duminică, 15 mai 2011

Intrebare .

In seara asta m`a intrebat un prieten foarte bun, cam pe unde mi`am pierdut respectul de sine ? As vrea sa am un raspuns la aceasta intrebare, dar din nefericire nu am, probabil pe fundul paharului :)

Mi`e dor ...

16 comentarii:

Suflet de curva spunea...

* Andreea... respectul de sine, ni-l pierdem odata cu respectul fata de restul... il pierdem cand ne dam seama ca suntem la fel de ordinari ca ceilalti... ca defapt, nu reusim sa ne iubim pe noi insine, si totusi, pretindem ca restul sa ne acorde iubire...

Cand realizam o serie de lucruri, cand tragem linie si adunam, cand vedem rezultatele, ne dam seama ca respectul de sine nu are ce cauta.. pt ca nu avem acest drept.

Din pacate... sunt in situatia ta. Si cred ca multe/ multi simt la fel.

AndreeEA spunea...

@Suflet ... mare dreptate ai. Deja nu ma mai intereseaza ce crede lumea, ce zice lumea .. am ajuns sa fiu doar eu cu suferinta mea si atat !

Anonim spunea...

Nu cred ca ti-ai fi pierdut vreodata respectul fata de tine; sa nu exageram! La urma urmei te-ai indragostit, in esenta asta e. Apoi, ai trait o dezamagire. Esti pe cale sa iti revii si vei reusi, sunt sigur.

AndreeEA spunea...

@Liviu, nu vorbii despre mine de parca m`ai cunoaste, pentru ca nu ma cunosti.
Si nu exagerez cu nimic :)

Sadd spunea...

Respectul de sine se pierde..doar in situatii speciale..pe care sunt sigur ca nu le-ai intalnit,asa ca nu imi fac prbl :))

Rebecca spunea...

E pierdut undeva intre suferinta si dor.. Intre urmele lasate in suflet de cei care au intrat incaltati , si fericirea pierduta de mult .. In fiecare tigara si fiecare pahar .. E pierdut , la fel cum e si'al meu , si de mult incerc sa il regasesc ..

G.W. spunea...

tu crezi ca e pierdut ?

AndreeEA spunea...

@Sadd, nu pe dracu` ..

@Rebecca, eu nu mai incerc sa`l regasesc .. astept doar sa plec si atat :)

@G.W., da, e pierdut ..

G.W. spunea...

daca e pierdut, atunic trebuie sa mergi mai departe asa cum esti, cui ii place bine cui nu sa se duca invartindu-se.

AndreeEA spunea...

@G.W., nici nu imi pasa daca ma accepta sa nu cineva asa cum sunt. Sincera sa fiu nici nu vreau sa ma accepte ..

Rebecca spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Rebecca spunea...

O sa doara , Andreea , exact La fel si cand o sa pleci . Nu o sa schimbi decat peisajul si oamenii din jurul tau . Sufletul , cu cicatrici si rani deschise o sa ramana neatins , indiferent unde esti sau cu cine ..

AndreeEA spunea...

@Rebecca, nu stiu ce sa mai zic, in afara faptului ca orice as face nu trece nici macar un pic. Pot sa beau oricat, sa fac orice, durerea e tot acolo...

Unknown spunea...

Good One!
Acum că văd întrebarea mă întreb dacă pe al meu l-am pierdut, sau dacă s-a scârbit el de mine văzând cum mă torturez în unele privinţe!
Dar hai să fim optimişti! Pun pariu că respectul de sine se poate regăsi! Mai greu ca oricare altul, dar se poate! Hai încearcă!

. spunea...

merita sa incerci

AndreeEA spunea...

@Lucianna, nici optmista nu mai pot sa fiu .. nu mai vreau, mi s`a dus cheful :)

@iulia, de incercat o sa incerc :)