sâmbătă, 23 iulie 2011

Ne`am intalnit.

Aseara ne`am vazut ... am fost prieteni, am vorbit ... am ras ... am glumit, a fost frumos.
M`a rugat sa plec cu el in Italia, sa mergem amandoi sa incercam sa facem ceva. Ziceam eu mai demult ca vreau sa vad niste dovezi, vreau sa vad negru pe alb ca e asa cum zice el. Aseara mi`a zis ca o sa`mi arate ce vreau sa vad, dar dupa ce`o sa`mi arate a si plecat din Romania, sa ma gandesc bine daca vreau sa merg cu el sau nu.

Acum ceva timp daca`mi zicea sa plec undeva cu el, oriunde in lumea asta, nu stateam pe ganduri, plecam cu ce aveam pe mine, doar sa fiu langa el, doar sa ma trezesc dimineata langa el, sa nu fiu nevoita nici macar o secunda sa traiesc fara el, sau el fara mine. Acum ... acum mi`e frica, trebuie sa stau sa ma gandesc, sa analizez bine lucrurile.
Mi`a mai zis aseara ca e nehotarat, ca e confuz, ca il macina mult gandul ca a decazut asa, ca nu ii mai merge nimic, ca in afara de faptul ca vrea sa`si revina cu banii, cu afacerile cu tot, nu ii mai sta gandul la nimic.

Oricat am vrea amandoi, deocamdata nu putem sa ne impacam, eu nu pot sa mai am incredere in el, trebuie sa`mi arate ca merita. L`am iertat intr`adevar, dar nu pot sa uit. Iar el nu poate sa conceapa gandul ca a decazut asa, trebuie sa stea bine sa se gandeasca ce vrea.
Oricum noi doi unul fara celalat nu suntem intregi, suntem incompleti. Daca incepusem sa ma indoiesc de lucrul asta, aseara m`am convins.
Inca ne iubim ... sa speram ca iubirea asta va putea trece peste tot, va putea trece peste timp ... o sa`i dam timp timpului.

Mi`e dor ...

15 comentarii:

P.G! spunea...

nu vreau sa fiu indiscreta, dar cu ce te-a dezamagit?

AndreeEA spunea...

@P.G!, nu am scris pe blog despre asta pentru ca nu pot. Dar pot sa`ti spun doar ca m`a mintit, cu ceva cu ce nu trebuia sa ma minta niciodata, tot timpul i`am zis sa fie sincer cu mine ca nu se intampla nimic, indiferent ce va fi voi ramane alaturi de el, dar el a ales calea usoara, sa`mi ascunda, credea ca nu o sa aflu niciodata. Am aflat, nici atunci n`a fost capabil sa`mi recunoasca, s`a sfarsit ... m`a pierdut.

P.G! spunea...

in cazul asta, daca mai vrei o relatie cu el v-a trebui sa treci peste 100% altfel la orice cearta orice discutie acele probleme vor iesi la suprafata,tot timpul intre voi va fii o bariera. Iar asta nu duce decat la regrete.

AndreeEA spunea...

@P.G!, stiu, de asta vreau sa mai lasam o perioada sa treaca,sa ne gandim bine amandoi. El stie ca a gresit si incearca sa indrepte lucrurile, ma bucur ca`l vad ca isi da interesul. Ce va fi d`acum in colo, nu stiu, dar vom traii si vom vedea. Nu vreau mereu sa existe intre noi o bariera, sa existe reprosuri, daca va fi sa o luam de la capat, apai de la capat sa fie, sa fim capabili sa trecem peste tot.

Carla spunea...

Risca , scumpa mea ..
Du-te.. Mai bine sa iti para rau ca te-ai dus decat ca nu ai avut curajul..
L-ai iertat , asta conteaza .. Sa uiti , nu vei putea niciodata

Unknown spunea...

Se zice ca timpul le rezolva pe toate.In unele cazuri timpul rezolva ce e de rezolvat,in altele nu.
Sa speram ca acum timpul va rezolva aceasta problema si sa o rezolve in favoarea ta.
O seara linistita sa ai >:D<

Diana Zoe. spunea...

Frica asta vine din nesiguranță, din neîncredere. Nu știu ce să zic, ar fi mai bine să nu, dar ăsta e doar punctul meu de vedere. Lasă rațiunea și inima să hotărască :)

Diana Zoe. spunea...

Apropo, am luat și eu bannerul și l-am pus pe blogul meu, sper că nu te superi, dar îmi place foarte mult cum scrii și sunt sigură că mulți ar fi de acord cu mine citindu-ți blogul :)

AndreeEA spunea...

@Lamaitza, multumesc frumos, ma bucur ca iti place. Sper sa ma citesti in continuare, cat despre el, daca ar fi sa las inima sa decida, atunci mi`ar zice sa merg mai departe indiferent de obstacole. Daca ar fi sa ma iau dupa ratiune, ea imi zice sa las lucurile asa, pentru ca el nu mai merita increderea mea, nu o sa mai fie nimic niciodata. Deci ... nu stiu.

@Dream , sa speram, desi nu stiu. Sunt momente in care nu mai stiu ce sa zic ... totul e alb.

@Carla, nu stiu ... si chiar daca m`as duce, acum nici eu nici el nu mai suntem pregatiti sa o luam de la capat, de asta am zis ca o sa asteptam o perioada.

Suflet de curva spunea...

nah, fir'ar!!!

Hoinara spunea...

Depinde ce pierzi si ce lasi in urma daca pleci cu el.Daca n-ai nimic de pierdut,atunci go for it,dar daca risti sa pierzi multe,gandeste-te de zece ori inainte de a decide.Bafta.

AndreeEA spunea...

@suflet, exact .. fir`ar !

@fatacareaduceploaia, am multe de pierdut, nu pot pleca cu el, adica nu ma pot hotara ce sa fac, mai ales ca noi doi nu mai suntem impreuna.

BLUE FOX spunea...

"...Inca ne iubim...sa speram ca iubirea asta va putea trece peste tot, va putea trece peste timp...
o sa`i dam timp timpului!"

MI`a placut enorm acest final!
Iti doresc o seara frumoasa!:)*

AndreeEA spunea...

@Blue Fox, un dulce ca intotdeauna. Multumesc !?>:D<

Floor Lola spunea...

Aici, ai putea modifica costul întregii credințe. Aveți nevoie de ajutor spiritual, vrăjitorie pentru a vindeca tot felul de boli vraja de sarcină, vraja financiară, vraja de promovare a afacerilor, câștiga vraja Loteriei, fost vraja din spate, vraja de dragoste, răzbunarea vrăjitoare, lupus și multe altele. Atunci sunteți bineveniți în casa mea pe bază de plante. DM ?? pentru orice ajutor spiritual, contactează-mă pe WhatsApp: +2348129175848 sau e-mail: ededetemple@gmail.com