vineri, 31 decembrie 2010

Inca un an trecut ...

Mai este un pic, si trece inca un an. Un an care a fost cand mai prost, cand mai putin prost. Trebuie sa recunosc ca de multe ori a fost prost din cauza mea ... si tocmai din cauza asta mai mult de jumatate din el .. am pierdut timpul plangandu`mi de mila, uitandu`ma in oglinda nestiind cum de`am ajuns asa.
Asa cum ? O persoana fara chef de viata, fara chef de distractie ... cu ochii inlacrimati mai mereu, cu cearcane din cauza noptilor nedormite, din cauza ta G., ca stiai cum sa ma duci la apogeu, cum sa ma ridici la cer, pentru ca apoi sa`mi dai drumul atat de tare, incat sa ma doara pana si cel mai mic os din corp.
Nopti la rand m`am rugat sa`mi dai un telefon, sa vii la mine .. sa ma faci sa uit de toata durerea provocata, sa ma faci sa uit ca te asteapta cineva acasa ... macar pentru 1 secunda.
Si asteptand eu ... asteptand , nu mi`am dat seama cum trece timpul pe lamga mine. Da, timpul, pentru ca el nu sta dupa mine, nu ma asteapta asa cum te`am asteptat eu pe tine... nopti si zile la rand.
Am ras, am plans, am injurat, am vb`it frumos ... am luat si palme ( la figurat ) , ce`i drept alea dor mult mai tare ... am avut regrete ... in concluzie un an nu foarte bun.

De vreo saptamana, se pare ca si`a adus aminte D`Zeu de mine ... si incepe sa`mi arate ca si pe strada mea mai vine soarele chiar daca eu nu`l vad tot timpul. Sau nu neaparat ca nu`l vad ... de cele mai multe ori, nu vreau sa`l vad .. stiti si voi bine de ce, nu mai are rost sa spun.
Eh pai frate .. da` de ce dracului sa nu incep sa`l vad !? Am fost atat de proasta aproape tot anul asta ... de ce dracului sa nu incep macar spre sfarsitul lui sa nu mai fiu ?
Sper ca anul care vine sa fie mai bun, sa pot sa`l petrec in compania celor dragi ... mai ales langa mama ... ca ea saraca mi`a fost alaturi tot timpul, si cand ma apucau nebuniile ( de`mi venea sa ma cert cu toata lumea din jurul meu, si de cele mai multe ori, nu era decat ea ) , si cand eram suparata, si cand eram vesela .. tot timpul. Sper din tot sufletul sa fie mai bun din toate punctele de vedere ... daca am dezamagit pe cineva, imi cer scuze .. daca am ranit pe cineva .. nu stiu daca`mi cer scuze , ca poate unii chiar au meritat`o, iar cei care n`au meritat`o ... deh se mai intampla.
Ma bucur ca tot timpul , am avut persoane dragi langa mine, ce`i drept, nu multe .. da` au fost. Iar voi, cei care ma cititi si stiti cum sunt eu, adevarata eu, pentru ca mi`am pus sufletul pe acest blog, multumesc ca ati avut rabdare cu mine, si ca mi`ati fost alaturi !

Sa speram ca anul care vine, o sa fie mai bun pentru noi toti. Un 2011 plin de fericire, implinire si liniste sufleteasca !

7 comentarii:

Unknown spunea...

LA MULTI ANI!Noul an sa fie plin de bucurie si numai bine>:D<

Unknown spunea...

La multi ani si tie scumpha`:x
Sa fi fericita alaturi de cei dragi!Te iubim`:x!

Anonim spunea...

La multi ani , Andreea si 2011 sa fie asa cum iti doresti!

AndreeEA spunea...

@dream, la fel si tie !
@queen of heart, multumesc la fel.
@dintimisoara, multumesc .. si multumesc si ptr mesaj !

Interzisa. spunea...

:) AndreeEa draga mea, cum e noul an pt tine? :)

Seninle olmak istiyorum. spunea...

O sa fie un an foarte bun, doar ne-am propus asta,nu?:)
Ai incredere in tine.Acuma e randul nostru,a venit timpul sa ii facem noi pe fraieri sa planga!Pupici :*

AndreeEA spunea...

@Amanta Ta, pana acum destul de bun.
@Seninle olmak istiyorum, deocamdata nu vreau sa fac pe nimeni sa planga, mi`e bine asa.