joi, 2 decembrie 2010

Si totusi ...


Si totusi ma doare ... ma doare ca el e unde e acum, desi n`ar trebuii , desi stiam de la inceput in ce ma bag. Ma doare cand ajung acasa si inca`i mai simt parfumul in piele, ma doare ca atunci cand ma pun in pat, sunt singura .. desi as vrea sa fiu cu el, ma doare ca daca as vrea ar putea fii oricine in locul lui, dar nu oricine ar stii sa`mi incalzeasca inima asa cum o face el, nu oricine ar stii sa se uite`n ochii mei, si sa`mi spuna cat de speciala si deosebita sunt, nu oricine ar stii sa ma stranga`n brate cum o face el...
Ploua tare, aud stropii de ploaie, si`mi dau o senzatie de liniste ... parca retraiesc clipele petrecute cu el aseara .. si acum 2 sau 3 seri, cand stateam de vorba .. si imi zicea :

- Draga mea, i`auzi ce frumos ploua ...

Si da, cand sunt cu el, parca ploua mai frumos, desi e foarte frig, el stie cum sa faca sa nu`l simt ... totul trece si se petrece altfel atunci cand sunt cu el. Dar .. vine si momentul cand zice :

- Trebuie sa mergem iubita mea.
- Stiu, trebuie sa pleci ... din nou.
- Nu am ce sa fac Andreea, asta e, dar ma bucur ca macar am avut timp sa stam un pic amandoi.

Si din nou vine momentul cand ma saruta de noapte buna, si eu intru si ma bag in pat, si`mi doresc .. Dumnezeule, imi doresc sa am puterea a doua zii cand ma trezesc ( nu stiu de ce zic ,, ma trezesc '' , ca am ajuns sa dorm numai 2 sau 3 ore pe noapte ) , sa am puterea sa pun ,,stop'' acestei povesti, si sa`mi reiau viata.
Da, sa redevin eu cea care am fost, cea careia nu`i pasa de nimeni si nimic, voia doar sa se distreze si atat. Eu , cea care nu aveam regrete atat de multe, nu aveam sentimente asa puternice, nu simteam durerea asta profunda`n piept ...
Mi`e dor de noptile cand ieseam cu Roxana si nu faceam nimic decat sa ne distram, sa bem, sa dansam .. sa nu ne pese de nimic .. o parte din mine ar vrea sa dea timpul inapoi, si sa nu fii intrat in acest joc al destinului.
O parte din mine ... in schimb, cealalta parte, il vrea, il adora, il doreste ... doreste fiecare particica din el, se bucura ca a intrat in acest joc ... ii place, se simte bine, e fericita, in putinele momente cand e cu el .. dar e fericita.

Si totusi ... ma lupt cu mine. Care parte va castiga ? Cea care vrea sa se termine totul, sau cea care vrea sa continue ?




4 comentarii:

cherie spunea...

Votez pentru a continua....
Lasa povestea sa se termine cand se va termina. Deocamdata daca continua... sa continue...
Nu te gandi decat la clipa frumoasa !
Cand clipa atrecut gandeste-te la cate ai de facut . La examene, la cu ce te imbraci si :)))cati bani mai ai in buzunar.

AndreeEA spunea...

@cherie, ai vota sa continue chiar daca nu e bine !? Chiar daca ai stii ca amandoi gresim ca facem asta ? Pentru ca gresim ..

cherie spunea...

Daca gresiti lucrurile nu vor mai dura prea mult........
Oricum se va termina, fie ca vrei fie ca nu.

AndreeEA spunea...

Stiu ...