luni, 6 decembrie 2010

Incredibil !!!

Cand sunt atat de hotarata sa se termine totul, cand mi`am adunat toate puterile sa`i pot spune ,, Gata, nu mai vreau, n`am nevoie de tine, de cuvintele tale, de mangaierile tale ... nu te vreau in viata mea '' , intervine ceva, si nu ne putem intalnii. E a doua oara cand se intampla asta, cand vreau sa ma despart de el, si nu ne intalnim. Am ajuns sa ma intreb, daca nu cumva e vreun semn ... daca nu cumva nu a venit vremea sa ne despartim, poate mai trebuie sa astept.

Dar cat sa mai astept !? Acum stau si ma intreb de ce m`am bagat in jocul asta, desi stiam ca el e ... eh bine, asa cum e ... de ce n`am zis : ,, Nu vreau, pentru ca nu e bine ce facem, tu ai viata ta, eu pe`a mea, si nu e bine sa fie ceva`ntre noi.''
Dar cum as fii putut sa spun asa ceva, cand simteam ca ma topesc cand ma atingea, cand imi simteam tot trupul cuprins de dorinta ... cand vedeam cum imi atinge sufletul cu privirea.
Si totusi ... am ajuns acasa, m`am pus in pat .. si`am zis ca maine nu voi mai continua, ca a fost ceva trupesc si atat. Si`a urmat maine si m`a sunat .. din nou ne`am vazut ... apoi a treia zii, a patra ... si tot asa.
A fost un tumult de sentimente de la inceput intre noi, a fost totul atat de puternic ... incat acum pe undeva ne ferim amandoi sa mai simtim ceva.

Mi`e bine cu el ... Dumnezeule si`n momentele cand sunt cu el, mi se lumineaza ziua .. noaptea pare mai frumoasa, nu`mi mai e frig ... el e doar al meu atunci, doar cu mine, in momentele alea sunt fericita pe deplin.
Dar ... dupa pleaca acasa, si eu tot singura in patul asta enervant de mare raman ...
Si`atunci, ce e de facut ? Ce sa fac ? Cum sa fac ?

10 comentarii:

Lavinia Dance spunea...

nu inteleg de ce crezi ca trebuie sa renunti la el daca si el te iubeste si va simtit bine impreuna?:D am sarit peste vreo parte?:D

Rosaline spunea...

ce sa faci? Sa scrii, sa asezi in cuvinte ceea ce simti asa cum ai facut-o pana acum. pt ca o faci prea frumos si ne place prea mult sa le auzim...

AndreeEA spunea...

@Lavinia, ai sarit peste o parte :)) pe care nu o pot eu spune ... pentru ca, citesc anumite persoane, si nu prea as vrea sa stie.
@Rosaline, multumesc ... cred ca doar asta`mi ramane de facut.

Unknown spunea...

Stiu cum e sa treci prin astfel de situatii,sa zici "de maine gata,spun stop" si apoi se intampla ceva si nu mai poti face acel lucru.Cred ca trebuie sa lasi timpul sa hotarasca,sa iti asculti inima si suflteul si sa iei decizia cea mai buna:)

nasaady spunea...

Am trecut zilele astea prin niste experiente care m-au marcat,si m-au facut sa gandesc un pik altfel...ce e imoral,ce e gresit,ce nu e voie...astea sunt lucruri abstracte...am vazut cu ochii mei cum fericirea iti fuge de sub ochi daca nu te agati de ea,cum problemele se aduna dintr-o data una peste alta...eu zic k in fericire meriti sa fii egoist si sa profiti de ea,dak stii ca te lasa constiinta...pt k o fericire nu o sa fie niciodata completa daca ai mustrari...stii la ce ma refer...mult succes in orice decizie ai lua:*:*:*

AndreeEA spunea...

@dream, am inceput sa ma contrazic grav si cu inima si cu cu sufletul.
@nasaady, aveam mare nevoie sa aud asta de la tine !:*>:D<

Lavinia Dance spunea...

:D:D: poate ar trebui sa lasi timpul sa deicda pentru tine, si sa continui sa scrii cum spune si rosaline, poate ca timpul va schimba ceva.

Moment Of Truth spunea...

partea aceea cred ca am ghicit-o eu ... ;) peste care toata lmea a sarit. Ar trebui sa te gandesti foarte bine.. si sa iei in calcul totul.. nu doar un "semn". Nu iti fie frica.. orice decizie vei lua.. te va face mai puternica.. dar iti va aduce in cantitati diferite suferinta. Goodbye! Deni.

cherie spunea...

Ce sa faci ???? "ASTEAPTA !"

AndreeEA spunea...

@Lavinia, nu mai am ce sa astept. Poate doar sa uit ..
@Momenth Of Truth,am facut ce`am crezut ca era mai bine. Suferinta nu mi`a adus`o in cantitati diferite, mi`a adus`o in cantitati mari !
@cherie, nu mai am ce sa astept.