joi, 30 decembrie 2010

Cui pe cui se scoate ...

Acum ceva timp ... cred ca in noaptea de 25 spre 26. acum cunoscut pe cineva. Suparata fiind, dupa ce`l vazusem pe G. cu ea ...am baut putin peste limita, si`am plecat in discoteca cu o cunostiinta si cu prietenul ei.
Acolo l`am cunoscut pe domnu` despre care o sa va vorbesc acum. Nu ma asteptam la ceva mai mult decat 1 sarut 2 .. adica la ce puteam sa ma astept !? Eu un pic beata, el un pic mai mult ...
Am stat in disco pana pe la 4 dimineata, dupa care m`am scuzat , le`am zis ,, pa'' si`am plecat acasa.

A doua zii, ma trezeste telefonul, vad un numar pe care nu`l aveam in agenda ... raspund, si ii aud vocea :

- Buna, ce faci Andreea ? Imi cer scuze daca te`am trezit, dar trebuia sa vorbesc cu tine.
- Buna, da m`ai trezit, lasa`ma draq sa dorm, nu stiu cine esti si nici nu ma intereseaza.
Intr`un final mi`am dat seama cine era, m`am trezit instantaneu ... si l`am sunat, mi`am cerut scuze, si ne`am vazut. Ideea este ca cica suntem impreuna ...

Nu pot sa neg G. e in inima si sufletul meu ... zii de zii, clipa de clipa, dar trebuie sa am putere sa trec peste, sa uit tot ce`a fost. Da, as vrea sa pastrez doar momentele frumoase, clipele in care ne iubeam pana dimineata ... orele pe care le petreceam impreuna cand fugeam din oras...
Alea nimeni si nimic nu o sa mi le scoata din inima si suflet, asa cum nici pe el nu o sa`l scoata nimeni, are locul lui special acolo in inima mea. Sper sa aiba un an mai bun fata de asta .. si sa fie fericit !

5 comentarii:

Unknown spunea...

Bine ai zis cui,pe cui se scoate:)!Chestia este ca indiferent de ce ti se intampla trebuie sa fi receptiva si la ceilalti din jurul tau,sa`ti deschizi putin sufletul sa poti sa le primesti dragostea celor care vor sa ti`o ofere`:]!Nu trebuie sa uiti ce ai trait,trebe sa le pastrezi in suflet,..dar trebuie sa`ti faci rost de noi amintiri,la fel ca pantofi..cand vedem ceva ce ne place ii cumparam..cand se invechesc nu`i aruncam ii pastram pentru ca am trecut prin "multe" cu ei`:]!Sper sa fiti fericiti impreuna si sa va iubiti`:],si sa fi fericita pentru ca meriti..de fapt..toti meritam sa fim fericiti!Chiar daca unii isi fac fericirea pe suferinta altora,dar stii cum e`:],ca sa fi fericit trebuie ca cineva sa planga..fa de data asta sa nu fi tu cea care va plange`:]!Zambeste si fi fericita Andreea!

AndreeEA spunea...

@queen of heart, chestia cu sa ne iubim mult si sa fim fericiti, nu`si are rostul aici. Ma bucur doar de un lucru, ca imi ocup timpul cu ceva, si nu ma mai gandesc atat de tare la el .. si asa va trece. El este un scump :) ma face sa ma simt bine, si mai ales sa rad :))

Seninle olmak istiyorum. spunea...

AndreeaEA, poate cu timpul o sa prinzi drag de acest baiat, chiar daca in momentul de fata nu se poate vorbi de asa ceva, deoarece inca inima ti-e luata de G.Timpul le rezolva pe toate,gandeste pozitiv.Asta poate fii un nou inceput,unul mult mai bun ca trecutul.
Chiar iti doresc sa fii fericita alaturi de o persoana care sa te merite pentru ceea ce reprezinti.
Iti multumesc pentru urari.Sa ai parte si tu de un an cat mai bun,cu multa iubire in jurul tau si cat mai putina suferinta. :*

Unknown spunea...

Cam asa este "cui pe cui se scoate",poate ca alaturi de aceasta persoana o sa iti fie mai bine,nu trebuie sa mai stai sa te gandesti la G.,ai si tu viata ta si trebuie sa ti-o traiesti.

Iti doresc un an cat mai frumos,plin de zambete si de tot ce e mai bun>:D<

AndreeEA spunea...

@Seninle olmak istiyorum, am invatat perioada asta multe ... si stii si tu vorba aia ,, niciodata sa nu zici niciodata ''!
@dream, da, am si eu viata mea, si trebuie sa incerc sa`l las pe G. deoparte.