luni, 13 decembrie 2010

Clipe ... amintiri.

Am facut ce`am crezut ca era mai bine, si nu ca am crezut ... asa trebuie sa fie. Si`atunci, de ce dracului nu pot sa dorm !? De ce zboara orele una dupa alta, si eu nu pot sa dorm ? Am atipit o ora, si m`am trezit plangand. Am crezut ca daca se va termina totul, nu ma va mai durea ca vreau sa suni ... ca astept sa suni, si nu o faci. Inca vreau sa suni, si ma doare ca nu o faci...
Imi amintesc fiecare clipa petrecuta cu tine, fiecare atingere, fiecare privire ... ma dor clipele care au trecut, ma dor amintirile.
Ti`am zis ultima data cand te`am vazut ca ,, vreau sa pastrez amintirile frumoase cu noi, clipele petrecute impreuna '' , dar doare al dracului de tare cand mi le amintesc.
Stii ... cand am fost prima data cu tine, nu mi`a pasat ca esti cum esti ... si stii de ce nu mi`a pasat !? Pentru ca te priveam ca pe un trofeu, voiam sa te am cu orice pret, nu ma interesau obligatiile .. nu ma interesa nimic.
M`am pierdut pe mine pe undeva pe drum, m`am pierdut din cauza ta ... si nu stiu cand sau de ce. De ce !? Spune`mi tu de ce !!!! Spune`mi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De ce dracului vreau eu raspunsuri de la tine, cand stiu ca tu nu citesti ? De ce sper ca intr`o buna zii, sa citesti ce scriu aici, sa vezi ce ai insemnat cu adevarat pentru mine ...

Oare m`ai crezut cand ti`am zis ca ,, nu te mai iubesc '' ? Te`a durut cand ti`am zis ca nu are rost, si ca e mai bine sa se termine totul !? As vrea .... Doamne cat as vrea sa te mai am o data, cat as vrea sa fii numai al meu ... sa ma iei in brate si sa`mi spui ,, Iubita mea, tu esti doar a mea, intelegi doar a mea , si`asa o sa ramai '' ! Da dragul meu, sunt doar a ta, din nefericire pentru mine, inima mea a ramas la tine .. stii as vrea sa te inlocuiesc cu cineva ... sa apara altcineva, sa stearga din mintea mea zambetul tau, sa stearga de pe trupul meu atingerea ta ... si au aparut multi, nu doar unul ... degeaba. Simt ca ma tradez pe mine daca fac ceva, nu doar pe tine. Prea mult mi`am batut joc de inima mea ... stau sa ma gandesc daca as face rau, sa o mai injectez inca o data ? Deja nu mai simte nimic decat durere ... durere ... si iar durere !
Te urasc pentru asta, pricepi !? Te urasc pentru ca m`ai ajutat sa`mi distrug inima, ca m`ai ajutat sa o frang in mii de bucatele ! TE URASC !!!!!!!!!!!!!!!

Te urasc ca inca ma mai gandesc la tine, ca inca mai plang dupa tine !! Te urasc ca mi`e dor de tine ... ah si cat de dor !
Dumnezeule,ma doare sufletul ... ma doare capul, ma doare tot corpul ... vreau decat sa dorm, sa dorm si atat. Nici macar asta nu pot sa fac,pentru ca ma gandesc la tine ...
As vrea sa citesti ... as vrea sa vezi exact cum sunt ... aici am curajul sa spun ca te vreau doar pentru mine, ca nu vreau sa te impart cu nimeni, as vrea sa stii ca ma inebuneste gandul ca esti unde esti ... as vrea sa stiu daca`ti amintesti de clipele petrecute impreuna ... daca`ti amintesti cum te mangaiam ... cum te priveam ... cum imi ziceai : ,, Ce iti sclipesc ochii in noapte, esti fericita ''.
Da, la dracu` , eram fericita cu tine, in putinele momente cand eram impreuna eram fericita ... !

Pacat dragul meu ca nu citesti ... desi nu ar schimba nimic faptul ca ai citii tu ce scriu eu, dar mi`as dorii ...
Noapte buna iubitul meu, macar tu sa stai linistit cu capul pe perna .... fara remuscari, fara amintiri ... macar tu sa dormi linistit.

9 comentarii:

Unknown spunea...

La naiba cu dragostea asta.Si eu ma regasesc in ce ai scris tu,si eu stau si planga si astept sa dea un semn ceva,dar...nimic,am ajuns la concluzia ca trebuie sa te gandesti mai intai la tine si apoi la cei din jurul tau.Capul sus,nu merita sa plangi si sa suferi dupa cineva care nu merita acest lucru,pune-te mai intai in fata pe tine si apoi pe altii...stiu ca e greu pt ca si eu trec prin astfel de clipe..Iti trimit multe zambete si imbratisari calde,sa ai o zi cat mai frumoasa...

Rosaline spunea...

chiar ca la naiba cu dragostea asta! Acum inteleg de ce imi pareai un pic trista cand mi-ai scris (apropo, iti multumesc:) ). Cred ca nu sunt nici cea mai optimista, nici cea mai pozitiva persoana zilele astea, dar cel putin nu mai sunt indragostita. Dar stiu cat de greu este. Si doare al naibii de tare! Incearca sa uiti...este singura modalitate...
Si nu il lasa pe el sa vada cat suferi. Nu merita. Nu te merita daca a fost asa prost incat sa nu te vada asa cum esti, incat sa nu isi dea seama ca inca il mai iubesti, desi o negi.

Mădălin Ciortea spunea...

De cate ori cistesc astfel de randuri am un semntiment destul de sigur ca lucrurile se transforma in timp, ca sentimentele sufera mutatii iar despartirile sunt doar faptele care scot la lumina realitati pregnante.
Cel care te iubeste, este capabil de multe lucruri bune, regretele, la naiba cu ele. Continua sa mergi inainte, este cel mai intele pt semn de adaptare la viata.

AndreeEA spunea...

@dream, eu nu mai astept sa dea niciun semn, d`asta am si terminat`o cu el, pentru ca ma gandeam ca nu o sa ma mai doara asa tare. Eu pe undeva ar fii trebuit sa`l inteleg de ce nu suna ... ca are situatia care o are, dar nu mai puteam suporta situatia.
@Rosaline, probabil ti`am parut un pic trista din cauza ca asa ma simt ...
@Madalin Ciortea, asta o sa fac, o sa merg mai departe ... altceva nu`mi ramane de facut.

Seninle olmak istiyorum. spunea...

Cat de mult ma regasesc in cuvintele tale!:)
Cel mai dureros e sa iti planga inima dupa o persoana care nu te merita, dar incearca sa gandesti pozitiv, deoarece dupa fiecare furtuna apare soarele.

Unknown spunea...

Pfff dragostea!Un ocean efemer care pare doar ca va trece..dar amintirile raman!Intotdeauna va exista un moment..in care totul pare a fi mai greu decat ca deobicei..e..aiurea..DAR [subliniez acest "dar"]uneori trebuie sa ne adunam toate fortele interioare (desi ele par pierdute de mult),trebuie sa le cautam in suflet si sa luptam incontinuare..pentru ca asta este dragostea..un camp de lupta unde totul este posibil..iar cei puternici inving..iar cei slabi..pierd!:]
Sper ca`ti va trece si zambetul tau va readuce soarele pe cer;)!

AndreeEA spunea...

@Seninle olmak istiyorum,el pe mine ma merita, doar ca ... noi doi nu puteam fii impreuna.
@queen of heart,amintirile intotdeauna raman ... ele sunt cele care ne fac sa ne amintin de tot ce`a fost odata :)

Patratzel spunea...

Va veni o data vremea cand in urma vei privi... ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii... dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATA numai amintirea spune ca... "Asa a fost o data!"
Nu te hrani cu amintiri.

AndreeEA spunea...

@Patratzel86, stiu, dar cateodata e inevitabil sa nu ma gandesc :)