luni, 18 iulie 2011

Lucruri ...

Sunt lucuri care inca ne mai leaga desi eu vreau sa ma rup de tot, desi mi`am schimbat numaru` de telefon, am sters numarul tau, pentru a nu mai fi tentata sa te sun.
Azi a trebuit sa`l sun pe frate`tau, sa ii zic sa ne intalnim sa`i dau hainele care le mai ai la mine. Nu mai vreau de fiecare data cand deschid dulapul sa vad jumatatea ta acolo, sa vad ca inca mai ai hainele la mine, parca nu doar eu te mai astept si ele te asteapta sa te intorci, parca locul lor e acolo de cand lumea.
L`am sunat cu numaru ascuns, pentru ca stiu ca daca il sunam cu numarul meu, ti`l dadea si din nou o luam de la capat.
Poate dupa ce o sa iti dau si hainele, nimic nu o sa ne mai lege, atunci nu o sa mai am niciun motiv sa il sun nici pe frate`tau, nici pe nimeni ... atunci totul o sa fie ca si cum nu ne`am fi cunoscut niciodata.
Desi am schimbat numaru`, desi niciun prieten comun nu`l are, inca sper sa`l aud intr`o zii sunand si sa fi tu, sa imi spui ca orice s`ar intampla tu la mine nu renunti, dar nah ... mai visez si eu ochii deschisi, sunt om, nu robot !

Mi`e dor ...

14 comentarii:

Anonim spunea...

stii care e problema noastra? vrem sa nu mai avem nici o legatura cu ei,dar totusi ne dorim sa ne mai caute,sa lupte in continuare pt iubirea noastra,noi suntem ca vremea,niciodata nu stim ce vrem cu adevarat. te pup

Bianca Dobrescu spunea...

Recoand articolul ăsta:
http://www.perfecte.ro/dragi-barbati/dragi-barbati-parasiti-ne.html

Bianca Dobrescu spunea...

Recomand*

G.W. spunea...

când iți dorești ceva foarte tare ..pana la urma se întâmpla!

Anonim spunea...

nu mai comentez :)

AndreeEA spunea...

@dana, cred ca pe undeva ai si tu dreptate. Si eu te pup, o seara frumoasa !

@Bianca Dobrescu, o sa`l citesc :)

@G.W. ai si tu dreptate .

@Florea, mai bine :))

Seninle olmak istiyorum. spunea...

Intotdeauna vor fi lucruri care o sa va lege, fie ca sunt lucruri materiale, fie sentimente, oridecare ar fi ele.Cand iubesti pe cineva nu poti sa-l lasi sa iasa din viata ta fara a lasa ceva din el la tine.Si cel mai nesimnificativ lucru, chiar daca negam acel lucru ne face oarecum fericite, daca nu acum, cu siguranta peste ani .. cand singurele amintiri care ne vor aduce aminte de ei vor fi cele frumoase.

AndreeEA spunea...

@Seninke olmak istiyorum, cata dreptate ai. Cateodata am momente cand nu as vrea sa dau nimic din ce`i al lui, sa pastrez totul, macar cu atat sa raman de la el. Dar ma gandesc ca ceva tot timpul imi va ramane de la el, sentimentele si amintirile, alea nimeni niciodata nu mi le va rapii.

Carla spunea...

O sa il uiti .. Trebuie sa il uiti ..
Hai , fii puternica!

AndreeEA spunea...

@Carla, ah, de`ar fi atat de usor . Sunt puternica, sau cel putin incerc ...
Te imbratisez >:D<

Carla spunea...

Esti puternica , pentru ca trebuie sa fii ..
Capul sus! >:D<

AndreeEA spunea...

@Carla, sunt puternica doar la suprafata :)

Carla spunea...

Haide.. Mai bine fii slaba la suprafata si usor de manipulat , dar puternica in interior..
Fii ca mine pentru o clipa (nu in totalitate ca mine) .. doar fara sa-ti pese..de nimeni .. de nimic

AndreeEA spunea...

@Carla, oare tu chiar asa esti ? Sau esti asa cum vrei sa te vada lumea ? Fiecare om are slabiciunile lui, sunt convinsa ca si tu e ai pe ale tale .
Te imbratisez draga mea >:D<