duminică, 29 ianuarie 2012

A trecut 1 an ..

Un an ... a trecut un an si aproape 2 luni. Dupa atata vreme, dupa atatea lacrimi, nopti nedormite, pachete de tigari, mult, mult alcool, inca ma gandesc la tine.
Ma linistisem, nu ma mai gandeam atat de mult la tine, nu ma mai trezeam noaptea plangand, nu mai stateam singura intre 4 pereti plangandu`mi de mila, pana ieri. Pana m`ai sunat, desi mi`am schimbat numarul de telefon, desi am rupt orice legatura cu tot ce tinea de tine, cu toti prietenii comuni, cu absolut tot, totusi ai facut din nou rost de numarul meu.
Nu neg, in adancul sufletului imi doream sa faci lucrul asta, in adancului sufletului imi doream sa aud telefonul sunand si sa fi tu, dar acum iar nu am liniste.

M`ai rugat sa ne vedem la o cafea, si`am zis ,, NU ''. Nu stiu cum de am putut sa fac asta. Mi`ai zis ca te simti singur, ca ti`ai dat seama de toate greselile care le`ai facut si ca ai vrea din tot sufletul sa ne vedem , sa bem o cafea amandoi si sa stam de vorba.
Ti`am zis ,, poate '' , desi nu vad rostul. Ma abtin de 3 ore sa nu te sun, sa nu te intreb ce faci, sa nu iti spun ,, hai sa ne vedem ''. Vreau sa te sun, vreau sa te vad ...
Nu ne`am mai vazut de 3 luni, nu te`am mai auzit de 3 luni ... mi`e dor.
Toata lumea imi spune sa nu ma intalnesc cu tine, fiecare fibra a corpului meu imi spune sa nu ma intalnesc cu tine, in schimb inima ... ah inima, ea tot timpul a fost de partea ta, de fapt ea tot timpul a fost cu tine, la tine .

Ce sa fac ? Sa ma intalnesc cu el, sau nu ?

Mi`e dor ...

27 de comentarii:

CVis... spunea...

E decizia ta...Dar merita sa iti rascolesti iar sentimentele?Daca te-ai mai linistit si ti-e mai binisor...Savureaza-ti linistea!Nu ti se pare ca ai suferit destul,olteanco? Ti puuup!Si eu si Gicu! :D

Rosaline spunea...

of andreea cat de clar este ca nu te-ai desprins inca de el...si nici nu ai mai scris atata timp ca sa te intorci la aceleasi ganduri dintotdeauna. eu credeam ca iti e mai bine.

Anonim spunea...

trecutui trecutu..vitorul este prezentu ...dar e greu sa "Vrei" sa faci asa ceva

Diana Zoe. spunea...

Ai mare grijă :) De obicei spun să-ți asculți inima, dar având în vedere împrejurarea în care te afli, aș spune să-ți asculți liniștea sufletească. Te-ai chinuit destul, nu crezi că ar trebui să ai parte de o pauză binemeritată?:)


P.S. moldoveanca asta îți dă o îmbrățișare călduroasă!

Anonim spunea...

andreea scumpa mea..intra la mn pe blog si dupa pe pagina aia de facebook si un like nu imi apartine dar e o prietena buna..sarumana

Anonim spunea...

Sa mergi acolo unde iti este inima,nu poti trai fara ea!

AndreeEA spunea...

@Creatura Visatoare, pai nu`s rascolite deja ? Nu s`a intamplat asta din momentul in care m`a sunat din nou ?

Ti pup si eu. Pup`o si pe Gicu :)))

@Rosaline, nu, nu m`am desprins de el , desi acelasi lucru il credeam si eu. Poate din cauza asta nici nu am mai scris ..

@Florea, trecutu` se pare ca e prezent. O sa intru acolo.

@Lamaitza, daca stau sa ma gandesc, sa analizez totul la rece, el tot timpul a fost prezent acolo, doar ca .. am icercat eu sa ma mint ca nu mai este.
Te imbratisez si eu cu drag >:D<>:D<

@Blue, inima mea e la el ...

Rebecca spunea...

Depinde.. Daca te crezi in stare sa iti gasesti fericirea departe de el , si daca o sa iti gasesti intr'adevar fericirea fara el , nu te du..
Dar daca el e ultima persoana care te face sa zambesti , n'ai nimic de pierdut

SimonaR. spunea...

Numai daca esti sigura ca revederea nu va trezi in tine aceeasi suferinta...

AndreeEA spunea...

@Rebecca, 3 luni am stat fara el, in astea 3 luni, am vorbit o data ..
In tot timpul asta m`am simtit incompleta, am incercat sa simulez ,, fericirea '' , am incercat sa uit, sa ma desprind,dar totul in zadar.
In momentul de fata nu stiu daca as mai putea fi cu el, dar am vazut pe pielea mea ca nici fara el nu`i bine, nu`s fericita.

@SimonaR, doar auzul vocii lui, a trezit in mine mii si mii de sentimente, revederea lui nu stiu ce ar provoca.

Sanusperiniciodatalamaibine spunea...

Draguta,timpul cu siguranta nu l-a dat uitarii si tu nu esti inca vindecata ..
Decizia iti apartine.Poate ar fi cazul sa iti asculti inima,poate chiar el s-a schimbat.

AndreeEA spunea...

@Tic! Tac! , deocamdata nu stiu ce sa fac ... inca nu m`am vindecat de el si probabil o sa mai treaca ceva timp pana o sa ma vindec.

Rebecca spunea...

Si mi'e ciuda ca mi'e prea cunoscut sentimentul..

Ana-Maria spunea...

Andruska , nu te vei desprinde de el si cred ca esti perfect constienta de asta.Orice imagine vei vedea , iti va aminti de el ; orice vei face ai sa te gandesti la el ; orice melodie vei asculta iti va duce gandul catre el...niciodata nu il vei uita ,Andreea.Tu esti sigura in masura sa stii ce vrei sa faci.Si indiferent ce vei face , ca il vei mai vedea sau nu , nu ai sa il uiti.Doar o perioada din viata ta ,traita alaturi de el , te va face sa te mai gandesti daca il vrei atat de mult.Fa ce vrei , fa cum iti da imbold mintea...e chimie pura...consum-o si numai asa vei reusi sa te limpezesti...Iubeste-l cu patima , epuizeaza-te in relatie , las-o sa curga firesc...si ai sa reusesti , in scurta vreme , sa deschizi ochii.Deocamdata...nu poti.Numai fiind langa el zilnic vei reusi sa il vezi asa cum este el , cu bune si cu rele.Deocamdata vezi numai bunele!Te imbratisez cu mult drag! Ai grija de tine...alcoolul si tigarile iti duc trupul catre infern si sunt solutii de moment...

Joker spunea...

..."când te face să suferi"?
Depinde cine...
Dar şi ce tip de suferinţă ai accesat
în ultimii 5,10 ani.
:)

Anonim spunea...

Asta nu pot intelege eu la fete/femei...orgoliul acesta(daca e vorba de orgoliu)..sa nu il sune pe cutarescu, pentru ca ea este o doamna:P Parerea mea, daca ti la el, suna-l! Daca merita o sansa, suna-l!

D. spunea...

Stiu ce vrei sa spui.Si inima mea a fost asa si acum daca el ar veni la mine inima mea tot la el ar merge.Din moment ce asta nu s-a intamplat ei bine nu pot sa iti spun ce ar trebui sa faci dar cred ca tu sti cel mai bine.

Anca spunea...

depinde ce ti-a facut...depinde ce simti tu...dar daca inima iti spune sa te intalnesti cu el...degeaba ne intrebi pe noi...:D..sti deja ce trebuie sa faci...:X...imi place blogul tau...:)..o sa mai trec pe aici..

Unknown spunea...

Observ ca el e muza ta, sursa ta de inspiratie pe blog. :)

De ce oamenii complica mereu atat de mult lucrurile ?!... Nu uita ca cel mai inalt punct al fericirii, se afla langa cea mai adanca prapastie a durerii.

Daca vei mai lasa din orgoliu, suna-l,fii din nou cu el, iubeste-l, arde-ti inima din nou, sufera iar si iar, si poate abia atunci iti vei invata lectia!
Dupa ce te-a facut sa suferi in halul asta, nu merita sa mai fii cu el nici daca ar fi ultimul barbat de pe planeta! zi-mi tu daca nu e asa ?!

Seninle olmak istiyorum. spunea...

Daca alegi sa suferi in continuare intalneste-te cu el, daca alegi sa fi tu fericita .. nu o face.Ti-o spun din proprie experienta atfel de relatii nu fac decat sa-ti aduca fericire pe moment dupa care te lasa intr-o durere de zeci de ori mai dureroasa .. Da, doare un anumit timp, foarte tare, dar timpul de revolva pe toate, ai sa vezi!:)

Alyn, orgoliul isi are locul si el aici pentru ca este vorba de fericirea propriei persoane si nu o fericire de moment ci una de viitor .. oricum nu stii pana nu treci prin asa ceva!:)
Pana la urma fiecare face ce doreste, din greseli invatam, dar totusi ..

Blue Moon spunea...

@AndreeEA, de atâta timp suferi...
anul trecut erai tot asa şi credeam că te găsesc cu sufletul mai împăcat..Îmi pare rău de ce aud dar sper că vei reuşi să depăşeşti situaţia..Numai bine!- Blue Moon

BLUE FOX spunea...

Bună seara *AndreeEA, bine te-am
găsit! Vinola mine pe blog, am
articol nou. Te pup, seară faină !

Anonim spunea...

Draga Andreea, inima e cea mai buna parte a ta, care indiferent de cat sufera traieste clipa. Capul poate spune nu de teama de madrie de ideii de ce e dicolo de asta? Da daca poate va fi altfel. Nu exista altfel se poate fara si restul. Exista indarjire da care apoi e precedata de o singuratate aspra. Iar o femeie puternica care sta la masa singura e mai trista decat o lume intreaga. Sansele sunt putine si vin rar atat de rar ca ai crede ca visezi cand se intampla si te temi. Calca pe teama si intrebari si fa ce iti spune inimioara ca doar e a ta si uita de trecut si traieste clipa. Si nu te teme nici de ce va urma pentru ca nu are rost. Ca de nu vei regreta ca ai ratat momentul de teama sa nu mai suferi.

X. spunea...

și la mine a trecut tot un an. un an și două luni, buuut i still miss and love him. probabil că atunci când iubești pe cineva, nu-l uiți atât de ușor. nu-l uiți niciodată ... :<

Mimi spunea...

Mi-e dor de tine, Andreea! :(

Unknown spunea...

atunci cînd inima îți fierbe încearcă să ții rațiunea rece

AndreeEA spunea...

Pfuuu,de cand n`am mai intrat , multumesc tuturor ca inca ma mai cititi !!!