marți, 21 decembrie 2010

Intalnire ...

Azi, dupa o saptamana si ceva, ne`am revazut. ,,Intamplator '' ... era beat :) nu ajunsese acasa de aseara de la orele 22, si noi ne`am vazut astazi pe la 14:30 sa bem cafeaua.
Mi`a tresarit inima cand l`am vazut dupa atata timp, norocul meu a fost, ca am fost si cu alte persoane nu doar noi doi, si l`am ignorat cat de tare am putut.

- Sunt si eu p`aici Andreea, de ce nu te uiti la mine ?
- Stiu ca esti aici, stau cu tine la masa.
- De ce m`ai mintit ca pleci din oras? Doar asa , ca iti place sa ma enervezi ?
- Trebuia sa plec, doar ca a intervenit ceva, si oricum nu e treaba ta, nu mai avem noi doi treaba ... asa ca nu vad de ce te`ar interesa.
- Maine plec pana`n Gorj, vreau sa vii cu mine. Ma, voi auziti ca maine o iau cu mine ? Sunteti toti cu mine la masa, si m`auziti, ea maine vine cu mine.
- Nu merg nicicunde cu tine, si oricum in starea`n care esti acum, m`ai lumea pana`n Honolulu cu tine.
- De ce esti rea ? De ce zici ca doar acum ? E prima data cand iti cer sa mergi undeva cu mine ? Eu nu cred ...

Nu vreau sa plec cu el ... daca as pleca cu el, as face o greseala ... n`as reusii sa ma mai rup inca o data. DA, il vreau, vreau sa mai stau o data cu el, sa ne mai iubim o data ... dar NU sa plec undeva cu el ... NU POT.
Din cauza lui, imi bat joc de fiecare persoana care vrea sa`mi intre`n suflet .. de fiecare persoana care merita.
In seara asta, am frant inima cuiva ... cuiva care ma facea sa rad, ma facea sa ma simt bine ... mi`am batut joc de sentimentele lui.
Da, G. , din cauza ta .. pentru ca mi`e gandul doar la tine, si inima doar la tine. Cu ce folos ne`am vazut azi ? Ca sa`mi amintesc inca o data cat te iubesc de tare ? Nu aveam cum sa uit asta ... desi cateodata as vrea.

Vreau sa`mi smulg fiecare sentiment ce`l am pentru tine, sa dau foc la fiecare gand ... sa uit privirea aia care ma lasa fara rasuflare, sa ma trezesc intr`o dimineata si sa nu`mi mai amintesc de tine ...


10 comentarii:

Rosaline spunea...

off...era beat, mai Andreea, dar de unde stii ca nu vorbea serios?Uneori betia te face sa fii mult mai...sincer?deschis?...din cate mi-am dat seama regreta si el tot ce ti-a facut si si-a dat cu siguranta seama cat de speciala ai fost in viata lui de r****(scz, dar nu ma pot abtine) si ii e frica sa vada cum te pierde. Dar nu isi da seama ca, purtandu-se asa, te pierde si mai tare...Daca ti-as spune sa nu mai fii trista ar fi ca si cum i-as spune ploii sa-nceteze : inutil. Iti spun doar sa faci ceva care sa te distraga pana iti mai trece din suparare...O comedie?"Singur acasa" e grozava...

AndreeEA spunea...

@Rosaline, nu vorbea serios ... iar daca vorbea, o facea degeaba. Ma bucur doar ca acum pot sa`l vad din cand in cand si`atat, in rest ... totul e imposibil. Am zis si`o repet, singurul lucru pe care l`as mai vrea, ar fii ... o singura data sa mai fim amandoi, sa ma incalzeasca cu privirea lui, sa ma iubeasca doar din atingeri, asa cum numai el stie sa o faca :(

Rosaline spunea...

dar daca nu te ia in serios, Andreea, de ce iti mai pierzi vremea cu el? De ce continui sa te lasi chinuita de amintiri, de dorinte, de iubire..? De ce iti faci asta?...Stiu cat ti-l doresti inapoi pentru ca l-ai iubit cu adevarat. Dar daca el nu a vazut asta, atunci merita sa te piarda.

AndreeEA spunea...

@Rosaline, a vazut ca l`am iubit,si el voia sa ma ia cu el, doar ca nu avea cum, de asta am zis ca nu vorbea serios. Si da, il vreau inapoi ... macar pentru o ora :((

Seninle olmak istiyorum. spunea...

Cea mai grea e revederea:(
Cand simti ca totusi cat de cat ai mai revenit cu picioarele pe pamant, si parca incepi sa nu te mai gandesti asa mult la el,cand il revezi toate sentimentele prind viata din nou.
Mi-a spus cineva ca,daca vrei cu adevarat sa uiti pe cineva, il uiti.Si daca asta nu se intampla,e poate,pentru ca intr-un mod sau altul ai vrea sa faca parte din viata ta.

Interzisa. spunea...

Tu fata, te bat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Numai draci imi faci, stii? Nu mai vb cu tine :(((( Da-o dreq de ratiune. Fa ce simti.

hgfhf spunea...

Craciun Fericit !

AndreeEA spunea...

@Seninle olmak istiyorum,da, recunoasc as vrea sa faca parte din viata mea, doar ca nu se poate. Poate daca`l cunosteam acum ceva timp se putea ...
@Amanta ta, mai da`le draq de simturi, destul am facut ce`am simtit si m`am ales cu ... un mare NIMIC !
@Florin, la fel si tie :)

liviuvelar spunea...

Este greu sa ne decupam starile in felii care sa includa riguros evenimentele si sentimentele simultane. Traim momente trecute si prezente impletite si nis e pare ca placerile de altadata se prelungesc printre neplacerile actuale. Ar fi usor de spus "ce a fost a fost"! Simtim ca ar mai putea fi chiar cand ne e lumea mai draga sau mai amara.

AndreeEA spunea...

@Liviu,daca am putea sa ne ascundem sentimentele cumva in cel mai adanc colt al inimii, ar fii excelent !