miercuri, 13 iulie 2011

M`am decis !!

M`am hotarat, saptamana asta o sa ma intalnesc cu el. Nu stiu in ce zii, cand,cum .. dar o sa ma intalnesc cu el. NU maipot, macar asa o sa stiu ce si cum. Sunt convinsa ca o sa`mi fac si`un bine , dar si`un mare rau in acelasi timp .. o sa`l vad.
Vreau sa`l vad, nu mai pot, imi lipseste groaznic. Tot corpul meu tanjeste dupa el, fiecare particica din inima mea il striga, il cauta , il doreste !!

Nu stiu ce va iesii, probabil sperante desarte din nou, si pentru mine si pentru el, dar daca tot insista sa ma vada, nici eu nu mai pot sa zic NU la nesfarsit.

Mi`e dor...

9 comentarii:

Anonim spunea...

nu comentez ce ai scris in postare e treaba ta viata ta ce faci insa comentez poza....ARGH :X:))

Carla spunea...

Cred ca faci bine .. Daca asta te va face fericita , fa-o...
Nu rata nici o ocazie de a fi fericita..
Pacat ca eu nu am nici o ocazie..

Anonim spunea...

Bravo Andreea ! Go get him tigress! :)). In timp, numai alaturi de el iti vei da seama ce si cum ar trebui sa mai faci si de unde ar mai trebui reluata povestea. Ai grija sa nu iti uit masca de fiinta dura si sexy acasa... ;)) iti tin pumnii !

@ Carla - nu e bine sa ai o atitudine negativa. Cel putin nu cand esti intr-un impas cum esti acum...
Dupa ce ieis din belea repeta dupa mine :" Am trecut prin foc inca odata, si-am ajuns acum sa merg pe apa "

AndreeEA spunea...

@Florea, ma bucur ca iti place poza :)))

@Carla, nici nu stiu daca voi fi fericita dupa aia :)habar n`am , dar imi doresc sa`l vad din tot sufletul !

@Alexander Echart, dura clar sunt in fata lui. Oricum ne vom vedea in calitate de amici ... si nimic altceva, nu ne vom impaca, asta e clar. Nu pana nu vad ce trebuie sa vad,pentru ca nu vreau sa o iau de la capat !

Va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine !

Carla spunea...

@Alexander .. Vii tu sa ma tii de mana , pana trec peste toate? Stii ce greu e solo?

@Andreea .. Nu dupa .. ci atunci sa fii fericita.. Nu comteaza ce e dupa
aia

Seninle olmak istiyorum. spunea...

E mai bine sa regreti un lucru pe care l-ai facut decat sa stai sa te gandesti tot timpu cum era daca .. si asta ti-o spun din proprie experienta, multe lucruri am ratat alaturi de el si acum cand nu-l mai pot avea imi vine sa ma dau cu capu de pereti.Profita, Andreea, de fiecare moment alaturi de el si analizeaza indeaproape situatia ca mai bine ca tine nu o cunoaste nimeni,doar tu stii ce si cum.Te pup!

AndreeEA spunea...

@Carla, e groaznic sa fi solo, sa nu fie nimeni langa tine. Eu am profitat de tot langa el, m`am bucurat de fiecare clipa ... si fiecare clipa de cand am aflat ca ma minte m`am bucurat langa el, cu toate astea n`a putut sa aprecieze, n`a putut nici macar la sfarsit sa fie sincer cu mine pana la capat.
Merg sa ma intalnesc cu el, sa fiu impacata cu mine ... sa nu zic ca nu l`am ascultat inca o data, ca am lasat orgoliul sa fie mai puternic decat mine.

@Seninle olmak istiyorum, de asta fac ce fac, sa nu regret mai tarziu, sa nu ma gandeasc ce ar fi fost daca ... desi stiu cum o sa decurga lucrurile, desi stiu ca sunt lucruri cu care inca ma minte, nu are curajul sa`si asume niste responsabilitati.
Nu mai am de ce momebte sa ma bucur langa el, sau de ce sa profit ... momentele alea s`au stins definitiv. Sincera sa fiu, mai mult de 90% sunt convinsa ca nu o sa mai vina ... dar un licare de speranta inca mai e acolo !
Te imbratisez !

SimonaR. spunea...

Good luck then! :)

AndreeEA spunea...

@simonikool, nu a fost sa fie ..