miercuri, 29 iunie 2011

Dureros !

Azi`noapte cand dupa aproape 2 luni de cand ne`am despartit, a fost al dracului de dureros sa`mi dau seama ca`n tot timpul asta m`am mintit singura. M`am mintit spunandu`mi ca nu imi mai pasa, ca o sa las totul la o parte, ca o sa treaca totul, ca va fi bine.
Nimic nu va fi bine, nimic nu va fi ca inainte ... indiferent cat de multi barbati o sa treaca prin patul meu, indiferent in cate sticle de vin, de Jack, de martini o sa`mi inec amarul, el o sa fie acolo sa`mi sufoce inima, sa`mi faca lacrimile sa curga din nou si din nou ...

Cum mama dracului am putut sa fiu atat de fraiera ? Trebuia sa`mi dau seama ca odata ce o sa ma uit in ochii lui albastrii, cand o sa`i vad privirea ... totul va revenii. Nu,nu va revenii ca niciodata n`a trecut, dar revederea lui mi`a facut inima sa tremure ... sa simta inca o data cum e sa`i fie spulberate toate visele ... toate sperantele.

Pentru asta, o sa beau din nou, o sa ajung din nou acasa ametita de alcool, de amintiri ... iar lacrimile inca o data o sa`mi arda obrazul.

Mi`e dor ...

16 comentarii:

Anonim spunea...

offff,de ce e atat de greu sa ii uitam,de ce inca ii mai lasam sa ne bantuie viata,gandurile...de azi o sa-mi impun sa nu mai iubesc pe nimeni

Anonim spunea...

@ AndreeEA - chestia cu alcoolul, functioneaza o zi sau doua. Dupa aia mai intervine o durere pe langa cea de inima. Cea de ficat. Iti recomand sa-ti ocupi timpul cu ceva. De obicei functioneaza...

@ Dana - Nu poti sa-ti impui ceva in ceea ce priveste dragostea. Cred ca cel mai bine ar fi sa fii atenta pe cine iubesti. Daca merita sau nu, acea persoana, dragostea ta... Altfel decizia ta n-ar fi corecta fata de celalalt.

Anonim spunea...

nice , jack,martini:)) apa plata nu iti mai place:))?si nu uita ,,,,niciodata nu o sa mai fie ca inainte

AndreeEA spunea...

@dana, habar nu am ... m`am saturat sa ma amagesc singura.
@Alexander Eckhart, cel mai tare doare inima, sufletul ... alte dureri nu le mai simt. M`am saturat :((
@Florea ... :)

Anonim spunea...

@Alexander nu am iubit multi,am iubit doar unul ,timp de sase ani si crede-ma ca daca stiam de la inceput cum va fi nu ma mai indragosteam de el,dar omul cu timpul se schimba si nu mai este ca la inceput.

AndreeEA spunea...

Mare dreptate ai tu Dana, dar eu daca as avea o putere si`as putea intoarce timpul inapoi, la fel as face, nu as schimba nimic. Tot pe el l`as iubi !

Rebecca spunea...

Si tu te minti? Si tu ai inceput.. Ofh.. de ce sa calci pe urmele mele ..
Acum nici in bratele altuia , mintindu-ma ca sunt fericita , nu pot scapa de amintirea lui ..
Spune Andreea .. Eu cum sa fac?

Maia spunea...

e trist, dar tot odata frumos cum reusesc unii sa scoata din randuri sentimente..

A.C.M spunea...

acum 3 zile mi s-a intamplat exact la fel:|...
dupa o luna de despartire:|
e cumplit:(

A.C.M spunea...

acum 3 zile mi s-a intamplat exact la fel:|...
dupa o luna de despartire:|
e cumplit:(

A.C.M spunea...

acum 3 zile mi s-a intamplat exact la fel:|...
dupa o luna de despartire:|
e cumplit:(

AndreeEA spunea...

@Rebecca, crede`ma ca nu stiu ...chiar nu am idee. Nu`a fericita, sunt singura ... ma doare groaznic.

@Maia, este,dar nici macar randurile nu pot descrie sentimentele...

@Andreea Cristache, as vrea sa te pot ajuta, dar singurul lucru pe care ti`l pot spune este sa fi tare ... altceva nu stiu :((

Seninle olmak istiyorum. spunea...

Fiecare la un momentdat ne mintim in felul acesta, si eu am facut-o de multe ori si inca continui sa fac pe proasta.Intotdeauna cei carora ne-am daruit sufletul si trupul vor ramane sa insemne ceva pentru noi, fiecare atingere de-a lor ne vor face sa iesim din acea cochilie plina de minciuni, dupa care sa revenim de unde am plecat.

AndreeEA spunea...

@Seninle olmak istiyorum, si atunci ce rost are sa ne mintim ? Pentru ce ? Sa ne trezim a doua zii ca de fapt tot la ei ne gandim si tot ei sunt cei care conteaza cel mai mult ?

Unknown spunea...

O sa treaca, acorda-ti timp. Si eu am trecut printr-o despartire dureroasa, dupa o relatie de 7 ani. A fost greu la inceput dar in timp sentimentele si durerea s-au estompat, iar acum, desi sunt singur, ma simt excelent. Insa nu-ti recomand sa iti gasesti refugiul in alcool, nu ajuta.
O sa fie bine, o sa vezi :)

AndreeEA spunea...

@Cosmin Rusu, azi parca a picat Cerul pe mine :(( simt ca mor ...