duminică, 17 iulie 2011

Ce rost are ?

Ce rost are sa`mi mai fie dor ? Ce rost are sa ma mai gandesc la tine ? Aceleasi intrebari mi le pun de 2 luni de cand ne`am despartit, o continua lupta se duce in interiorul meu. In fiecare zii incerc sa`ti gasesc cate`o scuza, chiar daca ai facut ce`ai facut, chiar daca si acum m`ai ranit inca o data, eu tot incerc sa`ti caut scuze. De ce ? Nici eu nu stiu, sau stiu ... dar poate e doar prostia mea de vina.
De ce oare am impresia ca noi doi pana la urma tot vom fi impreuna ? Ca suntem facuti unul pentru celalalt, iar asta e doar un hop peste care trebuie sa trecem ?

Mi`am schimbat numaru` de telefon ... nu vreau sa`l mai stii, nu vreau sa`l mai stie nimeni apropiat de tine, nici macar ai tai. Daca vreau sa ma rup de tine si de tot ce`a fost intre noi, de tot ce`a insemnat noi, trebuie sa ma rup si de familia ta, iar asta e un lucru de care`mi pare extrem de rau.

Mi`e dor ...

8 comentarii:

Suflet de curva spunea...

:((((

Anonim spunea...

ultima fraza rupe .."mi-e dor" ti-am spus eu in postarile anterioare..pana cand -((=))sau cat timp :))

Rebecca spunea...

Uneori trebuie sa pleci si fara sa privesti in urma .. si cand van ca unora le e atat de usor .. iar noi suntem atat de slabe ..

AndreeEA spunea...

@Suflet ... da ...
@Florea, numai tu intelegi ce spui, clar :| iar eu numai buna de glume nu`s acum :)

AndreeEA spunea...

@Rebecca, eu nu mai stiu ce sa spun ... pe cuvant, adica totul e atat de diferit fata de cum era inainte, atat de schimbat ... imi aduc aminte de noi doi si nu`mi vine sa cred ca s`a ajuns aici.

Specii de oameni spunea...

Traieste in prezent!!! Traieste prezentul pentru a accepta trecutul si pentru a construi viitorul :) Dream BIG!

AndreeEA spunea...

@Specii de oameni, traiesc in prezent dar cu amintiri din trecut :)

Rebecca spunea...

Pff... esti exact in situatia mea ..