vineri, 22 iulie 2011

Din nou !!!

Mda, nici mie nu`mi vine sa cred, dar se intampla. Am inceput din nou sa vorbim, desi mi`am schimbat numarul de telefon, l`a aflat. De unde ? Nu stiu ... dar l`a aflat. Si din nou vorbim, din nou ne aducem aminte de clipele frumoase ce le petreceam impreuna, de noi, ce bine ne statea impreuna, cat de bine ne potriveam in pat ... parca trupul tau a fost creat special pentru mine si invers.

Aseara am vb`it la telefon 2 ore .... 2 ore in care am fost din nou aproape unul de celalalt, 2 ore in care mi`ai zis ca noi doi pana la urma vom fi din nou impreuna, ca desi zic eu acum ca nu, ca nu se mai poate, ma lasi pana te pui pe picioare, pana iti revii cu banii , cu afacerile si dupa vei lupta cu toata lumea pentru mine, nu o sa conteze cine o sa fie. As vrea sa te cred ... chiar as vrea ...

Mi`e dor ....

9 comentarii:

Suflet de curva spunea...

ce romatiiic :X

Paolla si-atat spunea...

Daca va iubiti asa mult iarta-l si gata decat sa iti faci atata rau ....

Diana Zoe. spunea...

Cel mai bun lucru ar fi sa te intorci la el mai ales daca iti aduci aminte de lucrurile bune care le-ati petrecut impreuna, sa speram ca ai sa-l poti ierta :)

AndreeEA spunea...

@Suflet, da ...

@Un suflet inocent, nu se poate, cel putin deocamdata.

@Lamaitza, nu pot deocamdata. Trebuie sa se gandeasca si el bine ce vrea, sa se puna pe picioare, si dupa daca timpul va fi de partea noastra , poate o sa fie bine.

Carla spunea...

Ofh scumpa mea .. Daca iti poate recastiga increderea .. nu ai nimic de pierdut

Rosaline spunea...

asa te vreau, Andreea, nu renunta la singurul lucru car ete poate intregi din nou!

AndreeEA spunea...

@Carla, daca ... iar daca asta e mare

@Rosaline, da, ma poate intregii, dar nici nu vreau sa traiesc d`acum in colo in minciuna. Vedem ce va fi

P.G! spunea...

am trecut prin ce treci tu de foarte multe ori, cred ca nu mi-ar ajunge degetele de la maini sa numar datile cand am zis gata, nu ma mai intors si totuis am facut-o. cred ca in cazuri din astea tot ce poti sa faci e sa vezi daca chiar merita sa te intorci din nou la ce a fost.

AndreeEA spunea...

@P.G! , si eu am zis asaa de fiecare data, dar de fiecare data m`am intors. Il iubesc, asta e.