spunea...

@Tiberiu, eu cateodata vad ceea ce am devenit in ultima luna, si o parte din mine ma place asa, cealalta parte, NU .

AndreeEA spunea...

Cineva mi`a zis pe mess:

Angelino .: oglinda normala iti arata exteriorul...
Angelino .: oglinda inimii in schimb iti arata ceea ce vrei sa gasesti...cred

Da ... ai dreptate, desi cred ca si oglinda aia normala iti arata destul de multe lucruri urate.

Anonim spunea...

Andruska , eu pot sa iti zic ca intotdeauna am raspuns cu "Da" la intrebarile scrise de tine , chiar si atunci cand nu mai speram in viata...in schimbare...in mai bine.Intotdeauna am crezuta ca Fat Frumos pe calul alb va veni si la mine , ca a spune cuiva ca il iubesti , fara a astepta rasplata nu e absolut nimic ridicol si absurd si ca imaginea din oglinda este imaginea mea...a celei ce trece prin vreme , dar a carei suflet a ramas acelasi....Da , eu cred in vise si stiu ca ele mereu se implinesc....mie mi s-au implinit....trebuie sa ai rabdare.
Te pup!

Unknown spunea...

Cand ma uit in oglinda pe`o parte ma vad pe mine ..o muritoare,pe alta parte`mi vad sufletul..de multe ori ranit!Ma vad pe mine`n viitor..dar intrebarile`mi vin in minte vazand aceea imagine..oare`am sa reusesc sa ajung unde`mi doresc?!..Oare am sa fiu cum ma vad?..sau am sa raman la fel..!Imi vad inima`n piept batand..cu atata putere..dar pe`o parte sangerand..ca si cand un cutit a fost infipt in ea..!Imi vad trecutul,prezentul si viitorul..care sper ca va fi asa cum e in vise!

Andra spunea...

cand ma uit in oglinda,,de obicei vad ce am fost si ce sunt,,si stiu ca nu voi mai fi ce sunt,,iar ce voi fi depinde de mine,,imaginile se deruleaza fugitiv,,atat albe cat si negre,,depinde doar de noi pata de culoare!
Consecintele,,nu le poti gandi,,le poti aproxima doar,,timpu,momentul si situatia le vor alege

AndreeEA spunea...

@dintimisoara, stiu si ma bucur ca tot timpul ai raspuns cu ,,Da '' la intrebarile mele, pentru ca asa m`ai incurajat si pe mine >:D<
@queen of heart, uneori tot ne vedem sufletul ranit sau fericit :) dar capul sus, toate trec.
@Andra, si daca in oglinda vad doar o pata neagra ?:)

Unknown spunea...

Cand ma uit in oglinda vad o persoana care viseaza mult,care a trecut prin multe greutati si care a suferita mult,dar care nu isi pierde speranta si crede ca totul va fi bine...vad persoana cer raspunde "da" la toate intrebarile tale:)

Mallynna spunea...

:) interesant postul asta... dar uneori avem nevoie de mai mult de o oglinda pentru a ne descoperi pe noi. Eu am spus acel "te iubesc" fara sa ma gandesc la consecinte ;)) si nu a fost tocmai bine. Oricum eu sunt pentru "mai bine faci si regreti decat sa regreti ca nu ai facut"

Unknown spunea...

eu ma mandresc ca am spus cuiva 'te iubesc' sincer, dar tare si raspicat, fara sa ma gandesc la consecinte. si nu regret.