joi, 9 iunie 2011

Cuvinte grele ... in noapte ...

Am vorbit din nou aseara, pana la un moment dat cand am ajuns sa ne certam , sa ne aruncam cuvinte grele ... pana eu ti`am inchis telefonul.
M`ai sunat din nou dupa aproximativ 10 minute, stii bine ca mai mult de atat nu ma tin nervii pe tine, stii cum sa faci sa`mi treaca.
Din nou am vb`it, din nou am ras ... am simtit la un moment dat ca suntem exact ca pe vremuri , ca nimic nu s`a schimbat, ca suntem iar noi.
Mi`ai zis ca iti lipsesc ... ca tu inca mai speri la noi, ca poate nu acum, dar candva noi vom fi din nou impreuna, ca vom trece peste toate la fel cum am trecut pana acum, dar poate ca am avut dreptate eu, cand am zis ca e mai bine asa, ai ajuns la concluzia ca cel mai bine acum ne e sa fim despartiti.

Poate ne este, pentru ca eu inca n`am trecut peste ce`ai facut , inca n`am uitat, inca nu mi`am recapatat increderea in tine. Tu zici ca mai sunt sanse pentru noi doi, eu nu stiu ce sa mai zic ... eu nu cred ca mai sunt. Acum eu sunt confuza ... nu mai stiu cum o sa decurga lucrurile, dar o sa`i dau timp timpului si poate candva o sa aflu ce si cum va fi, sau daca va mai fi ceva.
Mi`era dor sa mai vorbim cum vorbeam inainte, ore in sir la telefon, se pare ca i s`a facut mila de mine cuiva acolo Sus , iar dorinta mi`a fost indeplinita, azi`noapte am vorbit ... chiar daca a existat si cearta aia mica.

Mi`e dor ...

12 comentarii:

asdfgh spunea...

E ok sa-ti fie dor. Atat de ok...

AndreeEA spunea...

@Roxoxox, stiu , dar e si atat de dureros :(

Anonim spunea...

exact cum scriai in postarea anterioara mi se intampla si mie,cand spun convinsa ca e GATA,el reapare si ma rascoleste si o luom de la capat si credem ca va fi bn si ne certam si ne impacam....m-am saturat.
vreau sa nu imi mai fie dor de el,de vb lui,de tot ce e legat de el,dar poate ca intr-o zi asa va fi si il voi scoate de tot din locul unde s-a stabilit atat de confortabil,din locul de unde nu vrea sa plece.
te pup

AndreeEA spunea...

@dana, oare vei putea face asta ? Vei reusii sa treci peste tot, sa uiti .. sa nu iti mai amintesti de el, decat ca o frumoasa amintire ?

dornespus spunea...

...cineva acolo sus te iubeste...si nu doar sus,se pare:)...Cat despre cearta...daca este mica..este acea picanterie,care face..totul mai bun...:)te imbratisez

AndreeEA spunea...

@dornespus, acea cearta probabil este din cauza faptului ca ne`am despartit .. si acum au inceput reprosurile. Cat despre faptul ca inca ne iubim ... e degeaba, nu cred ca mai e nimic de fauct ... orice speranta s`a dus dracului.

Anonim spunea...

inmteresant ...stii parerea mea :))defapt parerile nu le repet :))si parca dormeai etc dar de unde ca vad ca ai lucrat la blog:))si nu ma ai la blogroll si eu te am in "capu mesei" >:Prea rea rea rea rea:))):X:X:X:

AndreeEA spunea...

@Copilul diminetii, am fost un pic si pe blog ... la blogroll, n`am apucat sa te pun, dar o sa te adaug. Nu`s rea deloc >:P

Andrei spunea...

si mai frumos..

AndreeEA spunea...

@Andrei, ce e frumos ? Ca mie nimic nu mi se mai pare frumos :(

Seninle olmak istiyorum. spunea...

Toturor ne este dor la un momentdat ceea ce ne adevereste faptul ca inca avem sentimente, inca simtim, suntem oameni nu obiecte.
Citatul de pe blog mi-a dat foarte mult de gandit.E asa bine pus la locul lui, dar totodata iti lasa un gust atata de amar ..

AndreeEA spunea...

@Seninle olmak istiyorum, si mie mi`a dat de gandit, de asta l`am si pus acolo. Si da, intr`adevar lasa un gust foarte amar ... cat despre faptul ca la un moment dat tuturor ne este dor, asa este, dar in acelasi timp doare atat de tare ... :(