duminică, 12 decembrie 2010

Gata .... s`a terminat !

Ne`am intalnit .... si`am avut puterea sa`i zic ,, Gata'' , nu am vrut sa astept sa spuna si el ceva, nu am vrut sa`l las sa ma convinga ca nu e bine sa se termine totul, sa astept sa`mi spuna, de ce 3 zile nu a dat niciun semn de viata ... NU ! Gata, niciodata nu ma voi razgandii, niciodata intre mine si el nu va mai fii ceva.

In momentele alea, simteam ca`mi fuge pamantul de sub picioare, ca se termina totul, nu doar relatia mea cu el ... simteam cum raman fara o parte din mine.
M`a luat in brate, l`am respins. Din nou a vrut sa ma ia in brate ... din nou l`am respins.
- De ce esti rea Andreea?
- Nu sunt rea, dar nu mai vreau, gata. Vreau sa`mi amintesc de noi, sa pastrez clipele frumoase, dar NU te mai vreau pe tine.
- Stii bine situatia mea, stii cum sunt eu ... nu am avut cum sa te sun zilele astea. Nu`mi ies nici acum cuvintele tale din minte, cand mi`ai zis prima data ,, Nu are rost G, gata ''. Vrei sa o luam de la capat?
- Nu dragul meu, de data asta nu o luam de la capat, de data asta se termina, si nu se termina din cauza ca nu ai dat tu niciun semn de viata, se termina din cauza ca stiu foarte bine situatia ta, asa cum ai zis si tu. Nu mai pot asa.
- Poti, stiu ca poti. Lasa`ma sa te tin in brate, lasa`ma sa te sarut Andreea, te rog, macar atat...
- Nu ! Du`ma te rog inapoi, si du`te acasa ... acolo unde trebuie sa fii, nu cu mine.
- Nu fii rautacioasa .. te duc inapoi, dar un singur lucru iti mai zic. Stii unde ma gasesti daca te razgandesti.

Si`am plecat, m`am dat jos din masina ... si`am plecat. M`a durut sufletul ... inima mea e rupta in mii de bucatale, dar nu mai avea rost. Relatia noastra nu ducea niciunde, nu avea niciun viitor.
El are viata lui, are ... eu, mhm ... eu ... nu mai sunt eu, ma simt pierduta, as fii vrut sa ... as vrea sa`l mai iubesc o data, as vrea sa ma mai ascund o data`n bratele lui, as vrea sa ma ia cum o facea o data si sa plecam amandoi, sa fugim de lumea asta rea, sa fim numai noi doi.
Dar NU , asta nu se va mai intampla, pentru ca nu trebuie, nu e bine. Ii doresc sa fie fericit, vin Sarbatorile, si nu trebuie sa fie trist sau suparat ...

2 comentarii:

cherie spunea...

Sa fie intr-un ceas bun ! Iti doresc sa ai "Sarbatori asa cum meriti !"
Viata este scurta. Pare ca este fara sfarsit... dar nu este asa...

AndreeEA spunea...

@cherie, cat as vrea sa fie intr`un ceas bun... nu stiu daca este asa, dar oricum nu mai puteam continua.