duminică, 5 iunie 2011

De data asta ..

Nu sunt genul de persoana care sa stea mult timp singura ...asa cum nici tu nu esti. Amanadoi acum cautam persoane care sa ne incalzeasca patul, sa ne simtim bine pret de cateva ore cel mult o noapte.
Cunoscundu`ne pe amandoi, cred ca`n momentele astea asta e lucrul cel mai bun, gata cu telefoanele, gata cu mesajele, gata cu NOI.
Ne amaram viata unul altuia si nu`i bine, asa ti`am zis si aseara la telefon .. cu noi doi s`a terminat acum aproximativ 3 saptamani ... desi am mai vb`it cate`un pic, dar stim amandoi ca asta nu ne ajuta la nimic.

O sa ma mint in fiecare zii ca nu te mai vreau, ca o sa treaca timpul si`o sa te inlocuiesc ...ca nu voi mai cauta in fiecare barbat atingerea ta. Acelasi lucru o sa`l faci si tu, desi stii bine ca nimeni nu o sa te iubeasca cum te iubesc eu ...
De data asta am terminat`o dragul meu ... definitiv ... de data asta iti dau drumul ... cel putin sper sa reusesc sa fac lucrul asta.

Mi`e dor ...

10 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

acum fie vb intre o frumosa si un blond :)) cat timp dureaza acest sentiment ?si ti-am zis eu ..cu cine trb sa vb sa uiti de toti :))

AndreeEA spunea...

@Copilul diminetii, nu stiu cat o sa dureze dar nah .. :/

Unknown spunea...

Eu am renunţat de vreo 5 ori "definitiv". Şi mă sună. Şi plâng. Şi rămânem prieteni...prietenia alunecă...Capul sus! Forţa fie cu tine! Cea mai mare forţă, că tare e greu ce încerci!

AndreeEA spunea...

@Lucianna, la fel fac si eu ... stiu ca e greu, dar macar incerc :| altceva nu stiu ce sa mai fac, sincer.

Rebecca spunea...

.. Sunt slaba .. cand spun gata , apoi ma suna , ma topesc si ma pierd , si dipar toate promisiunile si juramintele ..
Sper sa fii mai puternica decat sunt eu ..sper sa lasi sa se stearga amintirea lui.. Te imbratisez!

AndreeEA spunea...

@Rebecca, eu multe zic ... dar nu le si fac. La fel ca tine sunt si eu, dar de data asta sper sa am puterea sa`i dau drumul definitiv ...

Te imbratisez si sunt alaturi de tine >:D<

29 decembrie spunea...

singuratatea e...
urata

AndreeEA spunea...

@29decembrie, groaznica .. dar uneori face si bine, cred ...