sâmbătă, 28 mai 2011

Am crezut.

Am crezut ca daca mi`o voi trage cu altcineva, voi reusii sa alung o parte din amintiri, voi reusii sa uit ..
Nu pot descrie ce simt in momentul asta, de ce e ceasul 3:53 si eu inca nu dorm, stau cu tigarea`n mana, laptopul in fata si scriu inca o data despre tine.
De ce simt ca te`am inselat ? De ce, ma simt vinovata ca am facut ce`am facut ?! De ce acum imi doresc sa nu o fi facut`o ?

Poate in fiecare zii o sa`mi treaca un barbat prin pat, mi`am pierdut respectul si fata de mine si fata de ei. Pana la urma de ce am nevoie de`un barbat in viata mea ? Doar sa ma fut cu el si atat .. ca la sfaristul zilei cand pun capul pe perna indiferent orice`as face nu sunt multumita, nu sunt fericita, lacrimi fierbinti cad pe perna care mi`a fost alaturi in atatea momente grele, fericite ...
Am momente cand vreau sa te urasc , poate asa va trece totul mai repede, dar si momente cand te`as primii inapoi in viata mea cu bratele deschise, momente cand m`as lasa dusa de val in bratele tale ... momente cand as vrea sa ma trezesc din nou langa tine, sa`mi zici ,, buna dimineata'' si sa`mi pui un sarut usor pe buze .

Dar stim amandoi ca asta nu se va mai intampla , tu iti reiei vechea viata, masca cu care te stiau toti, iar eu ... eu, in momentele cand o sa ma dezbrac de haine, o sa ma dezbrac si de caracter.
Dupa o saptamana azi am vb`it din nou ... am vb`it, ca m`ai sunat de pe alt numar, ma cunosti bine, stiai ca dupa ultimul mesaj nu o sa te mai sun, nu o sa`ti mai raspund la telefon, asa ca te`ai decis sa ma suni de pe alt numar ...
Ti`a parut rau sa termini conversatia, ti`a parut rau sa inchizi telefonul ... ti`e dor de mine, stiu, asa cum si stu stii ca si mie mi`e dor de tine ... asa cum amandoi stim ca vor trece multe femei prin patul tau, asa cum vor trece multi barbati si prin patul meu ... dar la final amandoi vom fi la fel de singuri.

Mi`e dor ...

8 comentarii:

Paolla si-atat spunea...

daca va poaere rau de ce nu va imapcati sau sunteti pre orgoliosi ? orogoliul nu ajuta deloc in dragoste....faceti ceva amndoi !

AndreeEA spunea...

@o anonima oarecare, ne pare rau, dar asta nu inseamna ca mai putem repara lucrurile. In momentul cand increderea se duce .. nimic nu mai e. Iar la noi incredere nu mai e, degeaba ne pare rau :)

G.W. spunea...

sexu ii una dragostea,iubirea sentimentele nobile sunt alta ..acum nu e bine sa le amesteci ca iese ceva ce nici tu numai intelegi.Poate e normal sa te simti asa daca il iubesti atat de mult who knows only you

BLUE FOX spunea...

Inima simte ceva,
pasarica- altceva!
O zi frumoasa!

AndreeEA spunea...

@Blue Fox, da, nu te contrazic.

AndreeEA spunea...

@G.W., eu nu le amestesc, sex am facut ca asa mi`a venit, i`am si explicat cum sta treaba, daca vrea mai mult de atat, e treaba lui, pe mine nu ma intereseaza altceva, decat sa ne`o tragem ...

Anonim spunea...

a crezut?ai crezut prost ....

AndreeEA spunea...

@Copilul diminetii, a ?:))