sâmbătă, 21 mai 2011

Lasa`ma`n pace ...

Azi am fost sa beau o cafea`n oras, singura. Asa linistita stateam, pana a venit cineva la masa. Eram absenta, priveam in ceasca de cafea, si dintr`o data vad o umbra. Ridic capul, o cunostiinta.
S`a asezat la masa, fara sa`i zic eu ceva, si`a comandat si el tot o cafea si am inceput sa stam de vorba.

El: Ce mai faci tu Andreea? Cat timp a trecut de cand nu te`am vazut ... te`ai mai schimbat.
Eu: Mda .. asa tare m`am schimbat ca nici mie nu`mi vine sa cred.
El: Si, ai pe cineva, sau esti singura ?
In momentul ala imi venea sa iau ceasca de cafea si sa`i fut una`n cap, sa`i zic sa plece si sa ma lase dracu`n pace cu gandurile mele.
Eu: Sunt singura ...
El: I`auzi ce frumos, pai diseara iesim la un suc , ceva ? Sa`ti fac cunostiinta cu un prieten de`al meu, e tare de treaba tipul.
Eu: Nu merci, nu`mi trebuie.
El: Hmm .. de ce ? Sa nu`mi spui ca suferi.
Eu: Ba da, sufar, imi ling ranile ca un caine, imi plang de mila. Multumit ? Acum ma lasi dracu`n pace?
El: Da` chiar te`ai schimbat. Ce dracu` ai ajuns sa suferi din cauza unei deceptii din dragoste ?
Eu: Bai nene da` esti turc ? N`auzi sa ma lasi in pace? Da, am ajuns sa sufar din cauza unei deceptii, am ajuns sa ma uit in oglinda si sa`mi vina sa o sparg. Vreau sa fiu singura, nu`mi trebuie niciun purtator de pula in jurul meu, ce mama dracu` e atat de greu de inteles ?
El: Hai ca te las, vad ca n`ai chef de`o conversatie civilizata. O sa ramai singura, nimeni nu o sa mai vrea sa stea pe langa tine in ritmul asta, stai si plange`ti de mila daca asta te face sa te simti mai bine.

Si a plecat. Bai frate, nu poate omu` sa`si bea linistit cafeaua ca tre` sa`l futa cineva la melodie. Auzi bai nene, sa`mi faca cunostiinta cu un prieten, da` eu ce plm sunt chioara? Daca vreau sa`mi gasesc pe cineva, nu pot ? E atat de greu sa`ntelegi ca nu vreau pe nimeni ? Daca nu o sa mai pot sta nefututa, o sa dau un telefon, o sa vina cineva, o sa mi`o trag cu el si gata.

Mi`e dor ...

9 comentarii:

Suflet de curva spunea...

Hmm.. nu era George? :D in fine, nu mai fi asa trista fata frumoasa. Ok? Te rog eu.

Seninle olmak istiyorum. spunea...

Dupa cate observ chiar si tu refuzi sa iesi din starea in care te afli.Ar fi bine sa incepi sa vezi lumea cu alti ochi, asta pentru binele tau. Te pup!

AndreeEA spunea...

@Suflet, nup, nu era el. Nu am mai vb`it de ceva timp cu el ... ohoo destul timp.

@Seninle olmak istiyorum, pai oare sa ies din starea asta am nevoie de barbati ? Nu .. deocamdata mi`e bine singura.

Seninle olmak istiyorum. spunea...

Nu e vorba doar de barbati, dar nu stiu, cred ca tu preferi sa te inchizi in tine,sa stai inchisa in casa, sa fumezi, sa-ti versi amarul..sau cand iesi,iesi doar de una singura(majoritatea timpului) cu aceleasi ganduri.Nu stiu poate doar mi se pare mie,posibil sa ma insel.Incearca sa treci peste cu ajutorul altcuiva, nu indeparta oamenii care vor sa-ti fie aproape in asemenea momente..si nu ma refer doar la barbatul din postare, el pare doar a fi un detaliu nesimnificativ.

AndreeEA spunea...

@Seninle olmak istiyorum, nu, dar ieri chiar voiam sa stau singura .. sa fiu singura. Am oameni pe langa mine care vor sa ma ajute, d`aia si ies cu ei .. dar deocamdata nu pot sa fac nimic, nu`mi arde sa fac nimic ..

Anonim spunea...

Monotonia confesiunilor tale isteric-injurioase devine penibila. Pentru ca, dupa cate se pare, minti! Cum adica? Iesi in public sa bei o cafea, dar te enerveaza publicul. Daca e asa, stai acasa si soarbe apa de la chiuveta, cate un pic-pic-pic. Iesi sa-ti lingi ranile pe strada (pe blog etc.), dar te irita orice parere, orice intrebare. De ce nu stai sa bocesti dupa perdea? Ce ai vrea sa cada toata lumea in melancolia ta ciudata pentru ca tu ai descoperit ca persoana pe care o credeai iubit pe vecie, ti-a fost un amant trecator. Nu-i de fapt nicio tragedie. Nu esti prima pacalita. Singura spui, chiar daca probabil iti faci iar iluzii, ca doar dupa un simplu telefon, ai putea avea la dispozitie pe cineva cu care sa-ti reiei oricand iti vine cheful exercitiile de amor. Au dreptate toate glasurile care te invita sa iesi din starea asta care suna fals si in care te incapatanezi sa ramai fara rost. Ma altur si eu si zic sa nu mai fi trista, sa vezi lumea cu alti ochi, spre binele tau, sa nu te inchizi in tine, sa nu te indepartezi de oameni.

AndreeEA spunea...

@cafeneauainsinguratilor, daca devine penibila, nu mai citii si pace, ca nu te pune nimeni sa ma citesti :)

Anonim spunea...

Voi face, evident, o pauza in lectura postarilor tale, macar pentru a te scuti de nevoia inexplicabila totusi sa fii asa cum sunt convins ca nu esti de fapt. Sa auzim de bine!

AndreeEA spunea...

@cafeneauainsinguraticilor, vai, multumesc :)