miercuri, 8 iunie 2011

M`a sunat ... si ieri ... si azi ...

Exact in momentele cand zic ,, Gata '' , cand zic ca fiecare isi vede de viata lui, atunci apari din nou si`mi tulburi linistea, ma faci sa`mi fie dor de tine, sa`mi fie dor de noptile petrecute cu tine ... de noptile cand faceam dragoste cu tine ... cand ma trezeam dimineata langa tine.
De ieri pana azi , mi`ai dat atatea telefoane, incat nici mie nu mi`a venit sa cred ... am ras cu tine la telefon, am glumit ... si tu ai ajuns la concluzia ca am trecut usor peste, ca nu imi mai pasa deloc de noi.
Ahhh, sufletul meu, daca ai stii tu cat imi pasa de tine, de noi ... cat as vrea sa te hotarasti ce vrei sa faci, sa incerci sa repari lucrurile, sa incerci sa faci lucrurile sa redevina asa cum au fost.

Aseara si azi dupa ce am vb`it cu tine, am iesit in oras ... am iesit pentru ca am simtit nevoia sa beau ceva tare , ma gandeam ca poate asa o sa ametesc si amintirile cu noi, nu doar sa ma ametesc eu.
Mi`e dor de tine viata mea , azi mai mult ca oricand, azi te vreau mai mult ca oricand, azi as da orice sa fie totul doar un vis, din care sa ma trezesc si totul sa fie bine.
Azi as vrea sa ma suni din nou si sa`mi spui ca te`ai schimbat, ca nu o sa mai faci ce`ai facut si ca vrei ca totul sa fie din nou bine.

Mi`e dor ...

10 comentarii:

Unknown spunea...

Exact ce îţi ziceam zilele trecute!!! Când spui punct, afurisitu' continuă! ŞI de la capăt! Să moară neuronu' lui ăla mic şi singur dacă o fi aşa? Hold on drăguţa! Trebuie să o scoţi la capăt!

AndreeEA spunea...

@Lucianna, mi`e un dor teribil de el ... :((

dornespus spunea...

...AndreeEA,draga mea...stii"ai grija ce iti doresti,ca se poate implini":)...cine stie,poate va suna...si se va schimba...
...ti-e dor...si doare al naibii de tare acest dor...:(...

AndreeEA spunea...

@dornespus, da, adevarata vorba aia .. dar nu, nu se va schimba, de sunat va mai suna, dar nu se va schimba.
Da, doare al dracului de tare acest dor ...

Anonim spunea...

bleaah o sa iti zic parerea mea alta data...si o sa vezi tu si motivu ...

Rebecca spunea...

Exact cum mi se intampla..
Imi spun ca s-a terminat .. ca nu mai sufar .. atunci suna ..

Acum ma ratacesc in bratele altcuiva .. dar continui sa caut atingerea lui , la fel cum faci si tu ..

Sper sa iti gasesti fericirea ..
Sper sa o impartasim candva , la fel cum impartasim dorul acum ..
Te imbratisez >:D<

Rosaline spunea...

mi-as dori sincer sa fii fericita din nou alaturi de persoana pe care o iubesti, oricare ar fi aceea. Poate mai exista o sansa...

AndreeEA spunea...

@Copilul diminetii, nu stiu de ce zici tu ,, bleah'' , da` ma rog, probababil ai tu un motiv.

@Rebecca, ahhh , cat de cunoscute imi sunt sentimentele tale, cat incerc sa caut la altii, atingerile, saruturile, privirea lui .. dar nu o gasesc si din nou incerc sa`mi spun ca s`a terminat .. si iar mi`e dor de el. Te imbratisez si eu draga mea >:D<

@Rosaline, imi zici acelasi lucru pe care mi l`a zis si el ... ca inca nu a renuntat la noi, ca el inca mai spera ... dar poate ca am avut si eu dreptate si o perioada ne e mai bine asa.

29 decembrie spunea...

si as fi proasta sa nu-ti spun ca stiu cum e..

AndreeEA spunea...

@29decembrie, imi pare rau ca stii cum e ...