sâmbătă, 25 iunie 2011

Menaje a trois ...

Acum 2 seri, am plecat cu prietena mea, la iubitul ei acasa. Acolo, ne`am apucat de baut ... si am inceput sa jucam carti pe porunci. Ce`i drept imi era dor de un menaje a trois, dar niciunul dintre noi, nu s`a gandit ca vom ajunge sa facem asta.
A fost prima noapte din ultima luna si jumatate , cand nu m`am gandit la el. M`am gandit doar la mine, sa ma simt eu bine ... sa fiu eu cea mai importanta, nu el.
Toata noaptea aia, am facut sex,printre sticlele de vin si pachetele de tigari ... a fost frumos, ne`am simtit bine cu totii.

A fost frumos pana am ajuns acasa ... cand am ajuns acasa, tot singura am pus capul pe perna, tot singura m`am trezit .... singura si nemultumita de tot ce se intampla in jurul meu.
Dar macar cateva ore pe noapte , ma simt si eu bine, chiar daca la sfarsit cand ajung acasa, sunt doar eu cu mine, intre cei 4 pereti care ca ar putea sa vorbeasca, ar scrie romane ...

Mi`e dor ...

12 comentarii:

G.W. spunea...

ma bucur ca te ai simtit bine si pentru moment ai uitat de tot ..week end frumos sa ai

Suflet de curva spunea...

si totusi, ti-e dor///

Anonim spunea...

Stateam de vorba zilele trecute cu un prieten de-al meu despre dragostea ce recidiveaza continuu daca nu e tratata cum trebuie.La un moment dat mi-a spus ceva de genul :"If you want to forget somebody, go f**k ten other women". Initial m-am amuzat pe seama afirmatiei lui, dar acum ca stau ma gandesc mai bine, sunt sigur ca si daca ai face-o cu 100 de femei ( sau barbati nah ), tot nu vei reusi sa tratezi "that one true love" decat cu "another true love".

Rebecca spunea...

Ma bucur ca te-ai simtit bine , iubita. L-ai scos din cap pentru cateva ore , si ti-a fost bine

Anonim spunea...

sora mea vezi ca m-am mutat

http://gigelino.wordpress.com/




si cand iti spuneam eu ca esti obosita nu ma credeai :))

AndreeEA spunea...

@G.W., chiar m`am simtit bine. O saptamana cat mai frumoasa !

@Suflet... da, totusi mi`e dor ..

@Alexander Eckhart, mare dreptate ai. Nici macar eu nu puteamsa spun asta mai bine. Oricat de mult am incerca, cu n femei/barbati .. nu se uita, nu ai cum.

@Rebecca, pentru cateva ore da, dupa ... au revenit toate gandurile si sentimentele.

@Copilul diminetii, acum chiar sunt obosita !

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

Cel putin bine ca te-ai simtit bine macar si pentru cateva ore.Incetul cu incetul ai sa te simti din ce in ce mai bine mai mult decat cateva ore.

O saptamana cat mai minunata iti doresc>:D<

Seninle olmak istiyorum. spunea...

Pana la urma acele cateva ore in care ne indepartam de ei, de durere ne fac sa prindem putere pentru a putea merge mai departe.
Te imbratisez draga mea!

AndreeEA spunea...

@Dream,ma voi simtii din ce in ce mai bine, de acord cu tine,ndar tot timpul imi voi dori sa fie el in locul lor :)
Te imbratisez !

@Seninle olmak istiyorum, indiferent de ce vom face, vom merge mai departe ... dar modul cum vom merge, depinde de fiecare dintre noi .

J.D. spunea...

:| e asa de plin de sentimente blogul tau. Sper totusi ca intr-o buna zi sa poti trece peste tot ce te doare si sa te trezesti intr-o dimineata cu zambetul sincer pe buze.

Unknown spunea...

Habar nu am unde am intrat, dar mi-a placut foarte mult tot ce am citit, tot ce ai scris. Vreau sa te cunosc :))